Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

před 3 hodinami, papun napsal:

Než omdlíte, tak podotýkám, že jsem to zatím neudělal a asi ani nemám v plánu, ale zajímá mě to.

Dají se tady ty nože o kterých se tu běžně píše líznout na klasické ocílce? Nebo je to maximální sprosťárna? Díky za osvětlení.

Ja to tak delam oziveni 🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, papun napsal:

Než omdlíte, tak podotýkám, že jsem to zatím neudělal a asi ani nemám v plánu, ale zajímá mě to.

Dají se tady ty nože o kterých se tu běžně píše líznout na klasické ocílce? Nebo je to maximální sprosťárna? Díky za osvětlení.

Dají,ale musí to být skoro hladká ocílka a ne ty supermarketové, co vypadají jako pilník a taky jsou tak hrubé. A taky to musíš trochu umět, držet stejný úhel na obě strany a hlavně netlačit. Jen tahat jakoby na prázdno.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Zkušenější nákupčí nožů. Netušíte prosím jestli české obchody v rámci Black friday nemívají nějaké zajímavé akce? Zachtělo se mí toho Civivi ki-v, ale do BF už jen kousek, tak jestli nepočkat. Děkuji 

Odkaz ke komentáři

Už si delší dobu pohrávám s myšlenkou něco nakoupit, dlouho mě láká Giant Mouse, třeba tenhle, mám pelagosy, takže titan se nabízí

https://www.knifestock.cz/giant-mouse-ace-biblio-xl-textured-titanium-satin-vanadis-biblio-xl-titanium-p112718

Primárně mi jde o sheep foot čepel, měl jsme od Matěje Unčovskýho, ale jak byla luxusní čepel, tak mi nevyhovala rukojeť a clip, ten musí bejt deep carry a furt asi nechci Čínu, nicméně sem teď narazil na Kunwu, Ale nějak tam není ta jiskra

https://www.knifestock.cz/kunwu-sheepsfoot-tao-vanax-s703-p96073

celková velikost kolem 18-20cm, 

Ještě je varianta si nechat udělat od kováře, ale tam bohužel často není deep carry clip

Otevírání asi nějaká díra ala Spyderco nebo flipper, když to bude mít asistovaný otvírání tak to je +

Cena 4-7k, když to bude fakt pecka

Díky za nějaký nasměrování

Odkaz ke komentáři

před 17 minutami, juk napsal:

@Moty zkus oslovit Michala Dohnala. Dělá zavíráky i pevné nože. Bude to zakázková ruční výroba a podpoříš našince. Jen to nebude za pětku...

https://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=posts&t=52358

Michala samozřejmě znám, ale nesplňuje ani sheep foot ani deep carry

Odkaz ke komentáři

před 34 minutami, Frantik napsal:

Ten je takovej divnej a má axic lock, kterej mi teda extra nevyhovuje

Odkaz ke komentáři

před 12 minutami, Moty napsal:

Ten je takovej divnej a má axic lock, kterej mi teda extra nevyhovuje

Jmenuje se to Ram-Lock a stojí to opravdu za prd. A ten Dohnalojc vehikl je jenom pro fanoušky co mají zbytečný peníze.

Radu nemám, ale skoro všechno se dá ukrojit tím co máš už doma.

Odkaz ke komentáři

před 8 minutami, Šťovík napsal:

No to je, protože si jenom pozér. 

Časem ti dojde, že to jenom kus nabroušeného železa.

Di do vole prdele Emile starej sráči

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...