warann Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Jsme se dnes stavili u brachy a zjistil jsem, ze je vetsi pacient, nez jsem myslel. Krome mnoha beznejch nozu, Victorinoxu, Wengeru a naradaku ma ruzny stary Mikovy v nos stavu s puvodnima dokladama, nejruznejsi rybicky, Afriky a tak. Prekvapeni, aspon pro me, je ta kudla s drevenou strenkou, ktera se musi odjistit nejen pro zavreni, ale i pro otevreni (navic to jde dost blbe). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 (upraveno) @Oplt díky moc za radu, nakonec to ten kousíček kůže fakt udržel... @vogysan Vojtu zkusím, možná už by to chtělo něco lepšího Upraveno 30. prosince 2020 uživatelem fijo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Achjo...Muzu se zeptat co to je za kudlu? Nejakej linerlock benchmade? Vypadá hezky.Moje “dream kudla” je inkosi s insingo čepelí, ale poslední dobou uvazuju (čistě teoreticky) jestli se něco podobného dělá s asisted otvíráním. A možná ani ten framelock není nutnost Stále se utěšuju, ze ja na ty noze vlastně nejsem a ze drahej CR by mi bylo blby tahat, ale už několik tydnu se odhodlavam napsat tady do vlákna s dotazem, jestli by mi dle vašeho názoru nejakej sikula z rodné hroudy nebyl schopny něco podobného ukovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 [mention=67304]Oplt[/mention] díky moc za radu, nakonec to ten kousíček kůže fakt udržel... [mention=53583]vogysan[/mention] Vojtu zkusím, možná už by to chtělo něco lepšího Rozbita citace (viz příspěvek výše) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 (upraveno) @feltharg je to gerber fastball, za málo peněz hodně muziky... Upraveno 31. prosince 2020 uživatelem fijo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mate Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 No páni....tak tady bych asi nože nečekal . K těm SZ a podobným. Ano, nereaguji, většinou si to rovnou blokuji. Pouze e-mail, nebo Messenger. Jinak v tom je hrozný čurbec. Za to se omlouvám, ale nešlo to jinak. Vážně se pak velmi špatně dohledávájí informace co kdo kdy chtěl a jak. No....a pro znalé i neznalé, ukončil jsem konečně i řadu Fénix. Tedy číslem X jako vždy. A tohle je první prototyp, na hrubo složený s ještě chybějícími drobnostmi a zatím nezakalený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrizzio Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Tak znovu vitaj, na hodinkovom fóre Martine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 ... když kudla při broušení pořádně nedrží, je to špatný p.s. po novém roce budu zadávat do výroby další várku klem, tak kdyby měl někdo zájem, dejte vědět. Jinak vše nej do nového roku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Tyvado to je boží úprava toho Mikovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Dávno tohle měli jet seriove - micarta, G10, titan, hliník......a samozřejmě klipy do kapsy. Plus různé tvary čepele. A uz bych ho měl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noro.svk Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Boker+ AK 74 Sheepsfoot ,čepeľ AUS8 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Novej přírůstek. V kapse o něm ani nevíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 ... poslední den v roce a já makám jako šroubek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 To je sypani soli do otevreny rany todleto. Na kolik ze vyjde, cca? A psat SZ pres knife? Kdybych si to nehodou rozmyslel ja to vidim "realne" tak, ze si vymyslime nejaku limitku, pri horsom uvazovani aspon hromadnejsiu objednavku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrizzio Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Toto je dobréé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 před 1 hodinou, Strocek napsal: Novej přírůstek. V kapse o něm ani nevíš Dobra volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mate Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 před 34 minutami, jovani napsal: ja to vidim "realne" tak, ze si vymyslime nejaku limitku, pri horsom uvazovani aspon hromadnejsiu objednavku ... Pokud je to na mě tak se mnou bude potíž. Nejsem v tom pravém slovy smyslu zakázkový výrobce. Rád si dělám aspoň tohle po svém. Takže nějaké návrhy druhých jdou mimo můj okruh zájmu. Ale rád doporučím kohokoliv z kolegů nožířů. Mat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Dobrá. V titanu s damaškem pak přímo skvělá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 před 4 hodinami, Frantik napsal: Dávno tohle měli jet seriove - micarta, G10, titan, hliník......a samozřejmě klipy do kapsy. Plus různé tvary čepele. A uz bych ho měl. Já taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 před 4 hodinami, Frantik napsal: Dávno tohle měli jet seriove - micarta, G10, titan, hliník......a samozřejmě klipy do kapsy. Plus různé tvary čepele. A uz bych ho měl. No chlapi, nic vám nebrání si jeden nebo více u Mydlinky objednat. Já už do Mikova ryju přes 20 let, ale je to marné, je to marné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se