Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

před 11 minutami, Radek124 napsal:

@Moty To vypadá jako by čínskej profesor Orfanik na "ultrazvukovej" zubní kartáček obšlehnutej od Philipse nasadil nástavec s čepelkou místo štětin :lol2:

Pro milovníky elektromobilů a aku-nářadí. 🤓 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 23 hodinami, Lou napsal:

Dotaz od nezlušeného: mám Kershaw Leek a zlomila se mi plastivá pojistka. Hledal jsem, ale nenašel, zda se dá někde koupit. 
Zkušení nožíři, poradíte, prosím?

Možností bude víc. Na Printables je hotový soubor k tisku. Takže jestli znáš někoho s tiskárnou, tak je to záležitost pár minut. Případně je spoustu lidí co tisknou komerčně. Můžeš zkusit napsat Šulcovi na noze-nuz. Ale co si pamatuju, tak to bylo kolem 20 USD + pošta.

Odkaz ke komentáři

V 26. 8. 2024 v 11:15, Strocek napsal:

Objednal jsem pátej Dividend Composite a malinko, fakt lehce byla čepel šejdrem. Kdybych před tím neřešil 3x křivou čepel, tak bych si toho ani nevšiml a ani by mi to nevadilo, ale ztratil jsem k tý kompozicový čepeli důveru. Tvarem je Dividen parádní, takže jsem pořídil v oceli Magnacut. Čepel naprosto rovná. Jsem nadšenej!

WhatsApp Image 2024-08-26 at 11.05.59.jpeg

Fuuu ta cena, ja kdysi kupoval svuj STONEWASH Assisted K-1812 za 623 Kc, bohuzel jsem dojebal klip...

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Jsem zase neodolal 😁

Po nějakém nožíku od Rough Ryder jsem vždy jedním očkem pokukoval, ale vždy jsem si říkal, že už toho mám fakt dost.

No ale když se tenhle dostal na noze-nuz do výprodeje, nešlo to jinak, i když vzhledem k ceně nože už ta sleva byla spíše jenom spouštěč, protože i bez slevy není drahý.

Je to sympatický macek 😄

IMG20240925193348.jpg

IMG20240925193621.jpg

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Mate

Jen na kukačku. Mám je nějakou dobu. Jen se znovu rozebrali a nechal jsem kovové díly dát do DLC aby se to barevně trochu sjednotilo. Automat v Button locku. 

IMG_7881.jpeg

IMG_7882.jpeg

IMG_7883.jpeg

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Když se bavíte o Dohnalech, tak taky jeden mám. Veterán už něco nasekal a naštípal.

Čtrnáct dní jsme si dopisovali co bych od nože chtěl (zesílený řap na těžkou práci, divoký damašek......) a za měsíc jsem běžel na poštu pro kudlíka.

IMG_20241006_194433818.jpg

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Návštěva nožířské výstavy v Brně se neobešla tak úplně bez následků... 
image.thumb.jpeg.f58231bab863261f7563aafd3a25adc9.jpeg

Podobný jsem dostal od přítelkyně na 40tiny🙂
Není to sice úplně můj šálek kávy,ale špatný není.Jen jsem měl trošku menší problém-chytl lišku.Vše v rámci záruky napraveno
1d23a3a16717a26630a1a04a4605f367.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odkaz ke komentáři

V 3. 9. 2024 v 13:40, Bukoowsky napsal:

Dostala se ke mě překrásná a proporčně naprosto dokonalá záležitost, po které jsem toužil jakožto po lépe zpracovaném strideru, netušil jsem nicméně, jak to celé padne do ruky - Lakas od Buddyho Westona. S nějakým odstupem, který jsem si naordinoval, abych se vyhnul nekritickým výkřikům radosti, musím říct, že už dlouho, jestli vůbec, jsem neměl v pracce takhle skvěle udělaný nůž. Je pro mě o to vzácnější, že Mistr už s námi není...děkuji.

IMG_3508.jpg

IMG_3509.jpg

Gratuluji k BW. Pro mě jsou to taky jedny z nejlepších nožů co mám. Abych jen nekecal, tak tady fotka posledního přírůstku z dílny BW.

IMG_3066.jpeg

• Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...