Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak nějak. Řešil jsem s Uncovským custom-střenky a tam to bylo myslim za 11. Std. měl někde kolem tý devítky. Občas háže přebytky do inzerce na knifu, vyplatí se čekovat.

Jinak stran otevírání TiSpine ? neměl jsem na mysli zatuhlost chodu, ale spíš celkově styl otevírání přes malé ploché očko blízko u těla nože. Chce to cvik, jinej než je třeba u Spyderco a velkého oka (Delica např). Zatim se mi jeví jako nejlepší vyklopit z oboustran palcem a ukazovákem a švihem otevřít :)

Ale je to krasavec, tak mu ček dost vodpustí.

fb4bd403ec5974e8204947fd3302f93d.jpg

cef3cfc3276166190fb839bc8176ac9a.jpg

1d4ec41880d3bcd3bf34284895d4ba81.jpg

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno (upraveno)

Tak už jsem to rozjel. Ještě mi poslal nákres a potvrdil cenu 6900Kč + cca 90 -120Kč na doručení. U pošty je možná i dobírka.

Chtěls nějaký customizace? Termín doručení kdy?

Upraveno uživatelem Moty
Odesláno

Tak už jsem to rozjel. Ještě mi poslal nákres a potvrdil cenu 6900Kč + cca 90 -120Kč na doručení. U pošty je možná i dobírka.

jestli to chápu správně tak na webu to má popsaný blbě

Odesláno

Chtěls nějaký customizace? Termín doručení kdy?

Jak jsem ti psal, doručení mi napsal 2 dny v případě standard provedení. Customozací si nejsem jistěj, jestli vůbec chci a ani zatím nevím kolil by stála. Pokud to zjistím, dám vědět.

jestli to chápu správně tak na webu to má popsaný blbě

No, on to tam má spíš zavádějícím způsobem - tipy čepele + fotka nožů jsou nahodile, nezávisle na sobě. Ale to mi došlo až když psolat ten nákres. Jinak reaguje rychle a ochotně. Taky nabízí veškerej servis a dokonce vrácení peněz v případě nespokojenosti.

Odesláno

No, on to tam má spíš zavádějícím způsobem - tipy čepele + fotka nožů jsou nahodile, nezávisle na sobě. 

tak jsem to myslel .....

takže dagger, abych to řek správně mámě :D ......i když ten sheepfoot nevypadá taky blbě ..... trošku mi na něm, ale vadí že je velkej když je zavřenej

Odesláno

Chlapi tady přestává veškerá sranda. Dneska jsem neudělal v práci nic a celej den vybírám nůž. Sakra. Tohle forum mi byl čert dlužnej. Díky YPOvo typu na nůž Bestech Scimitar znám všechny nože Bestech. Fakt dík.

Odesláno

Už nějakej pátek nosím u sebe toto. Zpracování je dokonalé a ty tritiove kapsle jsou boží. Alespoň po ránu najdu kalhoty :D

ef0bcd83148e713fee588bf9df2225f2.jpgf0de80fcd2f1dc8d0f02b1971f39f14a.jpgb8bfc03ea8574dde04b66c47c4f93be9.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Tak to nasere. Já jsem zrovna kolegovi vychvaloval Sage 1 v karbonu. To je u mě taky taková trvalka. Za to druhá dosavadní trvalka, Endura ZDP-189 zřejmě s ohledem na nákup Účka změní status a půjde z domu.

Odesláno

Já taham mj. pořád tenhle kanclnožík. Na kanclsvačiny má nevhodnej tvar čepele, a je velkej, ale tak nějak ho mam rád.

Velký Ti zavíráky jsem měl vždycky rád a zůstal mi jen tenhle. Akorát po Skirmishi se mi občas zastekne, ten byl boží.

post-2655-0-75767200-1572424373_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...