Gustaf Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Super kluci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Jako po tak dlouhe dobe zpet na HT je vazne peklo Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Dnes v tom počasí to to bylo opravdu peklo 40km Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Dnes v tom počasí to to bylo opravdu peklo 40km Odesláno z mého GT-I9195I pomocí TapatalkJá jsem dal včera na zimáku Olomouc - Šumperk a dnes zpět ... včera to teda za slunka při 3st bylo lepší než dnes pod mrakem při 0,5st Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Mě včera sluníčko rovněž vylákalo, z okna vidím jen kus chodníku a ten byl suchý, tak jsem zimáka zavrhl... No vypadal jsem už na Jívové jak po cyklokrosu, blbý to je hlavně proto, že 28 pláště jsou u brzd hrozně natěsno a lehce se tam to bahno zasekává. Když mi navíc někde u Huzové ve flašce začal plavat led, řekl jsem si, že už raději zůstanu u běhání... Dnes dozvuky výletu při hodince mytí/mazání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Jarett dneska ti taky asi pěkně foukalo :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 (upraveno) Mě včera sluníčko rovněž vylákalo, z okna vidím jen kus chodníku a ten byl suchý, tak jsem zimáka zavrhl... No vypadal jsem už na Jívové jak po cyklokrosu, blbý to je hlavně proto, že 28 pláště jsou u brzd hrozně natěsno a lehce se tam to bahno zasekává. Když mi navíc někde u Huzové ve flašce začal plavat led, řekl jsem si, že už raději zůstanu u běhání... Dnes dozvuky výletu při hodince mytí/mazání.Na letňáku ? Dooost dobrý Jarett dneska ti taky asi pěkně foukalo :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí TapatalkTak docela se to dalo, i když blatníky mě trochu brzdily, to je fakt ... ale měl jsem strach, že zmoknu, tak jsem jel docela "sodu" a doma jsem byl úplně KO. Přeci jen v té zimě je vyšší intenzita jaksi víc unavující. Ani jsem neměl po dojezdu chuť na pifko, a to se mi tedy nestává moc často Upraveno 19. listopadu 2017 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Kluci nemate tip na termo flasku minimum 0,6l? Mam nejakou zefal a ta udrzi teply piti max na hodinu a navic tece. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Podzim budiz pochvalen Sent from my iPhone using TapatalkKrásnej bike, stává se z tebe opravdový fajnšmekr :-) A pěkné fotky, ale to už je u tebe tak nějak pravidlem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Kluci nemate tip na termo flasku minimum 0,6l? Mam nejakou zefal a ta udrzi teply piti max na hodinu a navic tece.Mám nově koupenou Elite Deboyo, ta je ale jen půllitrová, dal jsem do ní zkušebně úplně vařící čaj rovnou z rychlovarné konvice, po skoro čtyřech hodinách v batohu na ME CX v Táboře jsem si tak opařil jazyk, že se mi další den dával dohromady.Kdyby byla k mání minulou zimu, všichni ji doporučovali, tak bych ji koupil a zbytečně nevyhodil peníze za Specialized, která je jen takové šidítko možná tak na půl hodiny ... Je pravda, že konstrukcí jsou to odlišné flašky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 0,5 je málo. Já vypiju docela dost. 0,7 mám tak na 90 minut. Nechce se mi tahat batoh, ale asi nenajdu nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulg Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 (upraveno) v tatrach nam zacala sezona Upraveno 19. listopadu 2017 uživatelem paulg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Na letňáku ? Dooost dobrý Tak špatný odhad byl jasný poté, co jsem vyšel před dům, ale už se mi nechtělo měnit tretry a návleky na zimáka... Nejhorší byly ty zbytky řepný kampaně a bahno z těžení dřeva na vršcích. Na druhou stranu se ještě nesolí, takže to byl jen "čistý" bordel a to zase tolik nebolí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Tak špatný odhad byl jasný poté, co jsem vyšel před dům, ale už se mi nechtělo měnit tretry a návleky na zimáka... Nejhorší byly ty zbytky řepný kampaně a bahno z těžení dřeva na vršcích. Na druhou stranu se ještě nesolí, takže to byl jen "čistý" bordel a to zase tolik nebolí Jooo řepa ... minulý týden jsem "trefil" svoz u Svésedlic ... ani blatníky mě nezachránily, tak špinavej jsem nebyl několik let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 v tatrach nam zacala sezona Moc pěkný video. A výborný podmínky na bike.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 (upraveno) Kluci nemate tip na termo flasku minimum 0,6l? Mam nejakou zefal a ta udrzi teply piti max na hodinu a navic tece.já vozím bidon 0,7camelbak pódium big Upraveno 19. listopadu 2017 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 já vozím bidon 0,7camelbak pódium bigJak dlouho ti v tom vydrzi horky piti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 Tak za 2 hodky to vystydne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 A co nějaká nerezová termoska? Navlíknout na tu gumu (obalit páskou) ať to nebouchá a při troše štěstí by to i do košíku mohlo pasovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 Termoska je nahouby, protože musím zastavit napít se a jet dál. Asi zůstanu u camelu na zádech a izolované hadičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky