Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes prisla 50 rocna klasika v modifikacii s klipom a ocelou N690,aj ked no tie detaily masovej produkcie,ale pekna hracka,spokojnost

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Tak ten je paradni, ja chtel jeden cas Boker Rhino, ale nakonec jsem ho nevzal, protoze uz mam podobnej od Zelvaka, ale tahle Mcusta je fakt paradni a hlavne je to zavirak :thumbsup_anim:

Odesláno

Tak sem hledal jestli není něco nového u Mcusty a našel sem fejky na Aliexpresu... I když tu modrou bych bral... Ale i vytěžit střenky z toho fejku mi přijde blbý

Odesláno
V 13. 4. 2021 v 13:33, Lion napsal:

Tak sem hledal jestli není něco nového u Mcusty a našel sem fejky na Aliexpresu... I když tu modrou bych bral... Ale i vytěžit střenky z toho fejku mi přijde blbý

a hlavně si buď jistý, že to pasovat rozhodně nebude :)

Návštěvník Oplt
Odesláno
před 57 minutami, mAra_ napsal:

Sak ja si to poridil jako prcka do kapsy, kdyz jdu na houby... A to mi prijde akorat... Zadna self-defence me pri porizovani teda neprisla na mysl :)

Když na houby tak max. na lišky.😂

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...