Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

Myslis ze "Microtech Ultratech Screwdriver Replacement Glass Breaker Driver Socket Tool Bit" znamena spis "tool od Microtechu" nebo "tool na MIcrotech"? Myslim ze oba vyklady sou mozne .. ja teda nikde nevnimam ze by se nekdo vydaval za Microtech .. a cekat neco takovyho na aliexpresu ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdyz jsou oba vyklady mozne, pak to muze indikovat, ze to nekdo za Microtech bit vydavat muze a podle meho nazoru je ten popis zavadejici. Na aliexpress nelezu, nic jsem tam nikdy nekupoval a nic od toho neocekavam.

Mohlo tam byt napsane neco jako 3rd party bit pro Microtech noze a bylo by to jednoznacne.

Kdo chce si to koupi, ja to proste (zatim) nepotrebuju. 

Odkaz ke komentáři

V 4. 1. 2025 v 16:38, marecenator napsal:

Mne to funguje, nuz pouzivam, cistim zpusobem jak jsem popsal.

Beru, ze ty origo nastavce stoji silenost, kupovat je nehodlam, ale stejne tak nechci kupovat neco, co nekdo prodava jako Microtech a pritom je to fejk.

No já bych si tipnul, že na Alíku originál Microtech nikdo nabízet nebude.....

Odkaz ke komentáři

Ahoj, jsem již téměř rozhodnutý pro EDC nůž Spyderco Paramilitary 2.

Můžu poprosit o doporučení kde koupit? CZ obchod nebo spíše koukat na zahraniční eshopy? Případně čeho se snažit vyvarovat? Děkuji.

Odkaz ke komentáři

Uff, netuším proč nemohu editovat svůj poslední příspěvek, ale chtěl jsem k dotazu přidat prosbu, jakou verzi PM2 zvolit a jakým se vyhnout (pokud takové jsou).

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, berczo napsal:

Můžu poprosit o doporučení kde koupit? CZ obchod nebo spíše koukat na zahraniční eshopy? Případně čeho se snažit vyvarovat? Děkuji.

www.noze-nuz.com

• Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, berczo napsal:

https://www.knifestock.cz/vyhledavani?search=para military 2

Odkaz ke komentáři

před 16 minutami, Traveller napsal:

PM 2 je super nůž, nebudeš litovat. Díval bych se i do inzerce zde nebo na knife.cz. PM3 je taky fajn. 

souhlas, držel bych se taky knife.cz - je tam podobný level lidí, šmetráci se tam moc neudrží...a PM2 je dost frekventovaný kudl, nebudeš shánět dlouho. Nebo třeba jeden zrovna nabízí zde: https://www.facebook.com/share/p/1H7HYLLcTc/

Upraveno uživatelem Bukoowsky
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 19 hodinami, berczo napsal:

Uff, netuším proč nemohu editovat svůj poslední příspěvek, ale chtěl jsem k dotazu přidat prosbu, jakou verzi PM2 zvolit a jakým se vyhnout (pokud takové jsou).

Já bral na knifu v listopadu PM3 za 3400,-

Tady máš za 180€ PM2

https://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=54&g=posts&t=96036

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 21 hodinami, Stuky napsal:

Ahoj, zde https://www.lamnia.com/cs jsem nakupoval a předem zaslal skoro 10.000 jasátek bez obav. Měli zde nůž REATE EXO, který dlouho nebyl. Je to vynikající obchod tuším z Finska. Mají nože z celého světa. Ceny jsou někdy vyšší a někdy překvapivé 

Upraveno uživatelem prizak
  • Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

Nejlepší úchop co sem kdy držel. Sem asi na konci hledání :default_smile: 
ObrzekWhatsApp2025-01-09v18_43.05_e95364ff.thumb.jpg.fba64e3bc8d5808e341cf435fdab0339.jpg

Po tomto už jsem taky párkrát pokukoval a ta druha verze se mi líbí ještě více. Super výběr

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odkaz ke komentáři

Díky. Jakou druhou verzi máš na mysli?

MICROTECH AMPHIBIAN
Líbí se mi tento tvar čepele a zahnuta rukojeť mi sedí trochu lépe než rovná.
Třeba časem 422c62631ac815d59f1099b8d95004a7.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...