marecenator Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 Dotaz ohladom OTF Microtech - pri vystrelenej cepeli citim volu v ulozeni. Je to normalne, alebo ma byt cepel uplne bez vole?diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 Dotaz ohladom OTF Microtech - pri vystrelenej cepeli citim volu v ulozeni. Je to normalne, alebo ma byt cepel uplne bez vole?dikyJe to bežné.. OTF bez vôle sa asi vyrobiť ani nedá.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 Dik, si ma ukludnil, zacal som stresovat, ze to je na reklamaciu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 Zda sa, ze Microtech moze byt navykovy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 Dik, si ma ukludnil, zacal som stresovat, ze to je na reklamaciuKdyby to byl pro tebe nepřekonatelný problém, z kterým jsi nepočítal při nákupu, tak ho budu muset od tebe koupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 Je to víc a víc návykové, normálně začínám líčit na další Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 Je to víc a víc návykové, normálně začínám líčit na další Vubec se ti nedivim, akorat jeste nevim ktery, adeptu je hned nekolik ten chod je masaker a chapu, ze mam entry model.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 (upraveno) Vubec se ti nedivim, akorat jeste nevim ktery, adeptu je hned nekolik ten chod je masaker a chapu, ze mam entry model..Šel bych do troodona nebo nějaký barevný ultratech. A kdybych fakt chtěl blbnout tak halo...jen tak Upraveno 14. ledna 2020 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 Já kolem Microtechu přešlapuju od léta, jenom cílím spíš na LUDT. Ale nemám ve zvyku hromadit, do vitríny mi to příjde škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 Safra, ten Microtech, zas něco o čem jsem radši ani neměl vědět. Musím si to zajít vyzkoušet na živo. V pondělí jsem měl v ruce OTF od Benchmade a odvařenej jsem nebyl, tak uvidím co Microtech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 (upraveno) Já tedy jako nozirsky zelenáč položím možná hloupou otázku, ale k čemu jsou ty vystřelovací nože dobré? Jak sami píšete, čepel se vyklá, konstrukce si říká o závady, nevím. Není lepší nějaký zavírák?No flame, opravdu mi to jen nejde do hlavy.(chápu, že je to stejně hloupý dotaz, jako nač jsou někomu, kdo neplave potapky s WR600 Upraveno 14. ledna 2020 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 Ten OTF infidel sa mi docela pozdava,podla odbornikov co ho predavaju kvalitou ovela vyssie ako microtech...predavaju ho a vychadzaju z reklamaciek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 Tohle je muj prvni otf, dival jsem se na recenze, nejake ?torture? testy a prisel mne ten nuz hodne robustni, tak jsem si to chtel osahat.V diskuzich jsem cetl opak, ze microtech je provedenim a kvalitou vys, nez benchmade.Ale na to jsou tady jini mistri, kteri to urcite maji osahane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 cvakání s OTF je lehčí forma těžší drogy vůle nemusí být tragické a na cvakání úplně stačí i nějaký boker, hodně lidí je normálně používá a jednou za čas je strčí do kýble s petrolejem a cvakají a cvakají, dokud se to nevyčistí ... je ale dobré vybírat model podle toho, zda a jak vstřícně jde rozebrat a hlavně zase složit, pokud vím, tak třeba s infidelem to není úplně jednoduché Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 Kolíček bývá občas na úkor pohodlnosti hodně posunutý dozadu, aby nepřekážel na pracovní části čepele, protože prioritní otevírač je flipper a kolíček možná jen když nechceš někoho vyděsit "vyhazovákem", takže to možná ani nebude chyba nože. S flipperem to chodí hladce?Psal jsem, že flippuje v pohodě, navíc čep si umím poladit, mám torx, olej a Loctite a nebojím se je použít Tenhle je prostě dozadu posunutý moc, jenom jsem hodnotil, co mi nesedí, nic víc. Když nechci nikoho děsit, otevřu nůž obouruč jako slipjoint. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 ten kolíček je tam ve skutečnosti nanic, takže nemusí být úplně funkční Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 Já tedy jako nozirsky zelenáč položím možná hloupou otázku, ale k čemu jsou ty vystřelovací nože dobré? Jak sami píšete, čepel se vyklá, konstrukce si říká o závady, nevím. Není lepší nějaký zavírák?No flame, opravdu mi to jen nejde do hlavy.(chápu, že je to stejně hloupý dotaz, jako nač jsou někomu, kdo neplave potapky s WR600No, já třeba nemám rád flipery, ta bradavice mi přijde prostě hnusná. Mám radši kolík, očko nebo cokoliv, čím se dá kontrolovaně otevřít. Ložiska taky nevyhledávám, spíše naopak. Na druhou stranu rád zkouším a v případ Microtechu to bude možná drahý omyl, ale bude můj:) a potvrzení výše uvedeného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 Já měl v ruce zřejmě Phaeton, ten Infidel tam měli taky ale do ruky jsem ho nevzal, přišel mi už moc velký, možná jsem udělal chybu :-)en OTF infidel sa mi docela pozdava,podla odbornikov co ho predavaju kvalitou ovela vyssie ako microtech...predavaju ho a vychadzaju z reklamaciek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 Já měl v ruce zřejmě Phaeton, ten Infidel tam měli taky ale do ruky jsem ho nevzal, přišel mi už moc velký, možná jsem udělal chybu :-) mnoo,mozno si mal skusit infidel mini 3350tku.podla mna top. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 (upraveno) Já tahám po kapsách furt jeden nožík. Vlastě jiný nemám. Upraveno 14. ledna 2020 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se