filltos Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 (upraveno) Double Upraveno 23. března 2021 uživatelem filltos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 před 38 minutami, mydlinkaTM napsal: to mě taky dneska napadlo, ale i nejvíc bezbarvá G10 co jsem viděl je JADE, ale taky je to barva, tudíž by to byla hodně velká laborace to trefit Kdyby byla čistě bílá, tak by to asi šlo trefit. https://www.youtube.com/results?search_query=dye+g10+dark+blue Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 před 5 minutami, filltos napsal: Kdyby byla čistě bílá, tak by to asi šlo trefit. https://www.youtube.com/results?search_query=dye+g10+dark+blue tohle je snad uplně přesně ten odstín do tohodle se ale já určitě nepustím...to by musel profík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 Už nějaký měsíc nosím Vojtou upravený Mikov Predátor. Předělávka na šroubky a střenky z buvola+klip do gaťat Asi si nechám udělat ještě jeden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 no jo to byl jeden z prvních Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 V 23. 3. 2021 v 18:07, Juraj11 napsal: Už nějaký měsíc nosím Vojtou upravený Mikov Predátor. Předělávka na šroubky a střenky z buvola+klip do gaťat Asi si nechám udělat ještě jeden Pecka, tohle kdyby byla seriovka, tak s tim Mikov udela diru do sveta. Nebo teda do moji kapsy urcite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 Tak koupě vyvolaná fórem a vínem je doma. Prcek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 před 3 minutami, igor261069 napsal: Tak koupě vyvolaná fórem a vínem je doma. kolik člověk takhle nakoupil kravin co? znám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 před 7 hodinami, mydlinkaTM napsal: no jo to byl jeden z prvních Fakt paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 sponge: jj, jen nevím, jestli je to dobře nebo ne? Ale jo, je! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 před 7 hodinami, Frantik napsal: Pecka, tohle kdyby byla seriovka, tak s tim Mikov udela diru do sveta. Nebo teda do moji kapsy urcite Už jsem jim to navrhoval před 2 pětiletkami (možná třemi). Je to marné, je to marné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 před 54 minutami, Traveller napsal: Už jsem jim to navrhoval před 2 pětiletkami (možná třemi). Je to marné, je to marné... Ja vím, vím Neda se nic dělat, uz jsem si ho objednal u Mydlinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 Dneska se mi Mates IX vrátil od Zrna i s pouzdrem. Teď je to komplet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 Ja ich chapem u srobov musi byt vyroba pomerne presna inak to nemusi sediet. Do nitu vzdy mozes majznut ked sa Ti nieco nezda a ked to nahodou prezenies, tak zase majznes z inej strany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 před 21 minutami, cali napsal: Ja ich chapem u srobov musi byt vyroba pomerne presna inak to nemusi sediet. Do nitu vzdy mozes majznut ked sa Ti nieco nezda a ked to nahodou prezenies, tak zase majznes z inej strany. To je právě blbost, nastavení šroubového spoje je o hodně jednodušší než nějaký tlučení na nýty. Zrovna včera jsem si s jedním Predátorem hrál HODINU, než jsem mu vyladil chod a obnášelo to tak 10x rozborku - sborku. Nedovedu si představit jak bych to ladil u nýtovaného spoje? Navíc v Mikovu nýtky netlučou... zakroužují hlavičky na speciálních strojích (lisech) - ale jak se ta technologie, nebo mašina jmenuje to bohužel nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 No ale aj ten lisovany nit vyplni kazdu dieru ktorou prechadza bezo zbytku a dostatocne na tesno, takze vysledny vakl je tak akurat aj ked tie diery nie su dokonale rovnake a zbytok zachrani pomerne silna pruzina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 V 25. 3. 2021 v 22:12, Frantik napsal: Ja vím, vím Neda se nic dělat, uz jsem si ho objednal u Mydlinky Velice dobře jsi udělal. Jaký si necháš předělat,klasickou 420 nebo N690 a jaké střenky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 Před nějakým časem tady někdo hledal tip na klasiku. Dneska na mě vykouklo tohle z emailu, vypadá to dost sympaticky. Case Knives: Sod Buster Jr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 před 13 hodinami, Juraj11 napsal: Velice dobře jsi udělal. Jaký si necháš předělat,klasickou 420 nebo N690 a jaké střenky? N690 a klasicka zelena micarta, titanovej klip, mozna cepel v lesku nebo v matu. No proste krasna prace a funkcni nuz. Ne z plastu, s nytama a nenositelnej bez klipu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se