McMac Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 Ked sa tu riesia eshopy, tak mi neda nespomenut lamniu. Je to sice skandinavia, ale inak je podobne ako nakupivanie z CR - posta nad 3k zadarmoa je to tu tak za 3 dni, naviac je to velky, medzinarodne uznavany shop .https://www.lamnia.com/ Lamnia vypada dobre, ale do 14 dni zpatky bych to vracet nechtel. + pripadna reklamace resit takhle na dalku. Ale urcite lepsi nez zaslani z USA apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 ...já už jsem asi našel ideální kancl lehounký EDC s deep pocket klipem, liner lockem a skoro rovným výbrusem, což mi přijde nejvíc praktické. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 Ta karanténa začíná lézt do peněz, včera jsem objednal další Benchmade. Slevička které jsem nepohl odolat, kupodivu přes Mall.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 (upraveno) Po dlouhé době jsem si udělal radost a pořídil si nový nožík. Je to Real Steel Shade. Takový malý EDC karambit. Edit: Koupeno na můjnůž v neděli, dnes dodáno. Upraveno 31. března 2020 uživatelem Traveller Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 Takže pan Šulc z noze-nuz uplne v pohode, do týždna doma.Už som vybavený aj do púšte s desert Rat1. Skušobný test, prípravu praženice zvládol s prehľadomNa porovnanie delica, ganzo, rat1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 a asi se to zacne mnozit ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 Nemám vás rád a to není všetko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 Tu RATku jsem tady někomu pár stránek zpátky doporučoval..a nějak jsem si ji pak koupil taky nakonec. Za ty peníze super kudla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 Ta karanténa začíná lézt do peněz.... Jo to já už mám kvůli karanténě komplet KMFS sadu na broušení... a teď to vypadá, že mám objednaný nějaký nože na vyřezávání.. protože proč si nevyřezat třeba vařečku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 Jo to já už mám kvůli karanténě komplet KMFS sadu na broušení... a teď to vypadá, že mám objednaný nějaký nože na vyřezávání.. protože proč si nevyřezat třeba vařečku.... To se pak pochlub. S nářadím a i výtvorem. To mě zajímá. Btw z jakýho dřeva to děláš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 Jinak mate teda ty RATky nejaky podezrele pekny. Nevim, jestli bych tu mou nemel reklamovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 (upraveno) No zatim z žádnýho... co sem načetl, tak bych měl sehnat ideálně lípu, třešeň nebo hrušku.. Vzal sem akorát set lžičkovýho a řezb. nožíku od Beavercraft.Von to bude asi dlouhej proces ještě , ale jestli mi zůstane aspoň pár prstů, tak se pak třeba pochlubim, když z toho teda něco vyleze... Ratku sem taky děsně potřeboval, ale víc užití má nakonec vobyč higonokami, ale přebroušená je, to zas jo! Upraveno 31. března 2020 uživatelem busdriver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 No, vypadá to pěkně, ale asi to je na mě dost jemná práce. Nejspíš zkusím ještě nějaký to korýtko, to mi celkem šlo. Jinak kromě jinýho máme za barákem akáty, ale to je asi nepoužitelný, co? Jakože moc tvrdý to bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 To je mi jasny. Takze nejaky kvedlacky a dalsi veci delany v ruce = blbost. Ale jestli by z toho slo neco vetsiho, treba to koryto, kde jde pouzit i vetsi naradi, pripadne teslice a tak. Mozna to zkusim, stejne mam prd co na praci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 Jinak mate teda ty RATky nejaky podezrele pekny. Nevim, jestli bych tu mou nemel reklamovat.nože se maj používat a RATka je super pracant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Meadowlark 2, rybička a pokus o zátiší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Nova hračka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Benchmade Proper, zrovna mi ho dovezli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zz0iD Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Deejo homage... Enlan S01... edc do saka Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 dneska ještě řed úpravou Artisan brass xl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se