Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No a ze som tak smely,... ako to vsetko v realnom zivote ide dokopy? Myslim hucka kabat opasky noz a bambitky. To sa na strelnicu vzdy ohaknes jak Sam Hawkens, alebo sa s tym mazlis len doma?

Odesláno

Že se o skutečné podobě nože Jamese Bowieho vedou debaty určitě víte...

Jasně, ta obvyklá interpretace je nejvíc hustá a nejvíc naplňuje představy, čím asi Jim sejmul ty dva chlápky...

Odesláno
Hlavně k velký kudle se nosí zavírák .
A v téhle společnosti asi nejlépe Buck 110 Folding Hunter Knife.
....ať neplatíte dvoje poštovný
https://www.buckknives.com/knives/classics/
743861476_Buck110FoldingHunter.thumb.jpg.e7ec48e85021852a5aa90577152e42ee.jpg

Tyhle dva jsem venoval tatovi a dedovi (dotahl jsem je, kdyz jsem jeste byl v US). Ty noze maji neco do sebe. Poctivej tezkej kus zeleza a krasne cvakaji. V kapse kratasu bych je nosit nechtel, ale prodavaji se i s kozenym pouzdrem, takze presne jak rikas, doplnek k velkemu nozi ideal.
Odesláno
Před hodinou, gunman napsal:

nepotřebuješ sekeru, potřebuješ tomahavk 🙂 NAA je .22WMR, že ?

Jaké jsou ty NAA? Se mi to hrozně líbí, ale nevím jestli to za ty prachy stojí. Přeci jen to vypadá jako přívěšek na klíče.

Odesláno
před 1 hodinou, vojt napsal:

Buck 110 je skvělá klasika všech klasik.

Uma Thurman teda tvrdí, že na přeřezání achilovek je snad ještě vhodnější jeho brácha Buck 112 Ranger. Mám je oba.

Hele ale ten pazourek je mooooc výživnej! Kde sehnals prosimich?

Odesláno

Jeste se zkusim zeptat na jednu vec obecne. Vetsina tech nozu ma pochvu pro pravaky. Nabizi nejakej vyrobce moznost volby mezi pravakem a levakem? Nebo mam smulu a budu si muset nechat vzdycky udelat pouzdro na miru?

Odesláno
před 9 hodinami, vojt napsal:

Buck 110 je skvělá klasika všech klasik.

Uma Thurman teda tvrdí, že na přeřezání achilovek je snad ještě vhodnější jeho brácha Buck 112 Ranger. Mám je oba.

Tvůj pazourek je parádní, má sílu. Já nosím indiánskej hrot šípu, byl to dárek. I když není moc symetrickej, tím pádem "cennej" tak pro mne je to hodnotnej kus vzpomínky. Dvakrát jsem ho nechal zasadit do stříbra, poprvý omotávka drátkem, pak pouzdro. Za 20 let jsem ho sundal jen párkrát.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...