Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes v tom počasí to to bylo opravdu peklo 40km

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Já jsem dal včera na zimáku Olomouc - Šumperk a dnes zpět ... včera to teda za slunka při 3st bylo lepší než dnes pod mrakem při 0,5st :)

Odesláno

Mě včera sluníčko rovněž vylákalo, z okna vidím jen kus chodníku a ten byl suchý, tak jsem zimáka zavrhl... No vypadal jsem už na Jívové jak po cyklokrosu, blbý to je hlavně proto, že 28 pláště jsou u brzd hrozně natěsno a lehce se tam to bahno zasekává. Když mi navíc někde u Huzové ve flašce začal plavat led, řekl jsem si, že už raději zůstanu u běhání... Dnes dozvuky výletu při hodince mytí/mazání.

post-95-0-05260500-1511109234_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Mě včera sluníčko rovněž vylákalo, z okna vidím jen kus chodníku a ten byl suchý, tak jsem zimáka zavrhl... No vypadal jsem už na Jívové jak po cyklokrosu, blbý to je hlavně proto, že 28 pláště jsou u brzd hrozně natěsno a lehce se tam to bahno zasekává. Když mi navíc někde u Huzové ve flašce začal plavat led, řekl jsem si, že už raději zůstanu u běhání... Dnes dozvuky výletu při hodince mytí/mazání.

Na letňáku ? Dooost dobrý :)

Jarett dneska ti taky asi pěkně foukalo :-)

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Tak docela se to dalo, i když blatníky mě trochu brzdily, to je fakt ... ale měl jsem strach, že zmoknu, tak jsem jel docela "sodu" a doma jsem byl úplně KO. Přeci jen v té zimě je vyšší intenzita jaksi víc unavující. Ani jsem neměl po dojezdu chuť na pifko, a to se mi tedy nestává moc často :D

Upraveno uživatelem Jarett
Odesláno

Podzim budiz pochvalen139d6684c21f132606a0fb6b286530eb.jpg63be4edff89754d843a787ec50761856.jpgf4125cc35a4612ad9cff6515e04d282d.jpg95c174ecd48f32f30731abedb0529e3f.jpg3e6a60b3cd8891ad9532d9c985ff96b5.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Krásnej bike, stává se z tebe opravdový fajnšmekr :-) A pěkné fotky, ale to už je u tebe tak nějak pravidlem...

Odesláno

Kluci nemate tip na termo flasku minimum 0,6l? Mam nejakou zefal a ta udrzi teply piti max na hodinu a navic tece.

Mám nově koupenou Elite Deboyo, ta je ale jen půllitrová, dal jsem do ní zkušebně úplně vařící čaj rovnou z rychlovarné konvice, po skoro čtyřech hodinách v batohu na ME CX v Táboře jsem si tak opařil jazyk, že se mi další den dával dohromady.

Kdyby byla k mání minulou zimu, všichni ji doporučovali, tak bych ji koupil a zbytečně nevyhodil peníze za Specialized, která je jen takové šidítko možná tak na půl hodiny ... Je pravda, že konstrukcí jsou to odlišné flašky ...

Odesláno

Na letňáku ? Dooost dobrý :)

Tak špatný odhad byl jasný poté, co jsem vyšel před dům, ale už se mi nechtělo měnit  tretry a návleky na zimáka... Nejhorší byly ty zbytky řepný kampaně a bahno z těžení dřeva na vršcích. Na druhou stranu se ještě nesolí, takže to byl jen "čistý" bordel a to zase tolik nebolí :)

Odesláno

Tak špatný odhad byl jasný poté, co jsem vyšel před dům, ale už se mi nechtělo měnit  tretry a návleky na zimáka... Nejhorší byly ty zbytky řepný kampaně a bahno z těžení dřeva na vršcích. Na druhou stranu se ještě nesolí, takže to byl jen "čistý" bordel a to zase tolik nebolí :)

Jooo řepa ... minulý týden jsem "trefil" svoz u Svésedlic ... ani blatníky mě nezachránily, tak špinavej jsem nebyl několik let :D

Odesláno (upraveno)

Kluci nemate tip na termo flasku minimum 0,6l? Mam nejakou zefal a ta udrzi teply piti max na hodinu a navic tece.

já vozím bidon 0,7camelbak pódium big Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno

A co nějaká nerezová termoska? Navlíknout na tu gumu (obalit páskou) ať to nebouchá a při troše štěstí by to i do košíku mohlo pasovat.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...