mydlinkaTM Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 (upraveno) ... a máš k němu klíč na čep, nebo je v tý díře nějaký imbus? Hmm tak mi to nedalo a je to na speciální klíč Upraveno 21. října 2020 uživatelem mydlinkaTM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 před 18 minutami, mydlinkaTM napsal: ... a máš k němu klíč na čep, nebo je v tý díře nějaký imbus? Hmm tak mi to nedalo a je to na speciální klíč Takže pokud bych do něj šel, mám rovnou objednat i tohle, jo? https://www.mujnuz.cz/prislusenstvi-k-nozum/kershaw-stp-tool.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 (upraveno) ... jestli ho budeš chtít ode mě rozebrat tak jo jinak jsem tu kudlu měl na chvilku v ruce a sedl mi parádně, lítá na ložiskách na cvrnknutí, jenom mi neseděla ta barva titanu a byl "kluzkej" Upraveno 21. října 2020 uživatelem mydlinkaTM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 Právě teď, mydlinkaTM napsal: ... jestli ho budeš chtít ode mě rozebrat tak jo No tak jistě, samozřejmě ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik17 Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 Dnesni zasilka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Tak se pochlubím jednou mobilní rychlofotkou nové kudličky. Je to úplně obyčejný Victorinox Pioneer, ale mám z něj radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Konečně jsem se dokopal vyfotit kudličku trochu lépe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 Od patku do nedele se udolim reky Moravice, pobliz Vikstejna, Blackhillu a okoli pohyboval loupeznik... Mel nuz, budte radi, ze jste ho nepotkali! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 Prej žere děti, polosyrový a bez příboru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 Tak se pochlub, jak to nosíš. Já na zádech celkem bez problémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 Zere nejen deti ;-). Nosim normalne na opasku. Na zadech pres bagl by to neslo ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 Kam se sere Sarka FarkaOdesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 @nooski krasny fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 před 7 hodinami, Xenomorfus napsal: Od patku do nedele se udolim reky Moravice, pobliz Vikstejna, Blackhillu a okoli pohyboval loupeznik... Mel nuz, budte radi, ze jste ho nepotkali! Pane loupezniku, cekal jsem vas na Black hillu pred 14 dny. A vy nikde. Zbytecne jsem tedy sebou tahal muj kukri hybrid: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 Bear Grylls, to si fakt niekto kupuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 (upraveno) Sorry za OT, spatne jsem pochopil predchozi post. Upraveno 25. října 2020 uživatelem Hardslimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 Hardslimere... a že si dal vědět! cali: jop a divil by ses, kolik už si toho odpracoval! Sem s ním spokojen velice. Pár podobných už mi rukama prošlo a tenhle (na rozdíl od Ontaria nebo Cold steelu) u mně i přežil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 (upraveno) @Xenomorfus, chlape, rád bych tě pozval na 25. Výroční oheň, ale byl jsem požádán, abych nepozíval lidi z venčí. Jde o ten koruna virus. Nikdo z organizátorů si nepřál přitížit situaci. Takže to bylo takové "komorní". Pokud se ale situace v příštím roce změní, tak budeš první, kterého budu kontaktovat. Upraveno 25. října 2020 uživatelem Hardslimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 před 7 hodinami, Xenomorfus napsal: Od patku do nedele se udolim reky Moravice, pobliz Vikstejna, Blackhillu a okoli pohyboval loupeznik... Mel nuz, budte radi, ze jste ho nepotkali! To je Outback od Down Under ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 Tomas_2002: Ano, prosim. Hardslimer: Jasne, respektuji. Stejne sem koukal do kalendare a vandroval sem zrovna jinde ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se