Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes jsem tam byl, prokřižoval to a nic jsem tam nenašel. Jestli to bude zastrčené, jako v Panské pasáži, tak to v tom labyrintu Fukušimy nikdo nemůže najít. :frusty:

Návštěvník maxipesfik
Odesláno

Nová prodejna ELTON hodinářská se nachází v budově Nová Karolina Park, ulice 28. října 3348/65, Ostrava (vedle OC Forum Nová Karolina).

Odesláno

Nová prodejna ELTON hodinářská se nachází v budově Nová Karolina Park, ulice 28. října 3348/65, Ostrava (vedle OC Forum Nová Karolina).

jj. Taky mi to už přišlo na email. Kurňa to ale budu mít cca 20m z práce. :)

• po měsíci...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Sakryš, co se zase v ELTONU děje ??? Po pouhém půlroce zase  taková zásadní změna.

Že by to Zdeněk Löffelmann úplně zabalil, nebo jen odstoupil  z vedení a zůstal v pozadí se svým obchodním podílem. Nebo jen dospěl k tomu, že kola a hodinky jsou podstatný rozdíl a nechal to řídit povolané, nebo možná vyvolené? Doufám, že to nebude nějaký podraz, nebo útěk z místa činu. Mám tam poslané nějaké  many k mé osobní "limitce". :alien1: :crying_anim02:

Odesláno (upraveno)

Tak koukam na FB, ze má Elton zase noveho sefa.!?

?????    na těchhle sítích nejsem, copak se to tam zase děje?

Možná je to ta správná otázka pro PRIM TEAM ?

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

Podle stručných informací, které mám od ZL, je za jeho odchodem neshoda ve směřování Eltonu s majoritním akcionářem. Jestli se bude nadále podílet a v jaké míře na vedení sám nevěděl, ale dojem jsem měl, že spíše ne ... za sebe můžu jen dodat, že i pro mě to bylo překvapení. Jestli je to dobrý signál, či nikoli, bych nepředjímal ... 

Každopádně na mém ani na Financově vztahu k Eltonu se nic nemění :)

Za pár měsíců snad budeme moudřejší :)

Návštěvník eloga
Odesláno

prosím číst s rezervou, většinu myšlenek jsem autocenzuroval... :notworthy: , původně to bylo více adresné.

*

Prim Manufacture 1949

ta zpráva  vše, co bylo kladného v médiích i v myslích lidu Prim za poslední půlrok, zase postavila na hlavu, zejména také rozhovor v tisku se ZL, který jsem tu v ZL vlákně zmiňoval. Zrovna se mi zdálo, že bych to mohl ten původní text konečně oskenovat, :lol2: , ale asi s tím tolik nebudu pospíchat. Počkám si na Fleischmanna, třeba to bude úplně stejné ..... Ale dá se napsat po této zprávě, že v Prim Manufacture 1949 to už nemůže být snad ani jiné ani lepší, :photo:  :photo:.

Možná by místo projevů servility a loayality k něčemu tak komerčně těžko pochopitelnému by více prospělo komunitě Prim, kdyby Prim Team sundal sobě i mnohým zde už konečně klapky z očí, a řekl něco smysluplného a reálného o tom, co se vlastně v této firmě děje.

Alea iacta est?

**

Odesláno

Začíná mi to připomínat mé bývalé zaměstnání: jediným cílem firmy bylo vyprodukovat cca 40 mil. Kč, které majitel firmy (finanční magnát) potřeboval jako pravidelný sponzorský příspěvek do sportovního klubu jeho dcery. Jinak ho firma nezajímala, v životě v ní nebyl a generální ředitel se řídil pravidlem, aby ho kontaktoval jen v případě, že by hospodářský výsledek nasvědčoval tomu, že se cíl nepodaří splnit (což se nikdy nestalo). Po výměně GŘ na jeho místo přišel aktivní blbec, který se snažil pro tu firmu něco udělat a pokusil se najít nové trhy a nové aktivity. V rámci toho několikrát kontaktoval majitele, který to nesl velice těžce. A tak po třech měsících se vrátil na místo GŘ člověk, který tam byl předtím i za cenu, že ho musel z nového zaměstnání "vykoupit" a přidat mu na výplatě cca 50%, aby byl ochotný toto podstoupit. A všechno se vrátilo do starých zaběhlých kolejí...

Odesláno

Bůh ví co se tam děje. Ono to taky nemusí bejt tak černobílý. Každopádně se to asi od informovanejch osob nedozvíme, alespoň ne takhle veřejně na fóru.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...