Z. Paul Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 nejde mi o flame, ale za takyto dizajn sa v taliansku vracaju diplomy, v lepsich rodinach potom prepisuju testamenty a podavaju ziadosti o sudom nariadenu zmenu priezviska.. Viděl si někdy Fiat Multipla? kolik taliánů vracelo diplom za tuhle ohavnost? abych nebyl jen Off Topic tak navrhuji ještě třeba VW Tuareg V6 3.0Tdi
Cyril Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 (upraveno) Viděl si někdy Fiat Multipla? kolik taliánů vracelo diplom za tuhle ohavnost? abych nebyl jen Off Topic tak navrhuji ještě třeba VW Tuareg V6 3.0Tdi Sorry za OT. Náš ekonom má LR Discovery i Multiplu. Dokonce tu starou...s pidisvětly pod předním oknem. Hrůza....ale jemu se líbí a má ji rád. Takže se to vlastně italům povedlo. Fakt věc vkusu. Upraveno 27. února 2013 uživatelem Cyril
Rodkopf Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 Když už tady je to téma, tak máte někdo zkušenosti s Nissanem X-trail? Jak jsou na tom první generace s spolehlivostí apod...Díky
ivan_989 Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 Jazdil som na nom cca 6 rokov benzin 2.5 automat. Cca po 150.000 km zacal zrat olej inac mu nic nebolo riesil som iba praviďelne servisne prehliadky nikdy nebolo nic treba opravovat.
instant Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 (upraveno) Z.Paul a spol - dobre no, tak ste kokoti ked to chcete pocut. Snazim sa normalne diskutovat ale neda sa. Onanujte si tu nad traktormi dalej, nebudem rusit. Upraveno 27. února 2013 uživatelem instant
Lion Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 (upraveno) jo to by taky nemuselo byt spatny.. ale mozna uz je to prece jen prilis velky hovado, x5 mi prijde takova normalnejsi (aniz bych porovnaval papirovy parametry).. jedna mozna takova kacirska, ke ktere me navedl jeden mistni clen. jak se stavite k prestavbe nejakeho takovehoto hovadka na lpg? nezajimaji me ani tak filozoficke postoje, ale spis otazka chovani motoru, jizdni vlastnosti.. rozdíl je dle mě neznatelný, ale větší objem 3l+ jsem v lpg neřídil... myšlenka je to divná, neboť koupit auto za např. mega+ nějaký V8 a pak ho dát na plyn... i když chápu že ostatním do toho nic není a ať si myslí co chtějí řídím cca dvakrát větší objem za totožnou spotřebu a peníze se nemusí nutně házet vidlama oknem... tolik k filozofii jinak obecně mě štve nebo co bych chtěl (trendy lpg nesleduju) tak velká nádrž, která nezasáhne zavazadlový prostor, garáže bych asi zkousl, ale třeba trajekt sme jednu dobu využívali hojně a 15 min trajektu bych cestou po pobřeží objížděl 2 hodiny, možná víc... jinak revize, obecně ty věci okolo nejsou až takový problém... ale kdybych si měl vybrat lpg nebo diesel a neřešil výše uvedené tak lpg... a je nutno brát zřetel při výběru motoru... atmosféricky V8 snese vše, ale nový biturba si s tím prý moc nerozumí a ani nejsou lidi co by to uměli do tý haldy elektroniky zapojit ale jinak je dnes doba lpg dosti vymožená, kamarád má nějaký aktuální typ, nemusí už ani přepínat (je tam teplotní čidlo či co), nádrž nějaká spešl, spotřebou je do 10% oproti benzínu, nikde mu nic nesm.dí (občas plyn u starších aut či systémů "prosakoval" a při určitých podmínkách byl cítit) a na chodu atmosférického motoru nepozoruje rozdíl lpg vs. plyn Upraveno 27. února 2013 uživatelem Lion
MaxT Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Když už tady je to téma, tak máte někdo zkušenosti s Nissanem X-trail? Jak jsou na tom první generace s spolehlivostí apod...DíkyNo měl ho náš grafik a říkal, že horší už byla jen Dacia za komančů. Já jsem měl cca. 2 měsíce Murano a byl jsem rád že jsem na něj našel nevěstu. Faktem ale je, že na ostravsku byl tenkrát jediný dealer a servis který byl opravdu děsivý, takže to těm autům moc nepřidalo. Třeba se to už zlepšilo.
rur Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Mam lpg v touaregu treti rok a naprosta spokojenost. Ve meste jezdim za3.5kc venku i pod 3kc na km.
Jeremy Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 A zaroven s LPG nemusis resit problem, ze se nenacpes do podzemnich garazi. Nesmis tam vubec :-D Mimochodem, vyhrivani predniho okna casto u techdle aut neni, protoze maji nezavisle topeni..
Josef01 Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Mam lpg v touaregu treti rok a naprosta spokojenost. Ve meste jezdim za3.5kc venku i pod 3kc na km.To tak žere? Já myslel, že na plyn je tak 1.50 Kč/km...
sibirnaya Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 no nic, tuhle diskuzi ja vzdavam, protoze v momente, kdy milionar a potencialni kupec RR, X5 E70 apod vyslovi ono zaklinadlo LPG, pro me to konci. Tahle debata se stejne zvrhla nekam uplne jinam, tmoris uz nevi,jestli chce Tiguan, GL nebo A6 kombi, my se tu akorat hadame kvuli japkam pro velkeho bratra. Pokud nejsou aspon castecne dane konkretni pozadavky, je diskuze natolik obecna, az je vo hovne - nebo vo LPG. navidenou v lepsich casech..
Josef01 Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 (upraveno) Všechny témata, kde se dotyčný ptá co si koupit jsou k ničemu. Stejně si koupí tazatel to, co chtěl na začátku, to je léty potvrzená věc. To je jako by si řešil s přítelkou nákup hodinek Ještě to budu parafrázovat dialogem z filmu Matrix "Ty jsi jsi se dávno rozhodnul, teď jsi tady na foru proto, abys pochopil svoje rozhodnutí" Upraveno 28. února 2013 uživatelem Josef01
bedan Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Mimochodem, vyhrivani predniho okna casto u techdle aut neni, protoze maji nezavisle topeni.. Vyhřívání předního skla s tenkými drátky, co používá mapř. Ford mne ukrutně štvalo při jízdě v noci nebo proti slunci, takže to za mne určitě ne. Protisvětlo se na těch drátkách divně lámalo a strašně špatně jsem viděl. Bylo to něco podobného, jak když máš špinavé okno. Naopak vyhřívání podobné zadnímu, jenom pod stěrači je dobrá věc, protože výdechy topení zpravidla dnes směřují až nad polohu stěračů, tkže při jízdě ve sněžení Ti sníh na předním skle taje a dole Ti naopak namrzá na stěrače a nezávislé topení je Ti v tomto případě k ničemu. Naopak na odmrazení oken a vytopení interiéru u auta parkujícího venku neznám nic lepšího.
Z. Paul Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Z.Paul a spol - dobre no, tak ste kokoti ked to chcete pocut. Snazim sa normalne diskutovat ale neda sa. Onanujte si tu nad traktormi dalej, nebudem rusit. Jasně já sem kokot, za to Ty si letadlo Ty tady plácneš jak dělaj Italové líbivá auta a když Ti dam příklad Italskýho kroku vedle tak sem kokot? To je argument jak stehno to Ti povim.
Cyril Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 (upraveno) Separátní debata o terénních a SUV autech je myslím docela dobrý nápad. Není to už asi tak o konkrétní radě Tmorisovi, který ji zahájil, ale snad nám to promine. Specializované vlákno o SUV se mi líbí. V současné době, kdy je na fóru více jak 20 tisíc registrovaných členů, bude každé společné vlákno možné vnímat jen v obecné poloze. Takhle je to dle mého subjektivního názoru lepší, než vyzobávat informace ve společném vlákně "V čem jezdíte". Tam se to hemží odbojáři ve Fábiích či ekoteroristy v Priusech.. K tomu kamarádovu Mercedesu GL. Má sice vyhřívaná sedadla, nemá však Webasto ani vyhřívaná okna. U mé Discovery 4 mám nezávislé topení Webasto, vyhřívaná komplet sedadla, vyhřívané přední i zadní okno, trysky ostřikovačů a volant. Vyhřívané okno je někdy opticky protivné, když právě topí....vlní se u něj vzduch jako při pohledu na rozpálený pouštní písek...tak ho prostě vypnu. Ale na led je to nejlepší a nejrychlejší varianta kterak odjet. Ostatně....vyhřívané přední okno mám i na Defenderu...kde by jej člověk nečekal. Upraveno 28. února 2013 uživatelem Cyril
Cyril Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 (upraveno) ... Upraveno 28. února 2013 uživatelem Cyril
Hasňa Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Vyhrivane okno malymi dratky jsem mel na Mondeu a byla to parada. Kdyby to MB nabizel, tak to mam. Dratky jsem vubec nevnimal a rozdil proti oknu bez dratku jsem nezaznamenal pri zadnem svetlu ani pocasi. Proste jsem o nich vubec nevedel. Abych je videl, musel jsem na to cumet z deseti cisel a soustredit se. Takze nejaky zhorseny vyhled jako "pres spinave okno" vybec nepripadal v uvahu. A v zime, kdyz mi na aute celou noc namrzala trist z vln z more, to bylo k nezaplaceni; byl to pak totiz poctivy led, zadna namraza, a jakekoliv skrabatko po tom klouzalo, nebo se zlomilo. Ted uz nebydlim u more a mam garaz, takze to neni tak aktualni. Ale bez dratku a s dieslem je to pri nejake namraze holt na delsi cekani.
rur Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 v průměru 20l lpg a to s tím popojedu jen lyžovat prakticky a do práce 8km každý den . Kvůli tomu jsem to koupil za těch pár kaček, abych v zimě neřešil , že nevyjedu při troše sněhu třeba sem www.kohutka.cz.To tak žere? Já myslel, že na plyn je tak 1.50 Kč/km...
Cyril Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Vykašlete se na plyn! Defender je už i v elektrice! http://www.novinky.cz/auto/294691-terenni-klasik-defender-dostal-elektricky-pohon.html
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se