zrno Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 Ja jsem v klidu , škoda že ne muj pajšl :-( :-D
prischera Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 Ja jsem v klidu , škoda že ne muj pajšl :-( :-DTo bylo na Maxe
Návštěvník maxipesfik Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 Ševče, drž se svého kopyta.
Návštěvník LukeD Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 O, bože, jako by nestačily ty obrázky a odkazy bez jediné zkušenosti s jejich obsahem, ještě tu bude navrch k tomu i moudra trousit. Teta Kateřina hadra.
cali Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 Klud chlapi, max je bot, nejaka diplomka na kybere alebo nieco podobneho, zacinam byt o tom presvedceny cim dalej viac
zrno Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 Ševče, drž se svého kopyta.jj neboj ja se ho držím, jen se bojím, aby se ti nesplašil ctrl c ctrl v :-D
Hasňa Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 Jelikož jsi nedávno postoval nějaký odkaz na swiza nože tak jsem usoudil , že s nima máš nějakou zkušenost . Očividně tomu tak není. Super vtip.
David Tichy Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Odesláno 29. března 2017 Vyfotil jsem, zapomněl a dnes vzpomněl na fotku. Tak to hodím i sem, když tohle forum může za obě obě radosti z té fotky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zrno Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Odesláno 30. března 2017 Příští neděli pořádá Zdenda opět pražskou výstavu tak doražte. http://www.nrpraha.cz/program/778/prazska-vystava-nozu-knives-2017/
Klotzman Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Odesláno 30. března 2017 Vyfotil jsem, zapomněl a dnes vzpomněl na fotku. Tak to hodím i sem, když tohle forum může za obě obě radosti z té fotky To je Gayle Bradley?
filltos Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Odesláno 30. března 2017 (upraveno) JJ to bude Bradley. Upraveno 30. března 2017 uživatelem filltos
David Tichy Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Odesláno 30. března 2017 Dvojka Bradley Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
organic Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2017 Vybírám nový nožík a mé oko spočinulo na ZT0562CF a Lionsteel TM1. Zatím to u mně vyhrává TM1. Nějaké argumenty proti mé volbě?
blam Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2017 Oba jsou vetsi a tezsi. Jestli budes nosit jako jedine edc vybral bych neco lehciho. Spy sage 1, ZT0770CF, BM 940 atd atd. Kazdopadne za me ZT mam je radsi a 0562 uz jsem nekolik mel. Sedi vyborne v ruce, cvakani s nim je navykove. TM1 neznam, nemusim backlocky.
organic Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2017 Tak budu za exota, ale TM1 je na cestě
lazy Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2017 Tak budu za exota, ale TM1 je na cestě Tady jsme všichni exoty, já mám novou Mcustu na cestě.
jankoxxx Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 a co ten backlock? ma to ZT vymakane? ja by som si backlock uz v zivote nekupil - dobry som v ruke este nemal..
blam Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 Back lock vseobecne neni moc chvaleny. Miva vule oproti cepeli. Pripadne cold steel dela tri ad lock co je vylepseny backlock, ale hure se ovlada. Je hodne tuha. ZT se s backlockem zadne nedela. U me z pojostek vede linerlock, axis lock
laurin Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 Ked back lock tak tri ad lock ako pise blam. Je to asi najlepsia poistka - nevidel som este zeby s nou mal niekto problem. Je tuhsia, ale to je len dobre, na mojom 4max je ju problem skoro odistit Ale mam rad tuhe poistky. Axis vyborny ale uz som mal v ruke aj odflaknuty axis, mal volu. Linerlock u spyderco military, najlepsi liner aky sa robi. A klasika je framelock - ak je dobre urobeny, moc tam nie je co skazit. Ocelova alebo karbonizovana patka na frame tomu iba pomoze.
Frantik Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 Me by srala ta rukojet, co to je, micarta? To vypapa divne. Radeji G10, titan, hlinik, CF, apod.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se