zceyee Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna Myslis ze "Microtech Ultratech Screwdriver Replacement Glass Breaker Driver Socket Tool Bit" znamena spis "tool od Microtechu" nebo "tool na MIcrotech"? Myslim ze oba vyklady sou mozne .. ja teda nikde nevnimam ze by se nekdo vydaval za Microtech .. a cekat neco takovyho na aliexpresu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna Kdyz jsou oba vyklady mozne, pak to muze indikovat, ze to nekdo za Microtech bit vydavat muze a podle meho nazoru je ten popis zavadejici. Na aliexpress nelezu, nic jsem tam nikdy nekupoval a nic od toho neocekavam. Mohlo tam byt napsane neco jako 3rd party bit pro Microtech noze a bylo by to jednoznacne. Kdo chce si to koupi, ja to proste (zatim) nepotrebuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna V 4. 1. 2025 v 16:38, marecenator napsal: Mne to funguje, nuz pouzivam, cistim zpusobem jak jsem popsal. Beru, ze ty origo nastavce stoji silenost, kupovat je nehodlam, ale stejne tak nechci kupovat neco, co nekdo prodava jako Microtech a pritom je to fejk. No já bych si tipnul, že na Alíku originál Microtech nikdo nabízet nebude..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berczo Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Ahoj, jsem již téměř rozhodnutý pro EDC nůž Spyderco Paramilitary 2. Můžu poprosit o doporučení kde koupit? CZ obchod nebo spíše koukat na zahraniční eshopy? Případně čeho se snažit vyvarovat? Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berczo Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Uff, netuším proč nemohu editovat svůj poslední příspěvek, ale chtěl jsem k dotazu přidat prosbu, jakou verzi PM2 zvolit a jakým se vyhnout (pokud takové jsou). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Před hodinou, berczo napsal: Ahoj, jsem již téměř rozhodnutý pro EDC nůž Spyderco Paramilitary 2. Můžu poprosit o doporučení kde koupit? CZ obchod nebo spíše koukat na zahraniční eshopy? Případně čeho se snažit vyvarovat? Děkuji. www.noze-nuz.com 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stuky Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna před 3 hodinami, berczo napsal: Ahoj, jsem již téměř rozhodnutý pro EDC nůž Spyderco Paramilitary 2. Můžu poprosit o doporučení kde koupit? CZ obchod nebo spíše koukat na zahraniční eshopy? Případně čeho se snažit vyvarovat? Děkuji. https://www.knifestock.cz/vyhledavani?search=para military 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna PM 2 je super nůž, nebudeš litovat. Díval bych se i do inzerce zde nebo na knife.cz. PM3 je taky fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna (upraveno) před 16 minutami, Traveller napsal: PM 2 je super nůž, nebudeš litovat. Díval bych se i do inzerce zde nebo na knife.cz. PM3 je taky fajn. souhlas, držel bych se taky knife.cz - je tam podobný level lidí, šmetráci se tam moc neudrží...a PM2 je dost frekventovaný kudl, nebudeš shánět dlouho. Nebo třeba jeden zrovna nabízí zde: https://www.facebook.com/share/p/1H7HYLLcTc/ Upraveno 8. ledna uživatelem Bukoowsky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stuky Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna před 19 hodinami, berczo napsal: Uff, netuším proč nemohu editovat svůj poslední příspěvek, ale chtěl jsem k dotazu přidat prosbu, jakou verzi PM2 zvolit a jakým se vyhnout (pokud takové jsou). Já bral na knifu v listopadu PM3 za 3400,- Tady máš za 180€ PM2 https://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=54&g=posts&t=96036 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna (upraveno) před 21 hodinami, Stuky napsal: https://www.knifestock.cz/vyhledavani?search=para military 2 Ahoj, zde https://www.lamnia.com/cs jsem nakupoval a předem zaslal skoro 10.000 jasátek bez obav. Měli zde nůž REATE EXO, který dlouho nebyl. Je to vynikající obchod tuším z Finska. Mají nože z celého světa. Ceny jsou někdy vyšší a někdy překvapivé Upraveno 9. ledna uživatelem prizak 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Nejlepší úchop co sem kdy držel. Sem asi na konci hledání 1 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Nejlepší úchop co sem kdy držel. Sem asi na konci hledání Po tomto už jsem taky párkrát pokukoval a ta druha verze se mi líbí ještě více. Super výběr Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna před 25 minutami, Juraj11 napsal: Po tomto už jsem taky párkrát pokukoval a ta druha verze se mi líbí ještě více. Super výběr Díky. Jakou druhou verzi máš na mysli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Díky. Jakou druhou verzi máš na mysli?MICROTECH AMPHIBIANLíbí se mi tento tvar čepele a zahnuta rukojeť mi sedí trochu lépe než rovná.Třeba časem Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna jj taky pěknej, ale to MSI mě bere víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna před 16 hodinami, Strocek napsal: Nejlepší úchop co sem kdy držel. Sem asi na konci hledání "Konec hledání" bývá v případě nožů a hodinek většinou teprve začátek.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna Kryl jsem si záda tím "asi" , ale u hodinek už několik let nemám potřebu nic měnit a kudlama jsem zásobenej až až a zatím nemám nic v merku, ale samozřejmě každej kdo je tady nějakej pátek tak ví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.D Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Na grail hodinky jsem ještě nedosáhl, ale grail nůž jo 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se