jovani Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 40% zlava na Kizer Uprising Ki4491A2 kod : AKU2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 Vacsina pacidiel ma ergonomickejsie rukovate nez ten tankista od Mikova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 Čajna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 DPx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Urban, můj oblíbenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Tak jsem si tu přečetl o noži co měl Old Shearerhand ve filmu Poklad na stříbrném jezeře a od tý doby mi to vrtá hlavou a chci ho! Je to úplná blbost? Že sem vůbec sem lezl, to je jako když jsem nutně potřeboval Microtech :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Inu, nevypadá opravdový ,, bowiák"- jak o něm píše Karel May- takhle ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 @Waya03 Hehe, ja prave Oldu taky zboznoval a taky to mam ted furt v hlave. Jenze ty ceny jsou celkem brutus. Tim spis za starsi kousek. Navic to shaneni neni uplne jednoduche. A jsem ted bez penez. To jsou problemy @straspolMas pravdu, ze v knihach byl vzdy bowiak. No idealne mit oba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Já to právě v poslední době dost řeším, nějak se mi to moje střílení vyprofilovalo od pistole k revolveru, od malorážky přes pákové opakovačky k rolling blocku - a najednou sháním bowiák, pořádnou koženou hučku, kabát a k tomu potřebuju dva opasky, holstr, pořádný boty.... bojím se, abych nemusel koupit koně... nosit mě by ho mohlo zabít... asi bych ho směl jen vodit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Bowiaky dělá i Down Under. The Outback mám od nich... https://www.downunderknives.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 No a na co taková věc přišla? Tak nějak mi to víc připomíná zavazáky, ale dalo by se uvažovat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Já ho bral konkrétně tady: https://www.army-surplus.cz/legendarni-nuz-the-outback--krokodyl-dundee--linder-bowie-down-under-446128/ Tedy necelých 6k. Akorát koukám, že teď ho aktuálně skladem nemají (mi přišel druhý den po objednání a zaplacení), takže otázka zní, zda bude za stejnou cenu po naskladnění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 To už bych asi šel do nějaké ruční výroby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Mám dva kamarády, kteří dělají nože. A za ty prachy by v podobné kvalitě a vlastností to neudělal ani jeden. Nehledě k tomu, že: https://www.youtube.com/watch?v=WWl8EbNN8NM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Jojo to je ta správná scénka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tominius Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 ... toto už asi ani není nůž, ale něco mezi mačetou a mečem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Já vám nevím chlapi, mě teda tyhle fancy filmové pajzáky přijdou na mačetu trochu krátké a na nůž zas neprakticky dlouhé... Tak trochu jako tenhle fešák od Dohnalů v inzerci, kterej si kvůli délce a tvaru špičky umím představit fakt jenom ve vitrínce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Já sice vím, Radku, že máš tady na fóru názor úplně na všechno, ale bez osobní zkušenosti to je jen mlácení prázdné slámy ;-). Bowie nože vznikly daleko před vynálezem filmu, takže se opravdu nejedná o "fancy pajzák", ale praktickou věc vyzkoušenou lety. Ale to z pohodlí kancelářské židle nejde pochopit. Vzhledem k tomu, že už má "The Outback" se mnou u pasu za sebou pár vandrů a pár desítek kilometrů, tak jediné, v čem je nepraktický je mazání Májky z konzervy ;-). Ve všem ostatním mi vyhovuje víc, než malé nože. A to, že je dlouhý je právě praktické v tom, že cokoliv s ním ukrojit je výrazně snazší než s menším ostřím. I nařezání špekáčků na oheň se dělá lépe. O tom, že jej dále používám místo sekery pro přípravu dřeva se snad ani zmiňovat nebudu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Jak moc je tohle špatně ? https://www.outfit4events.cz/czk/produkt/8932-bowie-nuz-hunter/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohrenstein Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Čepel z vysokouhlíkaté oceli 1085, kalená na 48-52 HRC, čili na zeď nebo jako maketa pro kompars k natáčení filmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se