Waya03 Odesláno 19. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2022 Sobota odpoledne, rodina pryč, ideální čas na drobnou údržbu, broušení, nové přívěsky z parakordu. Nějak se ty mrchy ale zas namnožily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 19. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2022 Nemnoho, to nemohu říct... co je to od Victorinoxu, vidlička? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phweb Odesláno 19. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2022 Neco pro fajnsmekry... Schvalne, kdo pozna co to je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 19. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2022 @horalto je vysunovací vypichovátko na golf, šikovná věcička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 20. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2022 @Waya03 Jsem nejdřív myslel, že odpovídáš na poslední post Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azazelo Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 Zdravím kolegové. Plánuji koupit Spyderco Shaman. V ČR jsem ho našel skladem jen na nože-nůž.com, můžete tohoto prodejce doporučit? Přijde mi originál? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 kupoval jsem tam mnohokráte a ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 před 22 minutami, azazelo napsal: Zdravím kolegové. Plánuji koupit Spyderco Shaman. V ČR jsem ho našel skladem jen na nože-nůž.com, můžete tohoto prodejce doporučit? Přijde mi originál? Díky Několikanásobná zkušenost a vždy bez problémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 @azazelo Tenhle web (čili pan Šulc) je dost svéráz... Někdo nepříliš lichotivě mluví o "přeprodeji z obýváku". Nevím, jestli to ještě platí, ale například uváděl, že nezodpovídá za kvalitu dodaného zboží, že je to věcí výrobce... Na druhou stranu má celkem dobrej výběr a často výhodný akce (a nepřeberný množství produktových videí ). Já tam jeden problém v minulosti měl, ale týkalo se to lhůty dodání a konkrétního výrobku, ale originál Ti přijde, toho bych se určitě nebál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H.Z. Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 před 22 hodinami, 323GT napsal: Si nějak nevybavuji Hamiltony, které by měly na vteřinovce "klikihák". V 19. 11. 2022 v 19:16, phweb napsal: Neco pro fajnsmekry... Schvalne, kdo pozna co to je... Wootz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phweb Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 H.Z. vyhrava bludistaka ,-) před 2 hodinami, azazelo napsal: Zdravím kolegové. Plánuji koupit Spyderco Shaman. V ČR jsem ho našel skladem jen na nože-nůž.com, můžete tohoto prodejce doporučit? Přijde mi originál? Díky Ja od Sulce mam taky par nozu a vzdy v pohode. Ten jeho "obyvakovy neobchod" mu funguje uz hezkou radku let, takze kdyby neprodaval originaly, uz se to davno rozkriklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 Navíc Šulc je podle me velkej fanda a srdcar a věnuje se i obyc a levněji nožům, ne jen Sebenzy nebo Hinderery, hodně jich používá a ty videa me osobně vždycky dost pomohly. Ja u nej i reklamoval a v pohode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 noze-nuz.com je prověřenej eshop. Taky sem reklamoval a super přístup. Krom toho co sem dycky sháněl, tak měl skladem, na rozdíl od jiných, i nejlepší ceny, takže nebylo o čem. To co sem reklamoval byla zrovna výrobní vada, na kterou sem přišel až druhý den. Takže i kdyby nůž letmo zkontroloval před prodejem, tak by na to asi taky nepřišel. Každopádně sem se mu ozval a dostal sem jinej bez chybičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 před 4 hodinami, M.K. napsal: @azazelo Tenhle web (čili pan Šulc) je dost svéráz... Někdo nepříliš lichotivě mluví o "přeprodeji z obýváku". Lidi kteri majitele jakehokoli eshopu oznaci za "preprodejce z obyvaku" bych nebral moc vazne. noze-nuz.com vi moc dobre co dela. Jedine co me na tom e-shopu stve je jak pise @Frantikze nema v nabidce Sebenzy, Hinderery a podobne veci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 Netvrdím, že neví co dělá (nebo že to dělá apriori blbě). Ale přijde mi to na dnešní dobu trochu přežitý. Navíc tu nedobrou zkušenost tam prostě mám, toť vše... Ale jak jsem psal vejš, dodání fejku bych se fakt nebál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Kincl Odesláno 28. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2022 V 14. 11. 2022 v 10:18, salámek napsal: V kuchyni používám V-Sharp XE. Absolutně blbuvzdorný brousek za babku u kterého si můžeš nastavit úhel broušení. Na ostatní nože používám sadu KMFS. To je top, ale pro někoho zbytečně drahé. Jak tyhle v-sharpy brousí? Mám v kuchyni nože od Zwillingu a ostřím na wetstone, ale daří se mi střídavě proměnlivě. Občas se mi i podaří nůž škrábnout a pak mě to netěší... Na kuchyň dobrý? Recenze na webu jsou pochvalný, ale občas rozporuplný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 3. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2022 V 8. 10. 2022 v 17:29, horal napsal: Potřeboval bych poradit brousek pro ženskou na její nože v kuchyni. Máte někdo nějaké zkušenosti? Má samý plecháče, žádný ostych. Něco aby si neuřízla prst a fungovalo to. Děkuji Tak na pokusy: EXTOL PREMIUM 954403 brousek diamantový na nože a nůžky, 5 funkční, P400/P1000 zdroj foto:https://www.nako.cz/18610-extol-premium-954403-brousek-diamantovy-na-noze-a-nuzky-5-funkcni-p400p1000.html#!prettyPhoto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phweb Odesláno 3. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2022 Karbid sice ostri, ale neni k ostri noze zrovna setrny (trha) a 400grit je spis na hrubsi brouseni, nez ze by to bylo "fine". Jo a pozor, diamanty byvaji pomerne agresivni v uberu, takze zvlast na te 400 strane bych byl velmi opatrny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phweb Odesláno 7. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2022 Dva oblibenci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 11. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2022 Dnes na snehuOdoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se