pavel23 Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Odesláno 11. března 2014 No já jsem si postavil kolo sám a díky tomu jsem ušetřil kolem 7tis. a mám to podle sebe.
mikymik Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Odesláno 11. března 2014 Při stavbě HT biku okolo 20 se oproti sériové produkci nedá ušetřit. Stephan: co třeba toto?http://www.kupkolo.cz/horske-kolo-focus-limited-2-0-30s-2013_z92799/
financ Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Odesláno 11. března 2014 Diky za nazory. Je mi jasne, ze s kolama je to stejne jak s hodinkama. "Kdyz pridas dalsich pet tak uz je to o level vis .. a za dalsi dva je to zase jinde ... no a jestli za 30 nebo 40 to uz je jedno ... atd. Takze jelikoz fakt netusim jak me to chytne/nechytne tak pres dvacku nechci jit. Necham tomu jeste nejaky mesic (promyslim co vlastne chci a nasetrim nejakou tisicovku - pro me i ta dvacka je dost ) a potom asi zkusim pohledat nejakou slevnenou seriovku v obchode ze sveho okoli. Tak s tím souhlasím. Vloni na jaře jsem si chtěl koupit kolo na ježdění okolo komína tak za desítku. Po přečtení pár vláken na různých forech jsem poskočil na 15 a nakonec jsem koupil tohle. Máme za sebou první sezonu a po návštěvě jednoho chronokolegy (Jarku dík) mám chuť upgradovat.
Jarett Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Odesláno 12. března 2014 Cyklistika je úžasný sport, zábava, prožitek ... podle publikovaných statistik je ježdění na kole dokonce nejprovozovanější pohybová aktivita vůbec. Ve své vrcholové formě pak jde o fyziologicky vůbec nejnáročnější vytrvalostní sport. Jako koníček to je také "žrout" peněz, řekl bych srovnatelně, ne-li více než hodinky ... Ale měl-li bych si vybrat jestli nové Rolexky nebo nové kolo, tak rozhodně by vyhrálo kolo !
KFL Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Odesláno 12. března 2014 Tak jen pro pořádek, aby to nezapadlo. Bádal jsem, bádal, radil se ještě s kolegama v práci, až jsem nakonec na doporučení zašel do MKV Sport, kde jsem zkusil Giant Terrago XL. Po rozhodování a zkoušení dalších kol v této a jiných prodejnách, jsem se sem vrátil a Gianta koupil. Vyměnil jsem jen drapáky pláště za hladší Schwalbe, dodal světýlko, tacho, helmu a odjel. Hned jsem zkusmo najel 7 kiláků a zatím dobrý. Jen budu potřebovat pohodlnější sedlo .Když tu na mě vybaflo tohle vlákno, vzpomněl jsem si, že už jsou to téměř 2 roky, co jsem si s pomocí místního osazenstva koupil kolo. Myslím, že je fér říct, že ze mě asi nikdy fanatický bicyklista nebude, neb za ty dva roky má kolo najeto celých 76 km. Z toho poslední byly ujety v květnu 2012 . Od té doby na to nějak nemám čas .
spineshank Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Odesláno 12. března 2014 za 2 roky 76km tak to opravdu moc není,ale zase máš výhodu že ti dlouho vydrží bez oprav a výměn dílů
Stephan Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Odesláno 12. března 2014 Při stavbě HT biku okolo 20 se oproti sériové produkci nedá ušetřit. Stephan: co třeba toto?http://www.kupkolo.cz/horske-kolo-focus-limited-2-0-30s-2013_z92799/ dik za tip, ale je to uz pres rozpocet a nevim jestli nebude lepsi neco "min do terenu, vic na silnici."
obrbobr Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Odesláno 12. března 2014 ano, anopamatuju si na tvýho běláska, stavba probíhala ve stejnou dobu jako u mého blekouše.No já jsem si postavil kolo sám a díky tomu jsem ušetřil kolem 7tis. a mám to podle sebe.
Gustaf Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Odesláno 12. března 2014 Nedělní výlet...pěkný to máte, kluci....já vyrazím dneska. už se těším
Gustaf Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Odesláno 12. března 2014 sim vás, nepouzivate někdo endomondo? nevím jak sdílet data na facebook. díky za radu....
Blinker Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Odesláno 12. března 2014 Pridám sa k vám bajkerom aj ja. Dnes mi vyšlo aj počasie, aj skorý odchod z práce... Na ruke tak ako vždy na bicykli, aj dnes Géčka
kloubik Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Odesláno 12. března 2014 Na jezdeni na kole si nainstaluj Strava.. Budeme pak zavodit kdo vic najezdi
Blinker Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Odesláno 12. března 2014 sim vás, nepouzivate někdo endomondo? nevím jak sdílet data na facebook. díky za radu....Frajerka endomondo používa pri behu a pri prvom spustení sa nalogovala cez facebook a odvtedy jej to vždy po behu automaticky hádže výsledky aj s mapou na FB. Asi je teda nutné sa do toho namontovať priamo menom a heslom z fasaknižky.
Gustaf Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Odesláno 12. března 2014 tak jsem udelal a potvrdil sdílení na fb i v nastavení a stejně nic.
Blinker Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Odesláno 12. března 2014 Tak to som nevyriešil... Čokolvek viac je nad moje skúsenosti s podobnými kombináciami. Ešte mi napadá, nemáš to na FB niekde zakázané, resp. schované trvalo z nástenky?
Sedlin Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Odesláno 12. března 2014 (upraveno) Pridám sa k vám bajkerom aj ja. Dnes mi vyšlo aj počasie, aj skorý odchod z práce... WP_20140312_002.j WP_20140312_007.j Na ruke tak ako vždy na bicykli, aj dnes Géčka WP_20140312_011.jTo je Sasquatch, ne? já jezdím furšlap Upraveno 12. března 2014 uživatelem Sedlin
Gustaf Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Odesláno 12. března 2014 Tak to som nevyriešil... Čokolvek viac je nad moje skúsenosti s podobnými kombináciami. Ešte mi napadá, nemáš to na FB niekde zakázané, resp. schované trvalo z nástenky?teď jsem přišel domů a juknul na FB a skutečně se to tam samo uložilo. Díky za snahu poradit... hlavně že to fachá...
Gustaf Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Odesláno 12. března 2014 dneska krásných 48 km....návštěva v Sedmihoří
Gustaf Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Odesláno 12. března 2014 Na jezdeni na kole si nainstaluj Strava.. Budeme pak zavodit kdo vic najezdi přes to endomondo to jde taky. mám ještě RunKeeper. to už by toho bylo moc
Doporučené příspěvky