Foundryman Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 Vyrábím 20 let, jsou to vzlety a pády, ale trajektorie zatím vypadá dobře. U Primu vidím problém v pocitu, že to přece "musí jít samo", minimálně u bývalých majitelů/šéfů.Nic nejde samo a cesta k průseru je krátká jak s hráze do rybníka. Q.E.D.
straspol Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 debatujem ve vláknu Prim Manufacture o bicyklech a ekonomice výroby. Pojďme někam do hospody.Posledních 15 let se motám okolo financování a zajištění podobných projektů a není vím že to není p...l. Smekám před každým, kdo do toho jde, investuje a chce něco začít vyrábět. Vypadalo to jako uvedení dalšího příkladu reinkarnace staré značky a snaze vyšroubovat cenu co nejvýš, to je jedno jestli Primky nebo kola.Na hospodu je pozdě, naleju si doma... Jo ták, já myslel že vyrábíš... ale konec srandy- máš pravdu. Taky smekám před lidmi co investují, a vyrábí něco co se dá prodat.
led.zep Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Odesláno 28. března 2015 debatujem ve vláknu Prim Manufacture o bicyklech a ekonomice výroby. Pojďme někam do hospody.Posledních 15 let se motám okolo financování a zajištění podobných projektů a není vím že to není p...l. Smekám před každým, kdo do toho jde, investuje a chce něco začít vyrábět. Ale jo, já taky. Jen u Prim Manufacture mi pořád není jasný ten směr, tj. cílový zákazník - to si opravdu myslí, že movitý patriot či sběratel stačí na "uživení"? Protože běžný potenciální zákazník o nich skoro neví, ale i řada těch, kteří vědí a fandí - jako třeba já - si je za tyhle peníze nejspíš nekoupí, já tedy určitě ne, a není to proto, že bych si je nemohl dovolit. Každé investici do výroby by přece mělo předcházet cosi jako průzkum trhu...
prim-ky Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Odesláno 28. března 2015 Tedy výrobní praktik. Myslíš, že jde v Česku vyrobit "solidní kolo" v ceně 10-12 tisíc, když cca polovina z této částky bude DPH a marže maloobchodu? Když má už objednávky na desítky kol,tak s tou cenou nehne.Kdyby měl na tisíce tak ano,ale když je ta cena kola ojetého auta...Ve svém okolí nevím,kdo by si kolo koupil,nebo hodinky Prim z nové edice.A nás nejde nic udělat dobře a v odpovídající ceně.Máme drahé hrbolaté dálnice,mosty co po pár letech padají a nákladní auta tam už nesmí,tunel Blanka ..... a to vše stálo miliardy.Je to vše mimo hodinek,tak už nebudu více psát.
Maple Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 Na stránkách Prim-u jsou nově katalogy hodinek ke stažení: Mechanické hodinky: http://www.prim.cz/inc/getfile.php?file=870dbff247d6bde2d55da66460dd3f48becfe3a4 Quartz hodinky: http://www.prim.cz/inc/getfile.php?file=903c92d02c5832366c2e153ddca669e2862eb66d Za mě hodnotím suprově, tohle mi dlouho chybělo
Držák Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 Na stránkách Prim-u jsou nově katalogy hodinek ke stažení: Prosím tě, kde to vlastně na těch stránkách mají. Můžeš popsat cestu na jejich webu, jak se k tomu proklikám? Buď jsem slepý nebo nejsem v kondici, prostě to nemůžu najít . Jaksi to mají dobře ukryté. Takové věci by měli být do očí bijící a ne někam zalezlé.
Jarett Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 Prosím tě, kde to vlastně na těch stránkách mají. Můžeš popsat cestu na jejich webu, jak se k tomu proklikám? Buď jsem slepý nebo nejsem v kondici, prostě to nemůžu najít . Jaksi to mají dobře ukryté. Takové věci by měli být do očí bijící a ne někam zalezlé.http://www.prim.cz/ke-stazeni.htm
eloga Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 http://www.prim.cz/ke-stazeni.htmok, dobrý odkaz, dá se na to podívat uceleně, slušná je Linea, a všechny varianty Orlíků, včetně Tobruku, jen ty nuly na lunetách se mi nějak divně zobrazují. Ale nakonec v katalogu to u mě opticky vyhrává Orlík Tobruk, má to něco do sebe. **
Držák Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 Na straně č. 19 v "Katalogu mechanických hodinek ELTONU" a to u hodinek Spartak 40, číslo modelu 98-087-286-00-1 je asi nějaká chyba ?Na běžných webových stránkách ELTONU v kolekci hodinek "společenské" a také v jejich ceníku mají uvedeno u tohoto modelu, že má číselník černý s reliéfními znaky a v katalogu mají uvedeno, že číselník je černý s bílým tiskem. Za cenu o cca 10.000,- Kč vyšší než běžný Spartak 40, číslo modelu 98-039-286-00-1 s černým číselníkem a tiskem, předpokládám, že platí ty reliéfní znaky, i když to foto, ukazuje spíše na ten tisk. Ale chtělo by to sjednotit a trochu překontrolovat, neb se bijí údaje mezi sebou a je v tom zmatek !!! Nekontroloval jsem celý katalog, ale jen Spartaky, protože ty se mi zrovna líbí a hned jsem narazil.
baza Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 TV reklama Chybí tam čárka nad "Y" ve slově VYROBCE, nebo je to záměr?
USER47 Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 (upraveno) Však klasika, ne?:-D Mimochodem, nejsem si jistej, jestli se tím kategorickým tvrzením o jediným českým výrobci zbytečně nevystavujete případnejm stížnostem ostatních subjektů na trhu. Úplně všechno si tam sami taky neděláte a existujou tu i ostatní více či méně český výrobci. Upraveno 9. dubna 2015 uživatelem USER47
Jarett Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 Chybí tam čárka nad "Y" ve slově VYROBCE, nebo je to záměr? Záměr to určitě není, ještě to projde korekturou
OndraPod Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 (upraveno) Chybí tam čárka nad "Y" ve slově VYROBCE, nebo je to záměr? Hele, ze voni to delaj schvalne? Proste spatna reklama, taky reklama a takhle se o tom aspon mluvi EDIT:Aha tak nic Upraveno 9. dubna 2015 uživatelem OndraPod
Ohm-Aztec Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 (upraveno) Je smutné, že korektura musí probíhat tady na fóru... jestli se s tím v Eltonu tak nějak už nepočítá. Jinak "reklama" na úrovni pricelistu v příspěvku 206. Upraveno 9. dubna 2015 uživatelem Ohm-Aztec
Flipik Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 Tvl Prim má Spring Drive nebo to je to Hi Beat? Já vím, že laici to řešit nebudou, ale 3Hz vypadají v reálu trochu jinak.
pavlajs Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 (upraveno) neni to reklama je to spot, viz fb Upraveno 9. dubna 2015 uživatelem pavlajs
Ohm-Aztec Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 Předpokládám, že ten spot má plnit nějaký účel...
p3k Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2015 Tak si to brouzdám po chmgu a najednou v televizi na mne tikají Orlíky, tak nevím, jestli mi už z toho nehrabe?
Radimk Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2015 Nehrabe, nějakou vteřinku se tam prolítly
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se