Strocek Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 před 1 hodinou, runner napsal: ...když jsem potřeboval vyměnit prasklou pružinu... nemaj mít doživotní záruku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 před 1 hodinou, Strocek napsal: nemaj mít doživotní záruku? To asi jo, ale kvůli takové prkotine to posílat přes půl světa mi přijde, řekněme, zbytečné. Možná ho tam někdy pošlu do lázní, ale nechce se mi riskovat, že se někde ztratí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 Je doma. Sice v černý, protože kojoťácká nebyla a podle dostupnosti jestli bude, tak za hodně dlouho a už asi né za dvadva jako tenhle... První dojmy: Zpracování super, na netu tak nepůsobí, ale in natura vypadá hodně festově. Velikost přesně jak sem potřeboval, žádnej obr ani žádnej prcek. Mám menší ruku a moc dobře se mi drží. S tim závěsem si teda mohli víc vyhrát, ale oceňuju připnutí bez rozepnutí pásku. Uvidíme jak obstojí v lese. Dobrej tip! Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 (upraveno) Dnes dorazil, jako EDC na horní hranici ,ale za krása za to stoji Upraveno 9. dubna 2022 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 Před hodinou, Conrad napsal: Dnes dorazil, jako EDC na horní hranici ,ale za krása za to stoji Hezkej! Co je to zač? (pro nás nožířské analfabety) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 Awesome pořadové číslo 33 ,autor Michal Dohnal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 před 2 hodinami, Conrad napsal: Dnes dorazil, jako EDC na horní hranici ,ale za krása za to stoji Krásnej. Taky mám něco objednáno, už jsem si před tok nic nekoupil a mám obsťák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 12. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2022 V 7. 4. 2022 v 19:00, Strocek napsal: Je doma. Sice v černý, protože kojoťácká nebyla a podle dostupnosti jestli bude, tak za hodně dlouho a už asi né za dvadva jako tenhle... První dojmy: Zpracování super, na netu tak nepůsobí, ale in natura vypadá hodně festově. Velikost přesně jak sem potřeboval, žádnej obr ani žádnej prcek. Mám menší ruku a moc dobře se mi drží. S tim závěsem si teda mohli víc vyhrát, ale oceňuju připnutí bez rozepnutí pásku. Uvidíme jak obstojí v lese. Dobrej tip! Díky Jen malý dotaz, je ta coyote verze něčím speciální, nebo se ti prostě jen líbí? Vzal jsem kdysi první barvu, co byla po ruce, tak se jen ptám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 13. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2022 (upraveno) Je to jenom o barvě, nic jinýho v tom neni. Ani ta černá nevypadá na živo špatně, ale je taková víc army. Ta kojoťácká kombinace to trochu rozbíjí. Upraveno 13. dubna 2022 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2022 Potřebuji pro svůj projekt koupit deep clilp. Kde koupit, máte někdo zkušenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2022 Mydlinka ma ty titanový, co dava na Mikovy. Tak možná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2022 Odbocim, ale co delate kdyz tohle rano vidite v drezu? Nebo se to muze stat jen u nas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2022 Samostatný deep clip, kde se dá koupit? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 15. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2022 to Waran: nekupuji do kuchyne drahe noze a nervy mam v klidu Tyhle klipy kupuji na Aliku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2022 @mydlinkaTM To mám za to, že jí říkám, aby to nervala do myčky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 15. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2022 My máme nože rozdělené. Moje jsou na magnetické liště, její v šuplíku (ty jdou mimo mě). A pravidlo zní jasně: pokud bereš něco z lišty, vrať to zase na lištu! Jinak zákaz používání mých nožů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 15. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2022 Před hodinou, Honza.manta napsal: Potřebuji pro svůj projekt koupit deep clilp. Kde koupit, máte někdo zkušenost? Honzo, zkus to tady: https://www.jatagan.eu/vyrob-si-nuz/klipsy/ Jinak e-bay, plno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 15. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2022 U nás to bylo podobný , tak jsem Poka rozdal a koupil blátíčko od KDS. Od té doby klid a harmonie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 15. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2022 KDS jsou dobré nože ( neříkám,že nejlepší),ale tu " tupost" dělá zacházení viz. warran . Takže je jedno jak drahý, kvalitní nůž je , záleží na zacházení s ním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 15. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2022 před 45 minutami, rmx napsal: U nás to bylo podobný , tak jsem Poka rozdal a koupil blátíčko od KDS. Od té doby klid a harmonie. Přesně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se