Traveller Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 (upraveno) Kdo neměl před cca 15-20 lety tanto od Cold Steel, jako by nebyl. Taky jsem si prošel prošel tím tanto obdobím, ale měl jsem od CS jen toho prcka dole na obrázku... Vlastně ho stále mám :-) Upraveno 6. května 2020 uživatelem Traveller Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Před časem jsem se tu ptal na doporučení na pevný nůž, že bych jeden rád měl. Docela dlouho jsem se hrabal v modelech TKC, které jsou opravdu super. No ale nakonec jsem to vyřešil přeci jen naprostou klasikou. Takže Fallkniveny už mám dva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Kurwa taky vo tom premejslim, libi se mi, ale kam a jak to nosit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Hele já to mám na naše pánský výlety, stan, les, voheň, buřty.. a dneska jsem ho používal v kuchyni a taky dobrý.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 (upraveno) Pevnej nůž mám Bushcraft kudlu Real Steel se skandi vybrusem, nějak prostě stačí a i polínka naštípe. Lepší kudly mě lákají furt, ale nikdy u mě nic nevydrželo. A z těch obyč mě nejvíc bavil Ka Bar Heavy Bowie Short. Furt trochu pokukuju po Crowel Barker od Browningu. A největší frajerina byla obří kudla s recurve od Pavla Bolfa. Sečnou sílu měla na úrovni kovaný kukri. Tu sem vožralej prodal někomu na srazu v Gate. Upraveno 7. května 2020 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Nejradši mám tenhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Pevnej mám japonce, dlouholetej souputník, skorem 20 let. Není to žádná trezorovka ve foliích a je to na něm vidět. Podle mýho mu šrámy slušej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 V poslední době točím tuhle sestavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Uprostřed Kershaw Volt, podle mě nedoceněný nožík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Jojo, je dobrej, už ho mám pár let. Tenkej, příruční, rychlé otevírání, funguje perfektně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Chtěl jsem vám přátelé říct, že Sinkevich od ZT je parádní nůž a moc dobře se mi s ním dělá třeba maso. Jen nesmíte bejt vocasi, protože pro něj je maso jako maso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 To patří k věci, každý nový nůž si musí kousnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Nestava se ti to nejak casto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Najnovšia úprava od Vojta (MydlinkaTM)..ZT 0470.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 před 1 minutou, Murphy97 napsal: Nestava se ti to nejak casto? Na to ti můžu říct jenom jednu věc.. Neser! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Mydlinka super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 před 4 minutami, dawe009 napsal: Na to ti můžu říct jenom jednu věc.. Neser! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Na to ti můžu říct jenom jednu věc.. Neser! Neřež Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Sem čekal, že se mi dostane trochu lítosti a empatie pánové. Jste se vybarvili jako pěkný svině Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Nic nepotěší tak, jako když se novou kudlou kuchne někdo jinej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se