Moty Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Odesláno 28. října 2017 Me se tam moc líbí ta horní část čepele. Je to bezklipova kudla, ma to byt subtilni, nicméně by to mohlo jit nanytovat? Mrkni na knife.cz, treba to tam řešili.
Návštěvník qoyi Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Odesláno 28. října 2017 Ta horní část čepele je sice hezká, ale furt je to krok navíc s možností chyby. Je to uhlíkovka která ti po pár řezech stejně zčerná a bude to stejně hnusný. Přinýtovat klip je nahovno (asi by nýty nevydržely moji kapsu a rozpadlo by se to nebo by se vymlel materiál střenky) a šroubky tam nedostanu protože by asi dřela čepel. Na knife ho zrovna někdo prodává, ale nelíbila se mu moje nabídka za jeho poškrábanej nůž. Postovali tam i jak se jeho variaci pokoušeli nožíři napodobit, jen to bylo kovaný a jednovrstvý a byly tam rádoby japonský znaky made in ČR.
Návštěvník qoyi Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Odesláno 28. října 2017 Tohle mi udělala uhlíkovka na kuchyňáku .. nůž vždy umytý a usušený hned po krájení. Je to prostě vlastnost a musí se s tim počítat.
Moty Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Odesláno 28. října 2017 Tohle Hiromoto mám taky a to "černání" mi nevadí a taky ho hned po použití umyju, utřu a dám na stojan
tombed Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Odesláno 28. října 2017 Můžem se pak dohodnout na společné objednávce, sme už 4, třeba by dal lepší cenu:-)Farky by se asi taky připojil, takže 5.
Návštěvník qoyi Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Odesláno 29. října 2017 Ta mcusta má tak shitovej zvuk co jsem koukal na youtube že mě to vždycky odradilo, hmm.
Moty Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Odesláno 30. října 2017 Tak objednáno:-) http://www.noze-nuz.com/svord/SV135.php Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. The Peasant Knife is based on models used in Bohemia and Bavaria 300-400 years ago.
Návštěvník YPO Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Odesláno 30. října 2017 Ta mcusta má tak shitovej zvuk co jsem koukal na youtube že mě to vždycky odradilo, hmm.ano .... zvuk otevírajícího nože by měl být jeden z důležitých faktorů při vybírání nože
Návštěvník qoyi Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Odesláno 30. října 2017 ano .... zvuk otevírajícího nože by měl být jeden z důležitých faktorů při vybírání nožeJo.
ewolucionar Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Odesláno 30. října 2017 Tak ako zvuk Zipa.vona auta.suhlas
Návštěvník qoyi Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Odesláno 30. října 2017 Tak ako zvuk Zipa.vona auta.suhlasTen zvuk zippa je u tech starych lepsi, ty co koupis dnes maji tenci plech (holt vyvoj kupredu) a zvuk oproti starsimu je hnusnej, stejne jako ta .. kapusta.
atim Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Odesláno 31. října 2017 Našel by se někdo, kdo by mi zprostředkoval koupi nožíku na knife.cz abych se nemusel registrovat na dalším fóru, které mne přivede zase do pekla? Jeden nákup a šmytec! Díky a více do SZ.
Mirek Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2017 Já mám dneska dvojitou radost, dorazil Hunter Wood a na Rengera mám hotový pouzdro. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník qoyi Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2017 Me se tam moc líbí ta horní část čepele. Je to bezklipova kudla, ma to byt subtilni, nicméně by to mohlo jit nanytovat? Mrkni na knife.cz, treba to tam řešili.Hele tak sem si ten tvuj hnusnej s dokovanou cepeli obstaral a ten nůž je fakt zajímavej.
rooosta Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2017 Práve dorazili a môžme sa mojkat...
rooosta Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2017 Práve dorazili a môžme sa mojkat... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se