Tomi06 Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 Čo poviete na tento kúsok - https://www.spyderco.com/catalog/details/C41GY5/Native-Lightweight-Grey-Maxamet/1040 Odoslané z môjho iPad cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 Za 240 USD? To by musel byt ze zlata :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 Chlapi, dostal jsem nevděčnej úkol sehnat tuhle kudlu, po složení má být velká jen asi 5 - 7cm. Tatik ji viděl u nějakýho kámoše a musí ji mít taky. Bohužel kamarád ji od někoho dostal a neví co to je. Já si teda myslím, že je to nějaká čínská hračka (viděl jsem to taky jen na téhle fotce), ale kdyby to náhodou někdo dokázal nějak identifikovat nebo lokalizovat, kde se dá koupit....? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 To naozaj vyzera na cinsky brak. Kup mu Leatherman. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 Je to reklamní nožík z katalogu Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 Přesně jak píše Kupko, je to reklamní nožík z katalogu, taky jsem ho od někoho dostal s popisem na střenkách, které kned upadly, protože jsou tam jen nalepeny. Zbytek se rozpadl po tom co jsem potřeboval nouzově "upižlat" vrbové proutí. Nebrat!! Kup tátovi Leatherman jestli ho máš rád, jak psali výše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 Však jsem si to myslel. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 Kup populárního Leathermana a dej mu na to dřevěné střenky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 Kup populárního Leathermana a dej mu na to dřevěné střenky Presne. Nebo nalepit tapetu s imitaci dreva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Asi bych to taky viděl spíš takhle...:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 O střenky mu nešupí, líbí se mu, že je malej. Ale stejně ničím neuřízne ani proutek. Už dostal velkej multitool, ten leží v komoře, nožky má nahoře - že je to moc velký. Tak z druhýho konce spektra takovou tu kudlo-kreditní kartu - tu asi zapoměl, že ji má, nebo ji ztratil, aniž si řízla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 2Klotzman: Jestli jde o kapesní velikost/hmotnost a použitelné kleštičky, tak na tenhle těžkej 5-dolarovej krám se vykašli a mrkni rovnou na Leatherman Juice - verzi už si vybereš podle potřeby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mandak Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 tohle Ganzo http://www.gearbest.com/multitools/pp_343441.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Victorinox Angler: https://www.victorinox.com/global/en/Products/Swiss-Army-Knives/Medium-Pocket-Knives/Angler/p/1.3653.72 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZLOjasna Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Moje nove edc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 V případě přepadení požádej o strpení a za lumpova přihlížení strhni opasek, spusť kaťata a tvař se výhružně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 (upraveno) Se na mě ty pavouci nějak lepí. Chtěl jsem pořídit Police a uzavřít rodinku, no nakonec jsem neodolal nabídce místního borca. Upraveno 11. května 2017 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 (upraveno) tohle Ganzo http://www.gearbest.com/multitools/pp_343441.htmlMas s tim osobni zkusenost? Ganzo me zajima, obecne je lidi v recenzich vychvaluji az podezrele moc Edit: Myslim samozrejme i noze od Ganzo. Upraveno 11. května 2017 uživatelem little_w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Ganzo jsem měl (G708) a za ty prachy (myslim 7-8 stovek) to byl hodně povedený nůž! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Můžu potvrdit, pořád slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se