busdriver Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu před 17 minutami, papun napsal: Jde fakt o to mít v kapse něco čím si otevřu balík z pošty a podobné banální úkoly. Přesně na to mám ten Runt 5, no a aspoň má husťácký otvírání.. Asi časem ještě od Pro-Tech něco vezmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu Přesně tak to dělám do teď, ale chci se posunout dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu Na otvírání balíku je ideální Micra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu Díval jsem se na svoje nožíky a asi nejmenší a ještě slušně použitelný mi přijde Spyderco Paramilitary 3. Nic menšího nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu Před hodinou, Maro napsal: Na otvírání balíku je ideální Micra Můžeš poslat odkaz prosím. Nic jsem pod heslem Micra nenašel. Jen nějaké multitool. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu Jo, tos našel správně si myslím. https://www.savetheday.cz/multitool-leatherman-micra-slate/?srsltid=AfmBOorhjkVjjDNDBgx7wwqAEB7sdPwAJ7tOyGuDRd8MKAJsUSX9W7rbmq0 Nůžky, nožik, v kapse na klicich se ztratí a je hezky kompaktní, takže nikde neřeže a nepřekáží, dycky po ruce a i do letadla tě s ní pustí (vyzkoušeno ve Stavangeru, paní si ji sice pár minut prohlížela i nůž na ni našla, ale ne hala mi jí) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu V jednoduchosti je síla, toto je moc komplikované. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu Fox Bean je sympatickej prcek na tohle pouziti.https://www.knifestock.cz/fox-knives-black-fox-bean-gen-2-bf-719-zw-p52201 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu …tak balík z pošty jde otevřít i klíčem od Fabky Taky se hezky vejde do nákupních vozíků (mince nebo žetony v kapsách nenosím, nůž často také ne; ale klíče mám u sebe vždy). Mám pro ten účel na kroužku jeden speciální Sorry za off topic to se mě líbí- je ten klíč nějak upraveny ( do voziku) nebo prostě starý nepotřebný klíč?Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corve Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu Já mám např. : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu Já mám do košíku normálka mince v peněžence a jednu v autě vedle řadičky v držáčku . Ty pidi nožíky je podle mě blbost. Asi nebudou o moc menší, tak aby to bylo nějak použitelný, než menší EDC kudla typu nedávno zmiňovaný Delici, Dividend atd. To mi zrovna přijde ta Micra jako super volba a univerzálně použitelná. Krom toho když nebudeš profesionální vybalovač krabic, tak ty nůžky, bych řek, využiješ častějc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jone Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu (upraveno) před 1 hodinou, Nick06 napsal: to se mě líbí- je ten klíč nějak upraveny ( do voziku) nebo prostě starý nepotřebný klíč? Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk …normální jakýkoliv klíč s kulatou hlavou: hlava se hezky vejde do vozíku, trn dobře řeže izolepu na krabicích. Jistě, do toho vozíku musíš klíč sundat z kroužku, ale to je drobost A malý tip - používám klíč, co sloužil jako záloha, takže má ostré, neoběhané zoubky - izolepu řeže líp, než zubaté ostří Ale dá se použít jakýkoliv klíč; já nosím jeden extrovní, bo mám strach, že při své roztržitosti nechám klíč od bytu v Tescu… Vychytávka od @corve taky dobrá, jen to budeš muset sundávat z kroužkuj na ty krabice Upraveno 5. listopadu uživatelem Jone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu Už roky nosím BÖKER PLUS subkom.Ano, je malý a na delší řezání se hůře drží, ale výhody (pro mně):- nosím se sponou nebo bez (dle potřeby)- na sponě lze nosit nejen vbkapcr, ale i upevněný pod opaskem (je po ruce ale není vidět)- malý, špičatý, ostrý a vždy u sebe (dokud jej nevytáhnu, tak o něm nevím)- po sundání spony nosím jako přívěsek na kroužku na klíčích (takto jsem s ním prošel i přes rentgeny do letadla - zavřený vypadá na rentgenu jako oblázek/přívěsek).A "vtipné" použití: kamarád, který bez nože nedá ani ránu, jej použil i jako sponu na kravatu - spona nože viditelně na kravatě a tělo nože pod košilí (má dva metry a tak to na něm vypadalo jen jako trochu větší ozdoba kravaty). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu @Mareka01 nevypadá zle, ale je ,,dost široký" a škoda, že spona neumožní hluboké nošení. A tan čupl v té čepeli je úplně otřesný. Mě z toho všeho nejlíp vychází CIVIVI Ki-V. Je fakt malý. Ač jsem ho pár stránek zpět popsul, že rukojeť vypadá jak z 3D tiskárny, tak to musím vzít zpět. Nějak se mi to rozleželo a začíná se mi líbit. Spona je v podstatě až k hraně, takže téměř nebude vidět v kapse. Vleze se do té malé kaspičky u riflí - což je pro mě důležité. Jediné mínu, že nemá klasickou pojistku, ale vzhledem k využití a potřebám, to nebude problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu A co třeba https://www.knifestock.cz/giant-mouse-ace-nibbler-titanium-gm-nibbler-titanium-p91156 https://www.knifestock.cz/civivi-baby-banter-black-stonewashed-black-g10-c19068s-2-p77443 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu Ten první je fajn, ale cenovka už ne. A ten druhý velký. Pokud se nic zásadního nestane, tak půjdu do Civivi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu Na klíčích nosím tenhle nůž od Mikovu, nebyl úplně levnej, ale drží a funguje. Ve vozících v obchoďácích nechávám tyhle malý bazmeky, kterých jsme udělali pár stovek. Z druhý strany je reklama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lumberjack Odesláno 6. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu Tak mi žena udělala radost k narozeninám. Zavíráků není nikdy dost. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 6. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu Šikovná manželka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu Než omdlíte, tak podotýkám, že jsem to zatím neudělal a asi ani nemám v plánu, ale zajímá mě to. Dají se tady ty nože o kterých se tu běžně píše líznout na klasické ocílce? Nebo je to maximální sprosťárna? Díky za osvětlení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se