papun Odesláno pondělí v 21:37 Nahlásit Odesláno pondělí v 21:37 Zrovna dneska jsem byl. Měl jsem Kubey s jednoručním otvíráním a sponou. Když bylo co brát byl zavřený v ruce společně s košíkem a když nuda, tak v kapse. Díky sponě venku v mžiku..... Tudíž bych do toho ty zimní sporty za sebe netahal 1
prischera Odesláno úterý v 08:25 Nahlásit Odesláno úterý v 08:25 @papun nema smysl vymejslet slozitosti. Proste se domluv se s @mydlinkaTM Neco si sice priplatis, ale budes to mit presne jak budes chtit a perfektne udelany. Viz Vojtova uprava chmag limitky… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
papun Odesláno úterý v 09:10 Nahlásit Odesláno úterý v 09:10 Asi jo. Nechtěl jsem ho otravovat víkend a svátek. A sám jsem teďka časově dost v prdeli.... Nicméně budu to řešit.
mydlinkaTM Odesláno úterý v 09:47 Nahlásit Odesláno úterý v 09:47 Já se flákal o víkendu v Jizerkách na oslavě. Takže bych moc použitelnej stejně nebyl. Koukám na tu diskusi a ten Alox s jednou čepelí by tomu asi vyhovoval nejvíce. Já teda klip instaloval zatím jen 91 a 111mm řadu, musel bych se mrknout, jestli by šli i ty aloxy, ale myslím, že řešitelný to je. Navíc ty aloxy (93mm) jsou mi oproti 91mm příjemnější tou robusnější čepelí a pěkně tuhou pružinou, že u nich není ani ta pojistka tolik nutná.
papun Odesláno úterý v 09:53 Nahlásit Odesláno úterý v 09:53 @mydlinkaTM napíšu SZ. Ať to tady neplevelim, případně se pak pochvalim s výsledkem.
Jarosla.v Odesláno úterý v 16:00 Nahlásit Odesláno úterý v 16:00 Přišla jestli bych jí nepůjčil kudlu, že si potřebuje něco vyřídit s otcem svých dětí….. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Jone Odesláno před 23 hodinami Nahlásit Odesláno před 23 hodinami (upraveno) před 13 hodinami, Jarosla.v napsal: Přišla jestli bych jí nepůjčil kudlu, že si potřebuje něco vyřídit s otcem svých dětí….. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. …a jste teď spolu šťastní? No tak hlavně aby Ti to vydrželo Upraveno před 23 hodinami uživatelem Jone 2
zceyee Odesláno před 22 hodinami Nahlásit Odesláno před 22 hodinami Tak tedy k tomu Microtechu potrebuji jeste neco. Microtech nedava krajeni ovoce, jablka, hrusky ... jak ten šlem z toho ztuhne, přestane chodit. Na všechno ostatní je ok.
Jarosla.v Odesláno před 22 hodinami Nahlásit Odesláno před 22 hodinami Před hodinou, Jone napsal: …a jste teď spolu šťastní? No tak hlavně aby Ti to vydrželo Hele takovej normální vztah…. Nic co by chlap od samiček neznal…. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se