Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

před 2 hodinami, Strocek napsal:

Já nejsem v oblasti kudel nějakej mazák, ale smysl některých nožů mi regulérně uniká a tenhle je jeden z nich :default_smile:

neck, otevres s tim pivo i kdyz sedis v aute a nemusis si vykroutit kapsu, legalni v DE, pristupny furt a hned. Jakmile si clovek zvykne to mit na krku tak mu pak neco chybi kdyz ho nema (jak s hodinkama), izula bez strenky byl jeden z nejpraktictejsich nozu co jsem mel.

Magnacut by tuhle tridu nozu mel posunout jeste o dost dal, budou tenci a ostri se nebude vylamovat, tedy jeste lehci a funkcnejsi.

Upraveno uživatelem zceyee
  • Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nosim leathermana v pouzdře a nemám v autě problém :default_wink:, ale voproti kudle na krku to pořád bude slabý, to je jasný. Jestli to fakt nosíš furt na krku, tak pak beru zpět a už je mi to jasný. Já myslel, že se to válí někde v kapce :default_smile:

Odkaz ke komentáři

Je to doma. Rychlá fotka. Je to můj první lepší nůž v životě a je to fajn. Proti tomu co jsem znal je to úplně jiná liga. Hezky to chodí, nic se nevyklá a hlavně to řeže. Zkoušel jsem ho do kapsy a ani jsem o něm nevěděl. A ta barva je jiná než se zdá na webu. Tam to vypadá dost oranžově ale ve skutečnosti to je spíš takové cihlové. No v reálu se mi líbí ta barva víc než na produktové fotce.

IMG_20241018_200447523.jpg

IMG_20241018_200505820.jpg

Odkaz ke komentáři

V 17. 10. 2024 v 20:57, filltos napsal:

Hele, nahradil mi úplně zavírák. To co potřebuju hravě zvládnu s tímhle, navíc se o dost líp čistí.

Přesně moje zkušenost po 13 letech s tříprsťákem od Želvy, nosím ho v batohu či kapse a zcela mne vyléčil z kupování zavíráků :D

1000004410.thumb.jpg.1ea637570ce2adb2569e69e1007188a5.jpg

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Je tam sice několik nepřesností v terminologii (asi vzniklých překladem do češtiny), ale jinak fajn reportáž z Victorinox Store v Ženevě.

https://www.irozhlas.cz/zivotni-styl/cestovani/ikonicky-svycarsky-nozik-mel-v-kapse-i-neil-armstrong-v-zeneve-si-ho-muzete_2410271432_kvr

Odkaz ke komentáři

Čus, kdyby jste si měli vybrat z těchto dvou kusů, co by jste vybrali a proč. Respektive vítám spíš osobní zkušenost než dojem. Jde o fakt malý nožík, který můžu mít téměř vždy u sebe. Díky 

- Bestech TULIP 14C28N, Satin+stonewash, Black G10 BG38A

- CIVIVI Ki-V Black G10/Black Stonewash C2108B

Screenshot_20241104-213004.png

Screenshot_20241104-212809.png

Odkaz ke komentáři

před 11 hodinami, papun napsal:

Čus, kdyby jste si měli vybrat z těchto dvou kusů, co by jste vybrali a proč. Respektive vítám spíš osobní zkušenost než dojem. Jde o fakt malý nožík, který můžu mít téměř vždy u sebe. Díky 

- Bestech TULIP 14C28N, Satin+stonewash, Black G10 BG38A

- CIVIVI Ki-V Black G10/Black Stonewash C2108B

Si myslím, že moc osobní zkušeností s takovejma prckama tady nenabereš, ale buhví..

Já nedávno kupoval Pro-Tech Runt 5, s délkou 130mm a kratší bych asi už nezvlád. A to teda nemám nějak velký ruce. Ty tvoje maj jen 100mm. Brousím na KMFS sadě a ten Bestech bych tam asi ani neupnul kvůli tvaru čepele.

Tak jen spíš takovej osobní dojem, kterej si vlastně nechtěl :D

Odkaz ke komentáři

Myslím, že Civivi tu někdo má. Jako teoreticky to můžu nahradit nějakým pidi Victorinoxem. Jenomže ty nemají sponu a to mi vadí. Jde fakt o to mít v kapse něco čím si otevřu balík z pošty a podobné banální úkoly.

Odkaz ke komentáři

před 12 minutami, papun napsal:

Myslím, že Civivi tu někdo má. Jako teoreticky to můžu nahradit nějakým pidi Victorinoxem. Jenomže ty nemají sponu a to mi vadí. Jde fakt o to mít v kapse něco čím si otevřu balík z pošty a podobné banální úkoly.

…tak balík z pošty jde otevřít i klíčem od Fabky🤷🏻‍♂️ Taky se hezky vejde do nákupních vozíků (mince nebo žetony v kapsách nenosím, nůž často také ne; ale klíče mám u sebe vždy). Mám pro ten účel na kroužku jeden speciální😉 Sorry za off topic 😇

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...