warann Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna Peknej, coz mi pripomnelo sahnout do kapsy a zjistit, ze uz jsou to 4 roky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna Tomu bych neveril. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna před 35 minutami, warann napsal: Peknej, coz mi pripomnelo sahnout do kapsy a zjistit, ze uz jsou to 4 roky . Pěkný, to mi nějak uniklo snad někdy zas něco bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna Obcas se tu nejaky objevil v prodeji, ale jelikoz jich bylo jen 10 a jen co vim, tak nejmin jeden uz neni, tak ne moc casto. Ale co uz … treba zas neco bude driv, nez se napis osoupe uplne. Zatim je malinko vysisovany “…ti” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna (upraveno) před 26 minutami, warann napsal: Obcas se tu nejaky objevil v prodeji, ale jelikoz jich bylo jen 10 a jen co vim, tak nejmin jeden uz neni, tak ne moc casto. Ale co uz … treba zas neco bude driv, nez se napis osoupe uplne. Zatim je malinko vysisovany “…ti” Ten můj měl zlomenou špičku, když se s ním můj táta zkoušel dostat do mrazáku pro slivovici, aby nám dolil Tak jsem podal hlášení, že už není na světě. A dal jsem ho tatovi. A ten si tu špičku zbrousil (sice tak jako na prasáka.ale je to funkční .) a od té doby ho nosí. Takže můj pořád funguje. Upraveno 4. ledna uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna @mAra_ ach so. Samozrejme jsem myslel ten tvuj, jsem rad ze nejak funguje dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna před 15 hodinami, Akam napsal: nový kámoš... Ten mám od doby co se tu řešila ta limitka, z které jsem pak vystoupil. Je to skvělej nůž, mám jen tenhle a tahám ho denně, dobře jsi koupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Tak me napada, ze za obe moje nejoblibenejsi (nejvic noseny) kudly muze @mydlinkaTM. Jeden pomahal stvorit a druhej mi dohodil. Ten ZT se mi vlastne vzhledove ani extra nelibi, ale funkcne je skvelej, v ruce sedi vyborne a v kapse o nem diky minimalni tloustce ani nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna A na vikend tuhle podivnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Zas sem jednou podlehl mamonu při kompletaci nákupu od číňana, a vzal malého kapesního džentlemana. Čepel prej D2. Přišel tupej jak prdel, tak ho zkusim nebrousit a podrobit menšímu zátěžáku. Zajímavá pojistka. Na první působí trochu fórově, ale funguje to dobře. Kolem a kolem, za pár stovek spoko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Zajímavá myšlenka s tou pojistkou. Mám pocit, že nějaký podobný systém má v nabídce Reate. Tam je to ale za ranec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna V 4. 1. 2024 v 20:46, warann napsal: Obcas se tu nejaky objevil v prodeji, ale jelikoz jich bylo jen 10 a jen co vim, tak nejmin jeden uz neni, tak ne moc casto. Ale co uz … treba zas neco bude driv, nez se napis osoupe uplne. Zatim je malinko vysisovany “…ti” Ten nápis se neošoupe. A je to krásný kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Hmm.. třeba někoho omrzí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Dnes došiel žltý bugout. Farba nesedí , vyoseny . Dosť sklamal. Ide naspäť. Objednaný 940 osborne.Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Takhle to vypadá když experti na hodinkovém fóru začnou "dělat do nožů", hlavně aby to mělo cejch "Limitka" a pošťák měl co vozit. Zatraceně, Bugout je šroubovanej rozebíratelnej low cost - a pokud není uhnutá čepelka, jde vyosení srovnat "beze ztráty resale value" úplně stejně snadno jako když se to dopasovává po rozborce/čištění/mazání/sborce, návodů má k tomu strejda Google plnej internet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Radku, ten nůž postovaný od @kolky87 nemá nic společného s onou výše zmíněnou limitkou. Myslím, že jsi zmatený jako lesní včela v parku .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna @Bert Myslim, ze Radek myslel tu limitku Benchmade Bugout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna @Prochy68, to je naše limitka? Nevěděl jsem. Pokud ano, pak se samozřejmě lesní včele omlouvám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna před 16 minutami, Prochy68 napsal: @Bert Myslim, ze Radek myslel tu limitku Benchmade Bugout Tak pokud bych čekal tuhle žlutou (jakože jsi asi čekal) a došla ta hořčice, tak bych to vrátil už jen k vůli tomu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna před 25 minutami, Bert napsal: @Prochy68, to je naše limitka? Nevěděl jsem. Pokud ano, pak se samozřejmě lesní včele omlouvám Ne není. Mělo by to být tohle: https://www.worksharptools.com/shop/retired/exclusivebugout/ Ale "naše" nová limitka postavená na Bugoutu mě shodou okolností napadla nedávno, nicméně nedokážu posoudit jeho vhodnost pro tyhle úpravy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se