Prochy68 Odesláno včera v 14:03 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 14:03 před 3 hodinami, papun napsal: Než omdlíte, tak podotýkám, že jsem to zatím neudělal a asi ani nemám v plánu, ale zajímá mě to. Dají se tady ty nože o kterých se tu běžně píše líznout na klasické ocílce? Nebo je to maximální sprosťárna? Díky za osvětlení. Ja to tak delam oziveni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno včera v 14:12 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 14:12 V drtivé většině případů bude kvalitní nůž z tvrdšího materiálu než klasická ocílka. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno včera v 14:16 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 14:16 před 3 hodinami, papun napsal: Než omdlíte, tak podotýkám, že jsem to zatím neudělal a asi ani nemám v plánu, ale zajímá mě to. Dají se tady ty nože o kterých se tu běžně píše líznout na klasické ocílce? Nebo je to maximální sprosťárna? Díky za osvětlení. Dají,ale musí to být skoro hladká ocílka a ne ty supermarketové, co vypadají jako pilník a taky jsou tak hrubé. A taky to musíš trochu umět, držet stejný úhel na obě strany a hlavně netlačit. Jen tahat jakoby na prázdno. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 6 hodinami Zkušenější nákupčí nožů. Netušíte prosím jestli české obchody v rámci Black friday nemívají nějaké zajímavé akce? Zachtělo se mí toho Civivi ki-v, ale do BF už jen kousek, tak jestli nepočkat. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se