Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 22 hodinami, Pepino777 napsal:

Taky se na něj chystám, jen váham mezi uhlíkovkou a inox....

Opinel inox s vývrtkou. Vlastně ho z nožů používám nejčastěji - je to kus nože a moc neváží....

20210302_155242226_iOS.jpg

Odesláno
před 3 hodinami, fijo napsal:

Kluci poraďte mi prosim vás, kde seženu takovýhle minišroubky...sem je strhnul 

IMG_20210302_152506.jpg

Jestli je to metricky závit, tak železářství resp. dneska ezelezarstvi... 

Jestli je to US tak hodně štěstí. Já kupoval náhradu na microtech za ty jejich uchylarny z alika, šlo to sem 6 týdnů. 

PS nebo napsat výrobci 

Odesláno

Me tak napadlo, kdyz uz jsme u psani vyrobci kvuli par sroubkum. Tusite jak rychle a jestli vubec reaguje customer service spyderco? Uz je to nejakou chvili co jsem jim psal a nic. Docela by me zajimalo jestli jsou schopny poslat srouby do toho naseho Kocourkova...

Návštěvník Mate
Odesláno

Není jednodušší, objednat šroubky v Akrosu, pokud znám velikost závitu? Hádám, že je tam 2mm, možná 2.5mm s TX 8.... Pokud mám jeden šroub ( na noži bývají stejné) tak to změřím a koupím tady. 

Odesláno

prestal jsem experimentovat s brouskama a samostatnyma kamenama, placl se pres kapsu a dnes vybalil kufrik s KMFS. Je to slast mit zas noze jak britvy... :-)
premyslim, co nabrousim zitra...

Odesláno (upraveno)

Pane jo - od nákupu A1 za trojku to nějak nebyl důvod sledovat, takže čučím jak vejr jak i úplně “nejsprostší” Fallkniveny (proti kterým nemůžu říct křivé slovo) najednou stávají trojnásobek toho, co u nich léta bývalo dobrým zvykem... To už se z nich taky odvádí ekologická daň + desátek na “nové Švédy”, nebo tím výrobce “v zájmu civilizace” dobrovolně dotuje produkci antiteroristických baterkových nářezáků? :blink:

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno
před 1 minutou, walter10 napsal:

@dawe009 Neblázni! Na loupání česneku jsem viděl lepší nože.

4062_CLASSIC_Nuz_loupaci_7_cm___web___de

Dík. Budu nad tím přemejšlet a možná mi to ušetří 6 klacků.

Odesláno (upraveno)

F1(x) není na loupání, ale na drceni a štípání :speak_cool:

Za dvojku bych ji jen tak pro radost bral, za 5-6 už mi to za kus železa v termoplastu na prasení v lese přijde dost. Ale škrt jako já by ani za “investiční Daytony” nedal dnešní 4 kila (kdyby za ně byly)... :whistle:

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno

Na štípání dřeva ( rozuměj ten outdór) uvažuju nad RAT 7 ,je to " za pár" peněz a kus nože. A zkuste mi to někdo vymluvit 😬😋

Odesláno
před 7 hodinami, dawe009 napsal:

Hele můžete mi to nějak vymluvit, abych to neobjednal?

4A6F5988-71DB-4D69-AA1E-F0AD9AE75F31.png

No jak mám fallkniven rád (mám f1) , tak za ty prachy, to už je moc. Chystal jsem se na s1x, ale radši jsem se domluvil s nožířem. Jednak viz cena a pak z toho delaji strašné páčidla. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...