orol Odesláno 6. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2024 Opinel je perfektní, zejména když si rukojeť vyřežeš/necháš vyřezat k obrazu svému 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 6. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2024 (upraveno) A co takovýhle Sentinel? Jinak to Deejo, je sice moc hezké, ale vhodné tak akorát na obálky. Při řezání klacíku mi to šlo vždycky do vrtule. Upraveno 6. června 2024 uživatelem mydlinkaTM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 6. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2024 Díky za tipy. Ještě bych to trochu upřesnil. Vinox, Opinel vlastně de facto úplně všechno bude dostačující, když to nebude vážit přes 100g. Ale upřímně se přiznám, že koupě takového, jak to jen říct, tuctového nože?, mi moc radosti nepřinese. Ten Deejo sem měl asi pět let a vždycky když jsem ho měl použít, tak mě to prostě bavilo, jestli mi rozumíte. S výše navrhovanými tohle nenastane, to sem si jist. Tak nic neres a kup ho znovu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 6. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2024 Pokud to má být i trochu designovka, pak je tady Rough Rider https://www.noze-nuz.com/rough-rider/rough-rider.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juk Odesláno 6. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2024 před 2 hodinami, mydlinkaTM napsal: Sentinel ma cepel bud OneHand (ten je uz nesehnatelnej) ale i klasiku, ktera by mela byt pruchozi i v Nemecku. Neni to jednotucni otevirani. Díky! To jsem nevěděl. Znám jen ten one hand. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 6. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2024 A tohle? https://www.4camping.cz/p/nuz-petzl-spatha/?gad_source=1&gclid=CjwKCAjwvIWzBhAlEiwAHHWgvZ0IGPDqpuiLyL2PtouBg3pvKkrc4WQxJcgPQjtj5y3LfiztSd6UIBoCKYgQAvD_BwE#cerna (půjde najít i levněji, ale tady jsou parametry) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 7. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2024 @Maro na to jsem narazil,ale nelíbí. Nicméně,kouknu na ten Rouch Rider, jak posilal @Pozorovatel něco takového jsem si představoval. Není něco ještě podobného? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 7. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2024 před 20 hodinami, kral083 napsal: Pánové, jdu si pro radu. Do tohloto vlákna občas kouknu, ale spíš jen tak ze zvědavosti. Nožům jsem zatím naštěstí nepropadl. Teď na cyklovýletě jsem vyklepal nůž https://www.deejo.cz/ Asi to není žádná hitparáda, ale líbilo se mi že je lehký a na to, čemu sloužil, bohatě stačil. Koupil bych si ho znovu, ale jako nechce se mi dávat přes 1500 za něco, co použiju jeden týden v roce. Neměli byste typ na něco podobnýho (jasně asi o fous těžšího, ale né moc) za tak půlku peněz? Počuj, ten deejo je zrejme len nálepka na OEM čínske nožíky, videl som ich plnú prdel všade po svete. Sám jeden nosím ako ultralight alternatívu na treky, aj keď teda bez tej hogo-fogo potlače. Kúpiš ho za pár peňazí kdekoľvek (nie som pri kompe, link nedám), mňa stáli písmenká Baladéo tuším 15 €. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 7. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2024 před 38 minutami, kral083 napsal: @Maro na to jsem narazil,ale nelíbí. Nicméně,kouknu na ten Rouch Rider, jak posilal @Pozorovatel něco takového jsem si představoval. Není něco ještě podobného? Pak už jedině hledat podle hesla Stockman knife https://www.google.com/search?q=stockman+knife&client=ms-android-oppo-rvo3&sca_esv=84c7e7aa2d0b5d57&udm=2&biw=360&bih=664&sxsrf=ADLYWIJfdX1lW-FY9szvRYw9-eTEYKvi4Q%3A1717753198007&ei=btViZuQOruSL6A-G2pKxBQ&oq=stockman+&gs_lp=EhNtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1zZXJwIglzdG9ja21hbiAqAggDMgcQABiABBgTMgcQABiABBgTMgcQABiABBgTMgcQABiABBgTMgcQABiABBgTSNEaUPkGWPkGcAB4AJABAJgBbaAB1gGqAQMwLjK4AQHIAQD4AQGYAgKgAucBwgIEECMYJ8ICBhAAGAcYHpgDAIgGAZIHAzAuMqAHigY&sclient=mobile-gws-wiz-serp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 7. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2024 @wawrik aha vidíš,kouknu. O potlač mi nejde,stejnak sem měl klasiku bez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 7. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2024 já na outdoor aktivity vozim Magnum Outdoor Cuisine III, je teda neni malej a lehkej, je to pořádnej nůž s relativně tenkou čepelí na krájení ovoce, zeleniny, pečiva apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 7. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2024 Já též, prostě zavírací kuchyňák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 7. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2024 Zbytecne tezky pro nekoho, kdo chce cestovat na lehko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 7. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2024 Je to tak, zásadní parametr je váha, až pak design a cena. Jak sem vyklepal ten deejo,tak jsem koupil za 3 bosenský marky normální plastový odlamovák a taky to šlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 7. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2024 Ten predator fakt není vůbec špatný 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 7. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2024 A co Leatherman Skeletool KB https://www.leatherman.com/int/skeletool-kb-500.html Necelých 37 gramů 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 8. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2024 Pánové máte někdo zkušenost? Jasně, nebude to žádnej zázrak, ale co sem tak kde různě četl, tak ho chválí, že i po letech šlape jak má. Poměr cena/kvalita výborná. Přemejšlim vo něm, že bych si u PC pocvakal a šetřil tak Benčmejda Šůtauta . https://www.kapesni-noze.cz/klasicke-zaviraci-noze/lightning-otf-camel-satin-finished-blade/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 8. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2024 Tohle nevím, ale zaregitroval jsem, že v USA jako budget OTF frčí Cobratec. https://www.moskito.cz/noze/vystrelovaci-noze/?_gl=1*1koel88*_up*MQ..&gclid=CjwKCAjwgpCzBhBhEiwAOSQWQfG_4NyF99T1a6srj61aBz78toEr9FV5yO4TN_QB8KSxQ5Rz5SYPsBoCoLIQAvD_BwE&jsf=jet-woo-products-grid:obchod&tax=pwb-brand:3241&sort=orderby%3Aprice%3Border%3AASC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 8. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2024 Už sem na něj při brouzdání taky narazil. Nevypadá špatně, ale ty díry v čepeli nedávám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 8. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2024 možná by stačilo Boker Plus USB OTF Burnt Orange 06EX275 - Kapesní nože | KNIFESTOCK a k tomu nějaký lehký pevný retraktor na karabině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se