Trojan Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 (upraveno) Tomáš: Já to vyřešil malým Dozierem, to ale není takový klasický houbařský nůž. :-D můžeš se podívat na nabídku Schrade, Kissing Crane atd, to by mohly být zajímavé houbařské nože. A jestli nemáš hluboko do kapsy, vem zavíracího Fallknivena, to jsou krásné nože. Edit: nebo Macusta... Z tydlifonu Upraveno 3. října 2013 uživatelem Trojan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 (upraveno) Me ten opinel teda moc nenadchnul, ale jestli to nekomu prijde prakticky, tak proc ne... Jinak jak Lion rika, mrknul bych treba na Spyderco, kde je vyber z hodne barev, treba Delica. A dale me napada (serazeno cenove, ty prvni 2 se delaji v dalsich barvach, kdyby ruzova byla moc...ale zas kdyz si ho nekam polozi v lese, tak se bude dobre hledat) Ka-bar Dozier Doug Ritte Mini Spyderco Centofante memory Upraveno 3. října 2013 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazy Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Nějaký malý Kershaw, jsou to krásný nože, kovový tělo, framelock. Není co řešit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 (upraveno) Ten s tou štětkou se mi moc nelíbí. Navíc si nedovedu představit využití. Možná tak abych dostal hlínu z lanýžů, ale houby co sbíráme my žádný "štětkování" nepotřebujou :-) Myslel jsem třeba něco s perletí, to je takovej hezkej a přírodní materiál :-) EDIT: Zkuste se prosím oprostit od toho, že co má být pro ženskou musí být nutně růžový :-) Chci, aby to pořád vypadalo jako nůž a ne jako dildo :-) Upraveno 3. října 2013 uživatelem Tomas_2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Třeba se mí líbí tento - čistý, přírodní, decentní a nenásilný design..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Ta štětka je právě dobrá věc. Co mi žena říká, jak musí kolikrát dolovat houby z hlíny či mechu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Pokud se Ti libi nejaky klasicky design tak mrkni na Fallkniven TK3...ja vlastnim verzi cobolo (druhy odspoda na te fotce). Jeden z nejlepsich malych noziku co jsem mel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Perleť používá např ten Schrade nebo Kissing Crane. Ceny dobrý, na houby to stačí. Z tydlifonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 (upraveno) Pokud se Ti libi nejaky klasicky design tak mrkni na Fallkniven TK3...ja vlastnim verzi cobolo (druhy odspoda na te fotce). Jeden z nejlepsich malych noziku co jsem mel. No jó, ty první dva, to je krásná práce. Ale 3.300,- mi přijde trochu dost. Myslel jsem něco kolem 2.000,- Kč. Nicméně, s věnováním, k vánocům.....to bych se možná nechalo Upraveno 3. října 2013 uživatelem Tomas_2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2013 aj vacsi pevny noz, citim sa istejsie No pochopitelně. Možná zkus ještě tohle, budeš se cítit ještě istiejsie. Vždyť bydlet na Slovensku nebo v Čechách, teď už totiž nevím, jestli náhodou všichni Slováci, krom několika málo čestných výjimek, nežijí v Čechách, není žádný med. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2013 No pochopitelně. Možná zkus ještě tohle, budeš se cítit ještě istiejsie. Vždyť bydlet na Slovensku nebo v Čechách, teď už totiž nevím, jestli náhodou všichni Slováci, krom několika málo čestných výjimek, nežijí v Čecháchto si s niecim asi pleties. Slovakov zije na Slovensku stale plno. Mozno myslis Rumunov? Albancov? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triskell Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2013 Snowe, je ti ted líp? Udelal ti ten tvuj vylev aspon dobre? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2013 Snowe, je ti ted líp? Udelal ti ten tvuj vylev aspon dobre?Minimálně já jsem se zasmál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strong Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2013 No pochopitelně. Možná zkus ještě tohle, budeš se cítit ještě istiejsie. Vždyť bydlet na Slovensku nebo v Čechách, teď už totiž nevím, jestli náhodou všichni Slováci, krom několika málo čestných výjimek, nežijí v Čechách, není žádný med. 1.jpgna vecer si daj paralen, nejake Cecko, zapi horucim cajom s citronom a do rana to snad vypotis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2013 na vecer si daj paralen, nejake Cecko, zapi horucim cajom s citronom a do rana to snad vypotis Ja sa Snowa zastanem, niektoré naše príspevky si o takýto post často pýtajú, takže prečo nie... F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2013 žena, nůž, štětka ..... tam něco nepatří .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 Pánové, tak jsem čekal, že mi někdo napíše "nekupuj to je to šmejd" a člověk si to musí složitě vypátrat sám. Ale Snowůw Panzer iV z Munsteru se chytnete... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 Žena? Tady se to zvrhne. Když jsem koupil F1,div že jsem prodejci nevynadal že mi neřekl o fazetě. Předělal jsem zpět na konvex a nakonec jsem skončil zase u fazety, ten konvex se pěkně blbě brousí (nemluvě o broušení v poli). Z tydlifonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazaam Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 naprostá spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triskell Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 Pánové, tak jsem čekal, že mi někdo napíše "nekupuj to je to šmejd" a člověk si to musí složitě vypátrat sám. Ale Snowůw Panzer iV z Munsteru se chytnete... Základ je vědět, na co ho chceš... Jestli na survival na zahradě, tak si ho klidně vem. Rozumné větší nasazení by taky měl zvládnout. A pokud plánuješ náročnější používání, kup si Glock, nebude ti ho líto a vydrží hodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se