ABCDE Odesláno pondělí v 13:43 Nahlásit Odesláno pondělí v 13:43 víkendový úlovek z výstavy v Brně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Jarosla.v Odesláno úterý v 10:52 Nahlásit Odesláno úterý v 10:52 (upraveno) Nevím jestli to bude stát za to věnovat tomu energii, občas tam jsou super nabídky…. edit, Knifestock je to…. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno úterý v 10:53 uživatelem Jarosla.v Doplnění 2
Jehlan Odesláno středa v 21:17 Nahlásit Odesláno středa v 21:17 V 6. 10. 2026 v 12:52, Jarosla.v napsal: Nevím jestli to bude stát za to věnovat tomu energii, občas tam jsou super nabídky…. edit, Knifestock je to…. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. jediné co bych vzal je Kansept Fenrir KNFS Exclusive, M390 Mirror DLC, Shred Carbon K1034VC2 - Midnight Madness | KNIFESTOCK Jenže to je Čína
Jarosla.v Odesláno středa v 21:23 Nahlásit Odesláno středa v 21:23 Vypadá to pěkně, původní cena nesmysl…. Číňany nekupuju (uvažoval jsem jen o tom svítícím Halloweenu, to mi přišlo vtipný) mám tu kudel mraky, tak si už teď hoodně vybírám…. ale tvar to má moc hezkej 1
Jarosla.v Odesláno středa v 22:02 Nahlásit Odesláno středa v 22:02 Pro mě je tam celkem fajn nabídka rukavic Mechanix
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se