Lynx12 Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 (upraveno) A jo.... :-) To rozhodně, ale taky náležitě dražší... Upraveno 13. listopadu 2019 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 Já mám Spyderco Sharpmaker i diamantovou sadu Lansky, ale s mýma volšovýma rukama je stejně k hovnu tak to posílám brusičovi do Brna. On má kšeft a já klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 Proč ne, pokud se ten "mistr brusič" se nejmenuje Tupý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.s Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 Ta Mydlinkova klema je už pryč, ale zbyly mi ty dva brousky, kdyby někdo chtěl, včetně vodících tyčekPsal jsem SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 ...mi tady utekla tristovka, tak aspoň cena útěchy :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 Tohle vypadá zajímavě......ale za raketu... http://www.noze-nuz.com/kmfs/KMFS.phpUž si tohle vybavení osahávám druhý týden a je to fakt super. Je radost s tím brousit, za chvíli abych si něco přikoupil, protože všechno doma bude nabroušené....mi tady utekla tristovka, tak aspoň cena útěchy :-)A jaké jsou dojmy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 Našel jsem zdroj inspirace ANV Z300 co jsem měl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 (upraveno) Chlapi nedávno se tu rozjela vlna barevných McCusta Tsuchi.Kdyby se doma někomu válela ta žlutá (zelenou bych asi taky snesl) nevyuzitá a byl by ochotný ji za mrzký peníz nabídnout budu rád. Z. Upraveno 14. listopadu 2019 uživatelem Z. Paul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Dojmy dobrý, chci ho na pohyb po městě, takže vlastně nehrozí že bych ho vytahnul jindy než při machrování před kámošema v hospodě...Chtěl jsem hlubokej klip, úzkej profil a malou hmotnost. Překvapilo mě jak lehce a snadno se vyndavá z kapsy a zároveň jak se prohybaj střenky při pevným sevření... Mlátit hřbetem čepelky vo něco tvrdýho, abych si potvrdil, že liner lock povolí - nebudu :-) pravda asi by mohl bejt tlustší, ale abych vyryl v lokále do stolu svoje jméno to stačí :-) Na chod si budu muset zvyknout, jde tak nějak ty vole divně....... Balení se povedlo, to mě baví moc. Ocel hodnotit nemůžu, možná někdy pozdejc. Kdybych chtěl nůž jako pracovní nástroj, volil bych asi jinak, ale pro moje užití je fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Chod by se měl postupně zlepšovat, pokud je to funglovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 A i zaskočení liner locku se zlepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 Uklízel jsem šuple, tak jsem ty moje nožíky aspoň utřel od prachu...Nosím víceméně v kapse jen Opinel a rybičku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 Mikov Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 Já mám Spyderco Sharpmaker i diamantovou sadu Lansky, ale s mýma volšovýma rukama je stejně k hovnu tak to posílám brusičovi do Brna. On má kšeft a já klid Kdyby Ti sharphmaker zabíral doma moc místa, dej mi vědět. Já bych se ho ujal . Občas se nějaký použitý objeví na knife, ale není jich moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 23. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2019 (upraveno) Dáreček je doma,lehounký do kapsy. Nebyla krabička škoda.....nemáš něco zbytečného YPO? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. listopadu 2019 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Tak troška těch vánočních dárků ,dva Vudlory a dva pevnější nože /outdoor/. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Skoro,jen dětem nezbude na dárky,něco to stálo Doufám,že se líbí / a nedám,sám mám málo :-) / Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 ...mi tady utekla tristovka, tak aspoň cena útěchy :-)Dost mi připomíná Kershaw Piston kterej tahám už nějakej pátek... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slabak Odesláno 25. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2019 Zdravim, date mi prosim nejaky tip? Sef konci v praci a rozhodli jsme se (zamestnanci) mu darovat nuz. Sef je myslivec, ale spis teoretik. Tak neco "do lesa", idealni v nejake kazete, s pouzdrem, nechat neco vygravirovat...? Dame dohromady neco kolem 6tis. Nasmerujete me nebo je to za ty penize hloupost? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2019 Zdravim, date mi prosim nejaky tip?Jestli je myslivec teoretik, tak radost mu udělá tohle: http://mikovknives.com/Images/700/241np5700.jpg V praxi ten nůž taky docela funguje (byť tam by stačil normální Victorinox) a na honu bude za machra. Je tam paroh, je tam pilka, je to český, je to vystřelovák, co víc chtít. U Mikovu v nabídce tuhle full verzi nevidím, ale zeptej se člena Traveller, ta stránka je jeho, já přesně tenhle nůž od něj mám léta, jsem spokojenej a na honech s nim machruju. http://forum.chronomag.cz/index.php?/user/2312-traveller/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se