Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Diky za nazory. Je mi jasne, ze s kolama je to stejne jak s hodinkama. "Kdyz pridas dalsich pet tak uz je to o level vis .. a za dalsi dva je to zase jinde ... no a jestli za 30 nebo 40 to uz je jedno ... atd. Takze jelikoz fakt netusim jak me to chytne/nechytne tak pres dvacku nechci jit. Necham tomu jeste nejaky mesic (promyslim co vlastne chci a nasetrim nejakou tisicovku - pro me i ta dvacka je dost :) ) a potom asi zkusim pohledat nejakou slevnenou seriovku v obchode ze sveho okoli. 

Tak s tím souhlasím. Vloni na jaře jsem si chtěl koupit kolo na ježdění okolo komína tak za desítku. Po přečtení pár vláken na různých forech jsem poskočil na 15 a nakonec jsem koupil tohle. Máme za sebou první sezonu a po návštěvě jednoho chronokolegy (Jarku dík) mám chuť upgradovat.

post-13546-0-91649400-1394571498_thumb.jpg

Odesláno

:) Cyklistika je úžasný sport, zábava, prožitek ... podle publikovaných statistik je ježdění na kole dokonce nejprovozovanější pohybová aktivita vůbec. Ve své vrcholové formě pak jde o fyziologicky vůbec nejnáročnější vytrvalostní sport.

Jako koníček to je také "žrout" peněz, řekl bych srovnatelně, ne-li více než hodinky ... :D  Ale měl-li bych si vybrat jestli nové Rolexky nebo nové kolo, tak rozhodně by vyhrálo kolo ! :D

Odesláno

Tak jen pro pořádek, aby to nezapadlo. Bádal jsem, bádal, radil se ještě s kolegama v práci, až jsem nakonec na doporučení zašel do MKV Sport, kde jsem zkusil Giant Terrago XL. Po rozhodování a zkoušení dalších kol v této a jiných prodejnách, jsem se sem vrátil a Gianta koupil. Vyměnil jsem jen drapáky pláště za hladší Schwalbe, dodal světýlko, tacho, helmu a odjel. Hned jsem zkusmo najel 7 kiláků a zatím dobrý. Jen budu potřebovat pohodlnější sedlo :).

Když tu na mě vybaflo tohle vlákno, vzpomněl jsem si, že už jsou to téměř 2 roky, co jsem si s pomocí místního osazenstva koupil kolo. Myslím, že je fér říct, že ze mě asi nikdy fanatický bicyklista nebude, neb za ty dva roky má kolo najeto celých 76 km. Z toho poslední byly ujety v květnu 2012 :D.

Od té doby na to nějak nemám čas :).

Odesláno

ano, ano

pamatuju si na tvýho běláska, stavba probíhala ve stejnou dobu jako u mého blekouše.

No já jsem si postavil kolo sám a díky tomu jsem ušetřil kolem 7tis. a mám to podle sebe.

Odesláno

Pridám sa k vám bajkerom aj ja. Dnes mi vyšlo aj počasie, aj skorý odchod z práce...

post-9515-0-96519200-1394647893_thumb.jpg

post-9515-0-69688100-1394647898_thumb.jpg

Na ruke tak ako vždy na bicykli, aj dnes Géčka :thumbsup_anim:

post-9515-0-76295900-1394647903_thumb.jpg

Odesláno

sim vás, nepouzivate někdo endomondo? nevím jak sdílet data na facebook. díky za radu....

Frajerka endomondo používa pri behu a pri prvom spustení sa nalogovala cez facebook a odvtedy jej to vždy po behu automaticky hádže výsledky aj s mapou na FB. Asi je teda nutné sa do toho namontovať priamo menom a heslom z fasaknižky.

Odesláno

Tak to som nevyriešil... Čokolvek viac je nad moje skúsenosti s podobnými kombináciami. Ešte mi napadá, nemáš to na FB niekde zakázané, resp. schované trvalo z nástenky?

Odesláno

Tak to som nevyriešil... Čokolvek viac je nad moje skúsenosti s podobnými kombináciami. Ešte mi napadá, nemáš to na FB niekde zakázané, resp. schované trvalo z nástenky?

teď jsem přišel domů a juknul na FB a skutečně se to tam samo uložilo. Díky za snahu poradit... :cheers:  hlavně že to fachá...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...