Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

Jestli jsem to dobře pochopil tak to nebude pro mě, já neumím nýtovat. Tady to bude chtít rozebrat, vyčistit, asi i vyměnit přepážky za nové a snýtovat. Tohle by chtělo Dušana z Knife.cz, jenže ten se už od srpna na Knife.cz neozval a nikdo neví co s ním je? :(  Mám pocit, jestli oficiálně tohle neřeší Rosler Praha. Vím, že pár klukům zařizovali servis na GAKy ve Švýcarsku. Ale kolik to tehdy stálo a jestli to dělají i pro ostatní modely, to nevím?

Upraveno uživatelem mydlinkaTM
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V Rossleru jsem mi kdysi měnili zničený nástroj otvírák na konzervy/šroubovák, mám pocit, že asi za 150, původní střenku rovnou podlepili.
GAK a alox Rossler posílá do CH, větší modely netuším. GAKa jsem jim dával (a mám pocit, že Vix to tak i požaduje - zaslání z ČR přes AD),  abych se vyhnul celníkům a dopravě, ale zase to trvalo , no víc , než rok, než byl zpět. 
Dneska bych si koupil nůž nový jiný

Odkaz ke komentáři

Asi je v tom hodně vzpomínek, což chápu, ale pokud to bude dělat nějaká jakože ,,firma" tak to bude asi strašně drahé. To leda by musel být nějaký srdcař, který by to udělal z lásky.

Odkaz ke komentáři

V 2. 2. 2025 v 21:43, Strocek napsal:

Vod nákupu ani jedna pochybnost nebo myšlenka na jinou kudlu, tak sem asi na konečný :default_smile:

Tak si se konečně dočkal, tak gratulace - stojí to za ty prachy. 

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, moco napsal:

Tak si se konečně dočkal, tak gratulace - stojí to za ty prachy. 

Díkes :default_smile:. Kdybych nevzal MSI, tak bych vzal toho Ludta. Pořád jsem, ale nevěděl jestli toho dvojkovýho nebo trojkovýho, každej má něco pro a proti, tak jsem to vyřešil takto a vypadá, že sem to rozlousk dobře :default_wink:

Odkaz ke komentáři

před 16 minutami, Strocek napsal:

Díkes :default_smile:. Kdybych nevzal MSI, tak bych vzal toho Ludta. Pořád jsem, ale nevěděl jestli toho dvojkovýho nebo trojkovýho, každej má něco pro a proti, tak jsem to vyřešil takto a vypadá, že sem to rozlousk dobře :default_wink:

Alespoň je tu i další model na focení - MSI jsem obcházel. 

Odkaz ke komentáři

před 22 minutami, Strocek napsal:

Za mě ideal ludt 2gen s torxama a festovni pružinou. Ale msi se zase dostal ro hledáčku 

Odkaz ke komentáři

Nečekal jsem že si někdy koupím nůž který je menší než pověstná rybička. Stalo se a jsem překvapen co vše se s tím dá dělat... jen na krájení chleba to úplně není🙂

IMG_0582_resize.JPG

IMG_0583_resize.JPG

• Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

Zhruba před 4 lety jsem si s ním volal a to měl přes 90 let. Říkal, že už moc nevidí, ale ještě mi nakonec nějaké nože poslal. Netuším, zda ještě žije. Kontakt už bohužel nemám. Ale jeho syn má webshop s noži, třeba by pomohl. 

• Díky 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...