Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tvl tak argument, že když si koupím Gripa, je to stejné, jako bych koupil Certiny místo Rolex bych bral kdyby Grip stál 3 kila, ne když stojí skoro 3,5 litru... však to je už docela dost peněz za kudlu, ne?

Odesláno

Uz ti prisla? :))) Promin, mam zlutou tsuchi a pamatuju jak si mel potize s jpknife...

Jojo, přišla, ventiloval jsem to tady i s fotkami. Problém byl v Japonsku, nebyla na skladě a čekalo se, až pro mne ten kus vyrobí - takže vlastně zakázková výroba.

Ta Mcusta jako na frajeřinu dobrá. Ale zkuste si s tím třeba vykrajet jablíčko. Prostě ta čepel je taková sekera no.

Hele, krájím s tím maso, cibuli a vůbec všechno v "kuchyni" na vandrech. Za mne skvělá kudla. Kamarád má jiný model stejného tvaru a je taky velmi spokojen.

Odesláno

Já mám svojí Mcustu s ebenovou střenkou taky moc rád. Jen na tu mojí běžnou ?kancelářskou? kuchyni to není úplně ono. Takže jablíčko a kedlubnu mi překvapivě okrájí mnohem lépe Spy PM2 :-)

Odesláno (upraveno)

Bucka Vantage jsem si nechal na škrábání barvy z kachliček a páčení dvířek od vodoměru. Strašnej vergl.

Od BM jsem měl HK Blitz Assist z černé řady, kamarádka ho zapíchla do prázdné kartonové krabice a tím se mu ulomila špička.

710 jsem vracel kvůli křivému výbrusu.

Paradoxně nejlíp mi od BM sloužil Vex z červené řady vyráběné v Číně, pevný, spolehlivý a bez vůlí, pěkně chodil.

Edit: Spojil jsem dvě stížnosti dohromady, nůž, který špatně chodí na ložisku, je Zero Tolerance 452.

Upraveno uživatelem Filip.J
Odesláno

Já jsem Gripa rozebral, podložil linery pod střenky elektrikářskou páskou a teď šlape, jak má. Spíš mě štve, že to u této cenovky vůbec musím dělat.

Na ZT jsem na knife.cz také četl nějaké neduhy. Jsou vůbec nějaké fakt dobré kudly s velkou pravděpodobností, že se nic nevysere? Otci se blíží 60tiny, chtěl bych mu dát něco fakt dobrého.

Odesláno (upraveno)

Joo, treba sebenza... Ja bych z toho nedelal drama, treba esse avispa koupis za litr, ma idealni cepel, framelock.... I buck vantage pro... 2 litry, s30v, pekny strenky... Idealni delnici

No a pak je tu mcusta... Mantak na ni cekal snad 2 mesice nebo kolik... Ma damasek, strenky z ebenu, tuhy je to tak ze to jednim prstem neotevres ani nezavres a za litry... To se bavim o moji mcuste... Mozna sou ostatni jiny, ale mazat to nechcu, povolit cep nevim jak abych to nezkurvil a ze se to ochodi mi monty psal uz pred rokem :D

Upraveno uživatelem Lion
Odesláno

Jako dárek si dovedu představit nějaký zavírák od Michala Dohnala. Asi bude ve vyšší cenové hladině, ale nikdo jiný nebude mít stejný.

Odesláno (upraveno)

Líbií se mi terminus " předražená nuda" :) Ale zase to zpracování, materiály .... má to něco do sebe :)

post-65681-0-21334400-1550163931_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Mar7in
Odesláno (upraveno)

Melly, jako dárek k šedesátinám kup radši hodinky - pracovní/akční nůž se jako oficiální dárek společensky moc neuznává, nemluvě o tom že pokud tatík není na kudly extra zatížený, bude Tě akorát štvát že ten zázrak používá blbě, broušením ho zničil a nebo že místo něj stejně radši tahá starej křivák. A pokud měls na mysli spíš "unikátní investiční artefakt" (tj. ne "trezorové" fabrické krámy á la Daytony a nebo damaškové Sébky), pak bych se spíš než u "prakticky" zaměřených Dohnalovců porozhlídnul u uměleckých nožířů typu Richarda Tesaříka. Jen varuju že pro nožofily může jít o podobné otevření "nových obzorů" (včetně cenových) jako u zdejší Haute Horlogerie...

post-18308-0-34437400-1545625289_thumb.jpg
Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno

Radek124: Tatík na nože je zatíženej, od někoho jsem to musel v dětství okoukat. :-) Akorát víceméně všechny přirůstky za posledních pár let má ode mě. Naposled jsem mu dal jeden z vzorků, co jsem měl od dodavatele z dálného východu a měl z něj fakt radost. Jsem si docela jistej, že kvalitní nůž ocení a bude mít radost, jen to asi nemusí být zrovna Chris Reeve. Zároveň to nebude dárek, na který se mu složí rodina a dostane jej na oslavě, bude to dárek jen ode mě a dám mu ho zvlášť.

Hodinky by naopak skoro jistě neocenil. Navíc má zlozvyk je v opilosti zahazovat... :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...