lac1 Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 Váha mi nevadí. Nemám v úmyslu nosit ten nůž celodenně v kapse. Spíš jako tool, když jedu na tůru nebo na vodu. Na turu / vodu by som volil pevny nozik, ktory mozes viac "prasit". Idelane nerezova Mora, z amalo penazi strasne vela muziky.Zatvarak sa na sekanie/stiepanie dreva nehodi, tak na svaciny a pripravu jedla. Osobne by som bral zo ZT asi 350 v S30V - najlacnejsia verzia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 Na turu / vodu by som volil pevny nozik, ktory mozes viac "prasit". Idelane nerezova Mora, z amalo penazi strasne vela muziky.Zatvarak sa na sekanie/stiepanie dreva nehodi, tak na svaciny a pripravu jedla. Osobne by som bral zo ZT asi 350 v S30V - najlacnejsia verzia. Tak jsem konečně našel zůsob, jak to všechno dobře porovnat, Na noze-nuz.com je to takový zmatečný, ale přímo na stánkách ZT je to pěkně popsaný a člověk ty rozdíly hned vidí. To co by se mi líbilo nejvíc se samozřejmě nevyrábí - 0300SW - tedy framelock, ocel S30V, délka čepele 9,5 cm a bez PVD úpravy. U 0200 se mi nelíbí ten tvar vrchní části čepele a u 0350SW se mi zas nelíbí tvar rukojeti a taky je míň hrozivej (menší čepel). Zbývá mi tedy jako jediná pro mě přijatelná možnost model 0300. Holt to černění budu muset překousnout Ale nejvíc mě štve, že jako vždycky se mi líbí to nejdražší...ach jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 300 je nůž jako kráva x budeš z toho akorát nasranej, v kapse se to nosit nedá a dát 5t+ za něco co použiju 3x za rok mi přijde na hovno, ale klidně si to kup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 (upraveno) A co bys vybral ty ? :-) Dej nějakej tip. EDIT: Co ta ZT0350KW ? - mě tam přijde hrozně blbá ta rukojeť... Upraveno 15. října 2013 uživatelem Tomas_2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 (upraveno) A co bys vybral ty ? :-) Dej nějakej tip. EDIT: Co ta ZT0350KW ? - mě tam přijde hrozně blbá ta rukojeť...já nevím, kup si co chceš ale jestli to chceš nosit a má to být ZT tak nějakou 350, protože je placatá - ostatní ZTéčka mají celkem baňatý střenky pak je dobrej třeba Fantoni (třetí zleva)http://www.fantoniknife.com/ Upraveno 15. října 2013 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 A co bys vybral ty ? :-) Dej nějakej tip.Pokud potřebuješ velký kuchák, tak já přes všechny možné značky finišoval u Ti zavíráků (Sebenza, Skirmish) a skončil u Spyderco Military.Je to kráva, ale je lehký (Ti střenky) a plochý (11,5mm). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 (upraveno) Ty Spyderco se mi bohužel vůbec nelíbí. Vypadá to jako lebka pelikána. Asi dám na Ypa a pořídím nějakou tu ZT350 .... když mi nebude vyhovat, přejdu jinam. U toho Benchmade se mi líbí dva modely: http://www.highlife.cz/noze-benchmade-nuz-benchmade-presidio-auto-v176 a http://www.highlife.cz/noze-benchmade-nuz-benchmade-shoki-480-v5909 Jak je to vlastně se zpracováním u Benchmade versus Zero Tolerance ? Upraveno 15. října 2013 uživatelem Tomas_2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 Co som mal BenchMade, tak vsetky boli super co sa tyka spracovania (aj 710, aj 940), ale nakoniec ma proste prestali bavit a sli z domu.. ZT mam iba jedno 0550 a to je super - taky maly tank.. Skvele sa drzi, ale je este dost placaty na to bezne nosenie.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 Jj ZT 0550 neni spatnej;) odesláno přes můj ŤapaŤalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 Nůž dneska přišel a slíbil jsem foto. Tak tady je pár tématických. Nevybral jsem myslím špatně (sice budu mít problém při prvním použití, nový vypadá nádherně), ale jedinou výhradu mám k velikosti. Na moje tlapy je to prostě malej nůž. A to jsem u všech nožů vybíral podle délky čepele. Potřeboval bych v zavřeném stavu aspoň o 2 cm víc. No ještě uvidím jaké nošení (v které kapse) mi bude vyhovovat. Mám z něj ale opravdu radost. Provedení perfektní, otvírání naprosto přesně. Made in USA už taky na moc výrobcích nebývá... No a obávám se, že tímhle to neskončilo a stejně ještě něco přikoupím. A abyste si nemysleli, že jsem nějaké nožové nedochůdče, tak jsem cvaknul všechny nože, co tak různě nosím. Nejčastěji samozřejmě ten Victorinox. Ty vyskakováky mám dva, ale druhý jsem nevím kam založil... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 Moc hezká tématická s "Čízou" . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 To jsi objednával z noze-nuz.com ? Za jak dlouho to přislo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 Moc hezká tématická s "Čízou" . Ta s Coltem k tomu ale sedí víc. To jsi objednával z noze-nuz.com ? Za jak dlouho to přislo ?S noze-nuz jsem hodně komunikoval, ale nakonec to je z inzerátu z druhé ruky, byť fungl nový. Z noze-nuz to odhaduji na 14 (podle nabídky jiného nože). Tenhle pochází ze speciálninoze.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 Mě se zdá dobrá ta délka čepele u té 0200. U té 0350 se bojím, že je dost krátká ne ? Přeci jen, je to 10.2 cm vs. 8.25 cm. A na velikosti přeci záleží ne ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 (upraveno) Wanderer: Já jsem zatížený na ČeZety a Walthrovky . Upraveno 16. října 2013 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Moje nová hračka (zatím u kamaráda v US). 5 let čekání - nyní je čekací doba cca 15 let :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 tor 4.0 ll 26.jpg Moje nová hračka (zatím u kamaráda v US). 5 let čekání - nyní je čekací doba cca 15 let :-) Kvůli poptávce, náročnému výrobnímu procesu nebo kombinaci předešlého? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 Nožíř je dělá pouze ve chvílích volna (jinak je elektrikář), takže spíše kvůli limitované nabídce. Je to můj 5. nebo 6. nožík od něj a zatím ho nikdo nepřekonal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 Nožíř je dělá pouze ve chvílích volna (jinak je elektrikář), takže spíše kvůli limitované nabídce. Je to můj 5. nebo 6. nožík od něj a zatím ho nikdo nepřekonal. Pán by mohl / měl změnit povolání. Nůž vypadá nádherně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 SOG KNIVES & TOOLS.....univerzálnost, excelentní kvalita a téměř nezničitelný.....po 15 letech naprostá spokojenost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se