Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Na co asi... Blade HQ moje údaje promptně předá vládní agentuře, která je zkontroluje proti databázi teroristů...

Upraveno uživatelem Filip.J
Odesláno

S jinak jsi s ním spokojený? Na čem brousíš?

Odesláno z mého Redmi Note 3 pomocí Tapatalk

Červík trochu hlodá, jestli jsem neměl vzít PM2 ale celkově spokojenost. Zpracování excelentní, na zavírání jsem si zvykl, líbí se mi klasičtější tvar a řeže fantasticky. Je trochu těžší ale rychle jsem si zvykl a už mi to nepřijde.

Brousim na spyderco sharpmaker a brousí se lehce.

Odesláno

Na co asi... Blade HQ moje údaje promptně předá vládní agentuře, která je zkontroluje proti databázi teroristů...

Skus napisat clenovi BlablaB - skrz neho som uz objednaval zopar veci z USA a uplna pohodicka..
Odesláno (upraveno)

Chlapi, rád bych si pořídil nějaký votvírák. Kamarád mi doporučil Kershaw. 

Co říkate na tuto značku cena/výkon?

Je nějaký zásadnější rozdíl mezi noži Made in China/USA? 

EDIT: dají se v Praze někde ty nože osahat a případně vyzkoušet, jak padnou do ruky?

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odesláno (upraveno)

Vystrelovaky sa daju objednat s pvk.vegas a tam nikdy nemali problem.

To vypadá hodně dobře, děkuju! Jaks platil, kreditkou?

----

Kilošunky, díky, nechám si BlabluB v záloze, nechtěl jsem tím hned zkraje někoho dalšího otravovat.

Upraveno uživatelem Filip.J
Odesláno (upraveno)

Filipe, pokud budeš objednávat, tak písni SZ, můžeme dát objednávku dohromady a podělit se o poštovné, z pvk.vegas si chci něco objednat již nějakou dobu...

Upraveno uživatelem ron
Odesláno

EDIT: dají se v Praze někde ty nože osahat a případně vyzkoušet, jak padnou do ruky?

Už skoro rok jsem majitelem kershaw piston. Kvalitní zpracování, střenky z G10, velikost akorát. Používám většinou na krabice, svačinu nebo grilování. Takže za mě mužu doporučit. Více info v odkazech

http://www.noze-nuz.com/kershaw/KS1860.php

http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=posts&t=952&p=28

Odesláno

mAro, paráda! Akorát by mě zajímalo, jestli hlava šroubu v čepu z druhé strany je pořád ta hnusná na plochý šroubovák, nebo jestli už tam konečně začali dávat něco přiměřeně slušného?

Blikl jsem i druhou stranu, ale asi to bude to samé co jsi tam čekal :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Já bych šel do nějakého Spyderca. Military/Paramilitary např.

Jinak Bechmade, Mcusta... je toho hodně, osobně jsem si s Kershaw nikdy nesedl.

Čína může být taky dobrá, např Kizer (za tu cenu), ale třeba Spyderco má nejlepší nože z Taiwanu, ty z fabrik v USA byly horší.

Odesláno (upraveno)

Ked to potrebujes na kuchanie kartonov, siel by som do lepsej ocele ako "X"CrMoV, aspon 154CM, pripadne S30V.. Ten rozdiel na kartone bude celkom velky..

Upraveno uživatelem kilosunky
Odesláno

Ten chrom molybden neber. A S30v proti kartonu taky dlouho neobstojí (málo co obstojí), na druhou stranu se fakt snadno ostří a je to taková ideální ocel "na prasení".

Fakt bych doporučil paramilitary.

Odesláno z mého Redmi Note 3 pomocí Tapatalk

Návštěvník YPO
Odesláno

na krabice a papírový píčoviny se prodává takovej docela ostrej nožejk za 15 korun .... dá se s tím namazat i máslo na rohlík (když je jeden šikovnej)

Odesláno

Davide kup si Ontario RAT. Do tvý ruky bude jak dělanej a podle mě má o kus lepší zpracování než Kershaw. Měl sem několik kershawů a nesedli sme si. RAT1 na mě byla velká, teď už mám přes půl roku RAT2 (totéž jen menší) a neudělám bez něj krok.

Odesláno

Filip.J platil som kreditkov a bez problemov, posta je nieco malo cez 20 usd

Super, tak se mi to líbí, díky! BladeHQ dostanou košem.

na krabice a papírový píčoviny se prodává takovej docela ostrej nožejk za 15 korun .... dá se s tím namazat i máslo na rohlík (když je jeden šikovnej)

No ale tenhle nemá tu správnou nožařskou tradici, historii, silnou značku, nedá se brousit na vodních kamenech a taky to není inhouse. A krom toho je hnusnej jak Hubloty.

Blikl jsem i druhou stranu, ale asi to bude to samé co jsi tam čekal :-)

Achich ouvej! Já to to tam nečekal, já to tam nechci, ale je to tam, no  :crying_anim: I tak děkuji za fotku  ^_^

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Roland@Trojan@Prischera: Pánové děkuji všem za tipy, vše jsem poctivě prošel. Musím říct, že dám nakonec na žačátek na Prischeru.  Mám poměrně větší ruku a ergonomicky by mi mohl sednout parádně. Zkusím to. 

A Kubo Tobě děkuji za dobrý tip, preferuji černé provedení. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...