pebe Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října (upraveno) před 44 minutami, papun napsal: @VlastaMikel díky za vysvětlení. @AndyAaron 1. A 3. Je správně. Nakojit si špekáček, otevřít balík. Ať je to spíš menší a ani o tom nevím. Spíš chi něco trošku zajímavého a ideálně českého. Do trojky se to musí vejít. není to CZ, ale přesně na to co píšeš jsem si pořídil Civivi Ki-V Jade, vejde se do malé kapsičky u kalhot, je ostrý, tenká čepel, jsem s nim spokojený. Nemá pojistku. https://www.knifestock.cz/civivi-ki-v-natural-jade-green-g10-gray-stonewash-c2108a-p72073 Upraveno 11. října uživatelem pebe 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VlastaMikel Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října @Papun Hogue deka s magnacutem , který ti doporučoval Andy je skvělý nůž , pod to se podepíšu . Každopádně anv určitě bude řezat , pokud je pro tebe česká výroba kritérium výběru. Často hledáme nějaké super moderní materiály , ale v důsledku je to o pocitu . I ten Mikov zvládne krabici a špekáček. Ideální je všechno si osahat , vyzkoušet a pohrát si s tím někde v prodejně. Vlasta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října @VlastaMikel Hogue vypadá pěkně, ale je už dráhy. Co mám ten Mikov Crocodyle, tak schválně jsem se díval na nějaké recenze a v očích odborníků to je obrovský šmejd. Nicméně mě jako obyčejnému uživateli přijde úplně v pohodě. ANV mají v omezené míře v podnikové prodejně zbrojovky v Uh. Brodu. Ale mají tam tu Z50, která aktuálně vede. I když to nemám nejblíž, tak zajet se tam dá. @pebe ten Civivi vypadá divně. Rukojeť vypadá jak kdybych ji mastil na 3D tiskárně. Prostě ten mě vůbec nezaujal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Vybrat holt musis sam Prusvih u nozu je ten, ze oproti hodinkam jsou radove levnejsi, takze do toho clovek spadne hned A nejakej sikovnej pevnej bys nevyuzil? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října @AndyAaron pevný určitě ne. Vybrat určitě musím sám. Zajímavý je i Z070, akorát vypadá složený trošku jak dráždilo pro ženy. To už je dost malý. Jako do batohu do práce by se dal, ale to už bych byl rozezrany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mate Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října před 23 hodinami, VlastaMikel napsal: Ahoj , z toho co popisuješ hledáš Spyderco enduru . Až na ten Český původ . Jinak zavírák od nožíře na míru . Hliňák byl dobrej , ale nedávno skončil . Michal Dohnal dělá pořad a v kvalitě . A nebo nejlepší varianta můžeš si ho udělat sám , vybrousit čepel zvládne kde kdo . Tělo a mech. se dá využít z něčeho továrního . Vlasta No, já jsem pase a jsem za to rád. Nicméně vybrousit čepel a napasovat jí na stávající tělo a mechanismus fakt amatér bez patřičného nářadí a znalostí fakt nedá. Už jen provozní náklady co to sebou nese, je to hloupost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Prehodnotil bych ten pozadavek na ceskou vyrobu. 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VlastaMikel Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října před 8 minutami, Mate napsal: No, já jsem pase a jsem za to rád. Nicméně vybrousit čepel a napasovat jí na stávající tělo a mechanismus fakt amatér bez patřičného nářadí a znalostí fakt nedá. Už jen provozní náklady co to sebou nese, je to hloupost. Ahoj a nesouhlasím . Vybrousit jednoduchou čepel zvládne kde kdo s minimem nářadí , napasování je otázka co na co ,ale s trochou šikovnosti jde všechno když je čas a chuť . Jinak servis na svoje děláš pořád? Kdyby něco ruplo . 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Ta Z50 je dobře hnusná a možná se bude i blbě držet, samozřejmě IMHO. Jak tady padla řeč na Enduru, tak mám několik nožů, ani se mi to nechce počítat, ale kdybych si ze všechy měl vybrat jednu EDC kudlu a zbytek vyhodit, tak by to byla právě Endura. Ač se to nezdá a působí všelijak, tak je to dokonalý EDC včetně super ergonomie úchopu. To jenom tak k zamyšlení, když o ní šla řeč . 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Ale na fotce je Delica, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října To je voko mazáka! Máš recht, na fotce je Delica 4 a já sem mluvil o Delice, ale seknul jsem se sorráč . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října V pohodě, já jen aby to někoho nezmátlo. Jinak si myslím, že Delica/Endela/Endura jsou dobrý EDC a záleží na každém uživateli jak dlouhou čepel potřebuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října před 3 hodinami, Strocek napsal: Ta Z50 je dobře hnusná a možná se bude i blbě držet, samozřejmě IMHO. Jak tady padla řeč na Enduru, tak mám několik nožů, ani se mi to nechce počítat, ale kdybych si ze všechy měl vybrat jednu EDC kudlu a zbytek vyhodit, tak by to byla právě Endura. Ač se to nezdá a působí všelijak, tak je to dokonalý EDC včetně super ergonomie úchopu. To jenom tak k zamyšlení, když o ní šla řeč . Kvalitu Z050 nedokážu zatím posoudit, ale hnusná není. Držení je otázka. Nicméně taková zajímavost. Mám strašně malou ruku. Většina dospělých holek ji má větší. . Zkusím to obhlédnout v té zbrojovce a uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Já mám taky malou ruku a i bych řekl, že na úchop EDC nožů je to lepší než jí mít velkou. Nikdy sem neměl problém, ale kdo by měl obří drápu, tak ten už by mít mohl. Ta Delica je z tý rodiny nejmenší a naprosto, dostačující i úchop parádní. Jestli si zakoukanej do tý Z050 tak si udělej radost! Ale až jí tady pak časem budeš nabízet v inzerci, tak ti říkám, že jí nikdo nekoupí protože je hnusná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října Věc vkusu. Na fotce se mi líbí. Vyuziju toho, že je možnost si ji obhlédnout a pak uvidím. Nespěchám na to, takže v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mate Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října V 11. 10. 2024 v 17:12, VlastaMikel napsal: Ahoj a nesouhlasím . Vybrousit jednoduchou čepel zvládne kde kdo s minimem nářadí , napasování je otázka co na co ,ale s trochou šikovnosti jde všechno když je čas a chuť . Jinak servis na svoje děláš pořád? Kdyby něco ruplo . Z pozice kterou u nožů mám, nebo jsem měl, nesdílím tvůj názor na výrobu, ale nebudu se přít. No….pokud něco praskne, (klip, perko - Axis, Matax) tak jsem schopen tohle pokrýt. Pokud něco jiného, může to být problém vzhledem k důvodům proč jsem to zabalil. (Oči) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 13. října Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října Zeptám se zde. Našel jsem produkt - krájecí prkénko, který nezasílají mimo JP Ryusen Krájecí prkénko Kurosai - Ryusen Krájecí prkénko Oficiální internetový obchod | Ryusen internetový obchod (shop-pro.jp) Na rozdíl od předchozí verze /syntetický kaučuk s dřevěným jádrem/, je produkt vyroben smícháním dřevěné moučky s optimálním množstvím syntetického kaučuku. Ostří by mělo být chráněno více než při práci na bukovém prkénku. Nesetkal se někdo s takto vyráběným prkénkem (a když, tak kde) ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 13. října Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října Před hodinou, Jehlan napsal: Zeptám se zde. Našel jsem produkt - krájecí prkénko, který nezasílají mimo JP Ryusen Krájecí prkénko Kurosai - Ryusen Krájecí prkénko Oficiální internetový obchod | Ryusen internetový obchod (shop-pro.jp) Na rozdíl od předchozí verze /syntetický kaučuk s dřevěným jádrem/, je produkt vyroben smícháním dřevěné moučky s optimálním množstvím syntetického kaučuku. Ostří by mělo být chráněno více než při práci na bukovém prkénku. Nesetkal se někdo s takto vyráběným prkénkem (a když, tak kde) ? taxem si poslal pro "ASAHI CC-AK-1 syntetické krájecí prkénko 50x33 - 2 931,00 Kč" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. října Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října V 6. 9. 2022 v 14:26, Maxel napsal: Jak tu někdo onehdá dával… taky jsem nakonec neodolal. Nejni to zlý, co umí číňan vyseknout za 12 kil. Včera se mi povedlo potratit tuhodle číňana na kamarádovo padesátinách. Na aláči už jsem stejný nenašel, což mě dost štve; poslední 2 roky byl v kapse nejčastěji. Nebral jste ho někdo taky a nepustil mi ho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října před 6 hodinami, Maxel napsal: Včera se mi povedlo potratit tuhodle číňana na kamarádovo padesátinách. Na aláči už jsem stejný nenašel, což mě dost štve; poslední 2 roky byl v kapse nejčastěji. Nebral jste ho někdo taky a nepustil mi ho? Je to Samior GP035-CFT out of stock Samior GP035-CFT Small Slim Folding Pocket Flipper EDC Knife, 3.5 inch M390 Black Stonewash Tanto Blade, Carbon Fiber Handle Liner lock, Low Profile Gentleman's Penknife, Blue Pocket Clip, 1oz in Saudi Arabia | Whizz (whizzcart.com) ne nepodobný Vystřelovací nůž M390 (amirashop.cz) v černé Nůž Elite Force EF 172 skládací lehký 5.0981 za 544 Kč - Allegro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se