Radek124 Odesláno 5. září Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září @Moty To vypadá jako by čínskej profesor Orfanik na "ultrazvukovej" zubní kartáček obšlehnutej od Philipse nasadil nástavec s čepelkou místo štětin 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 5. září Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září před 11 minutami, Radek124 napsal: @Moty To vypadá jako by čínskej profesor Orfanik na "ultrazvukovej" zubní kartáček obšlehnutej od Philipse nasadil nástavec s čepelkou místo štětin Pro milovníky elektromobilů a aku-nářadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan_cerny Odesláno 5. září Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září před 23 hodinami, Lou napsal: Dotaz od nezlušeného: mám Kershaw Leek a zlomila se mi plastivá pojistka. Hledal jsem, ale nenašel, zda se dá někde koupit. Zkušení nožíři, poradíte, prosím? Možností bude víc. Na Printables je hotový soubor k tisku. Takže jestli znáš někoho s tiskárnou, tak je to záležitost pár minut. Případně je spoustu lidí co tisknou komerčně. Můžeš zkusit napsat Šulcovi na noze-nuz. Ale co si pamatuju, tak to bylo kolem 20 USD + pošta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tutek Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září V 26. 8. 2024 v 11:15, Strocek napsal: Objednal jsem pátej Dividend Composite a malinko, fakt lehce byla čepel šejdrem. Kdybych před tím neřešil 3x křivou čepel, tak bych si toho ani nevšiml a ani by mi to nevadilo, ale ztratil jsem k tý kompozicový čepeli důveru. Tvarem je Dividen parádní, takže jsem pořídil v oceli Magnacut. Čepel naprosto rovná. Jsem nadšenej! Fuuu ta cena, ja kdysi kupoval svuj STONEWASH Assisted K-1812 za 623 Kc, bohuzel jsem dojebal klip... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan_cerny Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září Tops Tahoma Field knife 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září před 7 hodinami, tutek napsal: Fuuu ta cena, ja kdysi kupoval svuj STONEWASH Assisted K-1812 za 623 Kc, bohuzel jsem dojebal klip... Jako je to dost... né že né, kroutil jsem se , ale člověk by si měl dělat radost . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září Mám ho zas Dobrý nůž je pro mě ten který si koupim vickrat. Strongarma jsem měl pocit že ho nepotrebuju a prodal. Potřebuju! A třebe Kershaw Link Stonewashed mam snad po třetí protože je ztracim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan_cerny Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září Pokus o umělecké zachycení posledního záchvěvu dovolené... Zero Tolerance 0392WC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan_cerny Odesláno 23. září Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září Jaké pondělí máte vy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 25. září Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září Jsem zase neodolal Po nějakém nožíku od Rough Ryder jsem vždy jedním očkem pokukoval, ale vždy jsem si říkal, že už toho mám fakt dost. No ale když se tenhle dostal na noze-nuz do výprodeje, nešlo to jinak, i když vzhledem k ceně nože už ta sleva byla spíše jenom spouštěč, protože i bez slevy není drahý. Je to sympatický macek 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mate Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září Jen na kukačku. Mám je nějakou dobu. Jen se znovu rozebrali a nechal jsem kovové díly dát do DLC aby se to barevně trochu sjednotilo. Automat v Button locku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října Návštěva nožířské výstavy v Brně se neobešla tak úplně bez následků... 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října před 11 minutami, Radek124 napsal: se neobešla tak úplně bez následků... moc hezkej kousek! Gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října před 9 hodinami, Radek124 napsal: Návštěva nožířské výstavy v Brně se neobešla tak úplně bez následků... Pěkný je, nebyli by nějaké fotky z výstavy ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října @bohus76 Třeba zde - sám jsem to letos taky málem prošvihnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října Tak já to letos prošvihnul Každopádně ten parang od Dohnalů a celá tvorba Jakuba Adamušky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října Dohnaly považuji u nás za ten nej top Na výstavy už nechodím, ale kdysi jsem měl možnost si osahat pevnou kudlu s damaškem a to jsem si sedl na zadek. Ten nůž byl naprosto dokonalý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lumberjack Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října Když se bavíte o Dohnalech, tak taky jeden mám. Veterán už něco nasekal a naštípal. Čtrnáct dní jsme si dopisovali co bych od nože chtěl (zesílený řap na těžkou práci, divoký damašek......) a za měsíc jsem běžel na poštu pro kudlíka. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října Návštěva nožířské výstavy v Brně se neobešla tak úplně bez následků... Podobný jsem dostal od přítelkyně na 40tinyNení to sice úplně můj šálek kávy,ale špatný není.Jen jsem měl trošku menší problém-chytl lišku.Vše v rámci záruky napravenoSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října V 3. 9. 2024 v 13:40, Bukoowsky napsal: Dostala se ke mě překrásná a proporčně naprosto dokonalá záležitost, po které jsem toužil jakožto po lépe zpracovaném strideru, netušil jsem nicméně, jak to celé padne do ruky - Lakas od Buddyho Westona. S nějakým odstupem, který jsem si naordinoval, abych se vyhnul nekritickým výkřikům radosti, musím říct, že už dlouho, jestli vůbec, jsem neměl v pracce takhle skvěle udělaný nůž. Je pro mě o to vzácnější, že Mistr už s námi není...děkuji. Gratuluji k BW. Pro mě jsou to taky jedny z nejlepších nožů co mám. Abych jen nekecal, tak tady fotka posledního přírůstku z dílny BW. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se