Maxel Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Odesláno 29. října 2019 (upraveno) Tak nějak. Řešil jsem s Uncovským custom-střenky a tam to bylo myslim za 11. Std. měl někde kolem tý devítky. Občas háže přebytky do inzerce na knifu, vyplatí se čekovat. Jinak stran otevírání TiSpine ? neměl jsem na mysli zatuhlost chodu, ale spíš celkově styl otevírání přes malé ploché očko blízko u těla nože. Chce to cvik, jinej než je třeba u Spyderco a velkého oka (Delica např). Zatim se mi jeví jako nejlepší vyklopit z oboustran palcem a ukazovákem a švihem otevřít Ale je to krasavec, tak mu ček dost vodpustí. Upraveno 29. října 2019 uživatelem Maxel
warann Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Odesláno 29. října 2019 Píše tam, že 6900 + pošta. Což mi přijde OK.
warann Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Odesláno 29. října 2019 Tak už jsem to rozjel. Ještě mi poslal nákres a potvrdil cenu 6900Kč + cca 90 -120Kč na doručení. U pošty je možná i dobírka.
Moty Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Odesláno 29. října 2019 (upraveno) Tak už jsem to rozjel. Ještě mi poslal nákres a potvrdil cenu 6900Kč + cca 90 -120Kč na doručení. U pošty je možná i dobírka. Chtěls nějaký customizace? Termín doručení kdy? Upraveno 29. října 2019 uživatelem Moty
bandicoot Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Odesláno 29. října 2019 Ja DPX Hest :-) Poradnej pařez :-)Tys pumpnul lolohha?
YPO Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Odesláno 29. října 2019 Tak už jsem to rozjel. Ještě mi poslal nákres a potvrdil cenu 6900Kč + cca 90 -120Kč na doručení. U pošty je možná i dobírka.jestli to chápu správně tak na webu to má popsaný blbě
warann Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Odesláno 29. října 2019 Chtěls nějaký customizace? Termín doručení kdy?Jak jsem ti psal, doručení mi napsal 2 dny v případě standard provedení. Customozací si nejsem jistěj, jestli vůbec chci a ani zatím nevím kolil by stála. Pokud to zjistím, dám vědět. jestli to chápu správně tak na webu to má popsaný blběNo, on to tam má spíš zavádějícím způsobem - tipy čepele + fotka nožů jsou nahodile, nezávisle na sobě. Ale to mi došlo až když psolat ten nákres. Jinak reaguje rychle a ochotně. Taky nabízí veškerej servis a dokonce vrácení peněz v případě nespokojenosti.
YPO Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Odesláno 29. října 2019 No, on to tam má spíš zavádějícím způsobem - tipy čepele + fotka nožů jsou nahodile, nezávisle na sobě. tak jsem to myslel .....takže dagger, abych to řek správně mámě ......i když ten sheepfoot nevypadá taky blbě ..... trošku mi na něm, ale vadí že je velkej když je zavřenej
Frantik Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Odesláno 29. října 2019 Tys pumpnul lolohha?Tentokrat ne. Minule jsem ho měl od nej, ale teď jsem zalovil jinde :-)
Geodet Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Odesláno 29. října 2019 Chlapi tady přestává veškerá sranda. Dneska jsem neudělal v práci nic a celej den vybírám nůž. Sakra. Tohle forum mi byl čert dlužnej. Díky YPOvo typu na nůž Bestech Scimitar znám všechny nože Bestech. Fakt dík.
Mareka01 Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Odesláno 29. října 2019 Taktéž děkuji Ypovi za info: já už ten Bestech objednal. :-)
Juraj11 Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Odesláno 29. října 2019 Už nějakej pátek nosím u sebe toto. Zpracování je dokonalé a ty tritiove kapsle jsou boží. Alespoň po ránu najdu kalhoty Sent from my iPhone using Tapatalk
filltos Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Odesláno 30. října 2019 Ještě koukněte na Steel Will Shaula Vypadá, že mi nahradí právě toho Scimitara
Tomas_2002 Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Odesláno 30. října 2019 Tak se mi asi po letech výměnou obleku podařilo ztratit Spyderco Sage 2. Bude se mi po něm stýskat. Parádní nůž, úžasná řezivost, titanové provedení je jako pírko ...
warann Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Odesláno 30. října 2019 Tak to nasere. Já jsem zrovna kolegovi vychvaloval Sage 1 v karbonu. To je u mě taky taková trvalka. Za to druhá dosavadní trvalka, Endura ZDP-189 zřejmě s ohledem na nákup Účka změní status a půjde z domu.
warann Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Odesláno 30. října 2019 Uff. To je peklo, tohle: https://www.instagram.com/p/B3mUfi1jbGi/ To se nedá, jdu definitivně objednat
bandicoot Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Odesláno 30. října 2019 Já taham mj. pořád tenhle kanclnožík. Na kanclsvačiny má nevhodnej tvar čepele, a je velkej, ale tak nějak ho mam rád. Velký Ti zavíráky jsem měl vždycky rád a zůstal mi jen tenhle. Akorát po Skirmishi se mi občas zastekne, ten byl boží.
warann Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Odesláno 30. října 2019 https://www.instagram.com/p/B4P3lzfhICR/ Tak to vzalo nečekaný spád.
YPO Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Odesláno 30. října 2019 https://www.instagram.com/p/B4P3lzfhICR/ Tak to vzalo nečekaný spád. gratuluju
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se