Prochy68 Odesláno sobota v 10:34 Nahlásit Odesláno sobota v 10:34 Dnešní kombo, asi můj neoblíbenější nožík.
warann Odesláno sobota v 17:29 Nahlásit Odesláno sobota v 17:29 Jestli by to ve světle událostí posledních dní nechtělo nějakou limitku? 1
vzduch Odesláno sobota v 17:49 Nahlásit Odesláno sobota v 17:49 Já jsem za. Dlouho jsem si nějakou zbytečnost nepořídil.
mydlinkaTM Odesláno sobota v 18:38 Nahlásit Odesláno sobota v 18:38 (upraveno) V 5. 4. 2025 v 17:29, warann napsal: Jestli by to ve světle událostí posledních dní nechtělo nějakou limitku? Rozšířit Dejte pokoj, zrovna jsem je zabalil. Upraveno sobota v 18:39 uživatelem mydlinkaTM 4
Bert Odesláno sobota v 18:48 Nahlásit Odesláno sobota v 18:48 V 5. 4. 2025 v 17:29, warann napsal: Jestli by to ve světle událostí posledních dní nechtělo nějakou limitku? Rozšířit V 5. 4. 2025 v 17:49, vzduch napsal: Já jsem za. Dlouho jsem si nějakou zbytečnost nepořídil. Rozšířit Pánové, i já bych rád. Ale projekt, který má to nejhorší ještě před sebou, mi nedá se soustředit na limitku. Hele, co kdybychom to odložili třeba na květen či červen? No, a protože logo KNIFEMAG je už v procesu (doslova pár minut), napadají mne různé zajímavé myšlenky. Konec konců, nůž má dvě strany ....
warann Odesláno sobota v 18:54 Nahlásit Odesláno sobota v 18:54 @mydlinkaTM to je dobre ze mas hotovo, aspon se muzes pustit do dalsi . @Bert jasne, v pohode, to dava smysl.
Jehlan Odesláno sobota v 19:01 Nahlásit Odesláno sobota v 19:01 "Nůž na maso XinZuo Yi B27 8"" Čínu nemusím, ale Xinzuo je taková výjimka. Do kuchyně výborná volba.
zceyee Odesláno sobota v 19:34 Nahlásit Odesláno sobota v 19:34 V 5. 4. 2025 v 18:48, Bert napsal: napadají mne různé zajímavé myšlenky. Rozšířit Co se fora tyce? To me zajima jake.
Bert Odesláno sobota v 19:47 Nahlásit Odesláno sobota v 19:47 Tu poznámku jsem myslel na limitku nože. Nebo nože a hodinek ...
bohus76 Odesláno sobota v 19:50 Nahlásit Odesláno sobota v 19:50 Nějaký praktický nůž z dílny Vojty Mydlinky bych rád.
zceyee Odesláno sobota v 19:54 Nahlásit Odesláno sobota v 19:54 Jo tak, oki sorry. Sem nejakej zpomalenej.
Bukoowsky Odesláno sobota v 20:29 Nahlásit Odesláno sobota v 20:29 V 5. 4. 2025 v 18:38, mydlinkaTM napsal: Dejte pokoj, zrovna jsem je zabalil. Rozšířit Ani nedýchám Limitka PM2 - všema deseti!
Bert Odesláno pondělí v 11:17 Nahlásit Odesláno pondělí v 11:17 Přátelé, na serveru knife.cz, konkrétně zde: https://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=posts&m=1280385#1280385 jsem před pár minutami vylepil text, kterému by i chronomagor chodící do vlákna o nožích měl, či mohl, věnovat pozornost. Poznámka 1: jejich David je náš Traveller. Poznámka 2: pokud Vás text osloví, víte, co dělat TEXT: Přátelé, s přechodem na novou platformu je spojena celá řada věcí, které je potřeba zvládnout již před datem plánované (1.5.2025) změny. Jednou z těchto věcí je i zajištění moderace nového fóra. Vzhledem k tomu, že v našem případě se nejedná pouze o změnu domény a provozovatele, ale i o změnu prostředí, na kterém fórum poběží, rozhodl jsem se pro období prvních měsíců upřednostnit administrativní pomoc členům fóra tak, aby moc nebloudili Je tedy mým úmyslem prvotní moderátorský tým složit z lidí, kteří znají knife.cz a zároveň znají, nebo mají povědomost o struktuře a fungování forum.chronomag.cz Se dvěma takovými jsem se již předběžně dohodl. Koordinátorem budoucího, přechodového, moderačního týmu je váš stávající moderátor inzerce David. Prosím, sem do vlákna, nebo přímo na něj, směřujte své podněty a projevy zájmu typu: chci moderovat. Předpokládám, že toto „zkušební“ období nepotrvá déle než 3 měsíce. Nyní ještě pár mých osobních poznámek k uživatelům, moderátorům a moderaci samotné. Uživatelé: Každý obdržíte nějakou vhodnou formou, například soukromou zprávou (SZ), stručný návod na pohyb v novém prostředí. V současné době tvořím i pro nováčky na chronomagu (za minulý měsíc jich bylo 1200, protože jsem vypnul obrázky pro nepřihlášené …., nyní zapnuty kvůli vám na okouknutí prostředí) jakýsi seznam doporučení. Nikoli pravidel. Pokud tento seznam doporučení vznikne dostatečně brzy, doufám, že se neurazíte, pokud pod knifemagem budete i vy jeho adresáty. Moderátoři: Budu rád, pokud budete fórum moderovat. V rámci fóra budete privilegováni v rozsahu, který si spolu dohodneme. Rozsah záleží nejen na naší dohodě, ale i na tom, kam se bude knifemag.cz ubírat. 1xměsíčně se chci s vámi setkat na telcu, například přes Meets, nebo Teams. Na chronomagu to funguje skvěle. Moderace: Moderujte v rámci pravidel spravedlivě a nestranně. To, že jste s někým před pěti lety udělali vzájemně výhodný obchod neznamená, že se dotyčný nemůže chovat jako debil Sorry za expresi, ale mluví ze mne řada zkušeností. Nyní již opravdu závěrem: obdobné oznámení vylepuji též na forum.chronomag.cz S přáním hezkého dne všem, roBERT 6 1
Golem84 Odesláno pondělí v 22:04 Nahlásit Odesláno pondělí v 22:04 Tiez Dakujem za pomoc zachovat Knife.cz 1
peter48 Odesláno úterý v 10:37 Nahlásit Odesláno úterý v 10:37 ja tiež ďakujem ..... ,, aj ja sa občas pozriem na knife.cz a prikladám sem foto môj bodák - Švédsky nožový bodák vz. 1896 pre pušku Mauser M 96 a M 38 , zachovalý , pevne drži v pochve , pôvodná patina - neleštený,číslo na bodáku 464 , na č. pochve 930 , dlhy s pochvou 353 mm . nôž dlhy 325 mm , vaha 390 g . mam ho 40 rokov ----- 1
Rahmed Odesláno úterý v 14:14 Nahlásit Odesláno úterý v 14:14 (upraveno) Po letech... konečně... Microtech Scarab I já děkuji za záchranu najfu, Berte! Upraveno úterý v 14:15 uživatelem Rahmed 2 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se