Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

před 35 minutami, warann napsal:

Peknej, coz mi pripomnelo sahnout do kapsy a zjistit, ze uz jsou to 4 roky 😳

IMG_9492.jpeg

IMG_9493.jpeg

Pěkný, to mi nějak uniklo 🤨 snad někdy zas něco bude 🤪

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Obcas se tu nejaky objevil v prodeji, ale jelikoz jich bylo jen 10 a jen co vim, tak nejmin jeden uz neni, tak ne moc casto. Ale co uz … treba zas neco bude driv, nez se napis osoupe uplne. Zatim je malinko vysisovany “…ti” 😁

IMG_9494.jpeg

Odkaz ke komentáři

před 26 minutami, warann napsal:

Obcas se tu nejaky objevil v prodeji, ale jelikoz jich bylo jen 10 a jen co vim, tak nejmin jeden uz neni, tak ne moc casto. Ale co uz … treba zas neco bude driv, nez se napis osoupe uplne. Zatim je malinko vysisovany “…ti” 😁

IMG_9494.jpeg

Ten můj měl zlomenou špičku, když se s ním můj táta zkoušel dostat do mrazáku pro slivovici, aby nám dolil 😄

Tak jsem podal hlášení, že už není na světě. A dal jsem ho tatovi. A ten si tu špičku zbrousil (sice tak jako na prasáka.ale je to funkční .) a od té doby ho nosí. Takže můj pořád funguje.

Upraveno uživatelem mAra_
Odkaz ke komentáři

před 15 hodinami, Akam napsal:

nový kámoš... 

Ten mám od doby co se tu řešila ta limitka, z které jsem pak vystoupil. 

Je to skvělej nůž, mám jen tenhle a tahám ho denně, dobře jsi koupil

Odkaz ke komentáři

Tak me napada, ze za obe moje nejoblibenejsi (nejvic noseny) kudly muze @mydlinkaTM
Jeden pomahal stvorit a druhej mi dohodil. Ten ZT se mi vlastne vzhledove ani extra nelibi, ale funkcne je skvelej, v ruce sedi vyborne a v kapse o nem diky minimalni tloustce ani nevim. 

IMG_9500.jpeg

IMG_9501.jpeg

Odkaz ke komentáři

Zas sem jednou podlehl mamonu při kompletaci nákupu od číňana, a vzal malého kapesního džentlemana. 
Čepel prej D2. Přišel tupej jak prdel, tak ho zkusim nebrousit a podrobit menšímu zátěžáku. 
Zajímavá pojistka. Na první působí trochu fórově, ale funguje to dobře. 
Kolem a kolem, za pár stovek spoko. 

4FE06420-93A1-4066-A67C-0E6A6482F1F7.jpeg

Odkaz ke komentáři

V 4. 1. 2024 v 20:46, warann napsal:

IMG_9494.jpeg

Ten nápis se neošoupe. A je to krásný kousek.

20240108_190936.jpg

20240108_190848.jpg

Odkaz ke komentáři

Dnes došiel žltý bugout. Farba nesedí , vyoseny . Dosť sklamal. Ide naspäť. Objednaný 940 osborne.05bdc49dd04a89592aaa773f794c1ee3.jpga2c368bfa1a7e29e6c7aa9404e302107.jpg

Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku

Odkaz ke komentáři

Takhle to vypadá když experti na hodinkovém fóru začnou "dělat do nožů", hlavně aby to mělo cejch "Limitka" a pošťák měl co vozit. Zatraceně, Bugout je šroubovanej rozebíratelnej low cost - a pokud není uhnutá čepelka, jde vyosení srovnat "beze ztráty resale value" úplně stejně snadno jako když se to dopasovává po rozborce/čištění/mazání/sborce, návodů má k tomu strejda Google plnej internet :thumbsdown_anim:

Odkaz ke komentáři

před 16 minutami, Prochy68 napsal:

@Bert Myslim, ze Radek myslel tu limitku Benchmade Bugout 🙂

image.png.8ebe3056067bd5220d7d7dc6fe04b927.png

Tak pokud bych čekal tuhle žlutou (jakože jsi asi čekal) a došla ta hořčice, tak bych to vrátil už jen k vůli tomu.

Odkaz ke komentáři

před 25 minutami, Bert napsal:

@Prochy68, to je naše limitka? Nevěděl jsem. Pokud ano, pak se samozřejmě lesní včele omlouvám 🙂

Ne není. Mělo by to být tohle: https://www.worksharptools.com/shop/retired/exclusivebugout/

Ale "naše" nová limitka postavená na Bugoutu mě shodou okolností napadla nedávno, nicméně nedokážu posoudit jeho vhodnost pro tyhle úpravy.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...