African Odesláno 21. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2018 Tak už to ladím a připravuji se na celodenní výlet :-) Trochu jen škoda že můj krásný kamarád mi neporadil s mazivem, takže jedu nenamazán, suchý jak poušť, zvěř bude se bát a utíkat z lesů skákajíc pod kola projíždějících aut jelikož celé kolo strašně skřípe, no a možná se vyplní i ten nejhorší scénář že to mnou milované kolo celé zadřu..... Přeji krásný den cyklisti :-)
Gustaf Odesláno 21. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2018 Ty doma nemáš olej ve spreji? Opatrně to foukni hadickou na řetěz. Já včera taky málem nevyjel. Hned u baráku se mi posralo ložisko v ořechu. Tak sem zajel za kámošem do krámu, vyměnili jsme a paráda.
kupko Odesláno 21. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2018 Jeste k tomu cipovani Při provozu elektrokol vzniká mnoho dodatečných rizik, která se nevyskytují v běžné cyklistice. Při použitíproduktů SpeedBox nebo SpeedBox 2 elektrokolo nesplňuje požadavky dle normy (ČSN) EN 15194 +A1, kdyvýkon pomocného elektrického pohonu nebude snížen ani přerušen při dosažení rychlosti 25 km/h a více. V členských zemích EU je při použití produktů SpeedBox nebo SpeedBox2 elektrokolo považováno za malýmotocykl, čímž při jeho provozování na pozemních komunikacích může vzniknout povinnost užívání ochrannépřilby, sjednání povinného ručení (či jiného obdobného pojištění), registrace takovéhoto dopravního prostředku(včetně umístění registrační značky) včetně nutnosti být držitelem příslušného řidičského oprávnění. K cipovani se pouziva produkt SPEED BOX Elektrokola vybavena produkty SpeedBox nebo SpeedBox2 není dovoleno používat na pozemníchkomunikacích, cyklostezkách a veřejných prostranstvích. Elektrokola vybavena produkty SpeedBox nebo SpeedBox2 je možno používat výhradně na svém vlastnímpozemku, výhradně na svou vlastní zodpovědnost. Upozorňujeme, že použití produktu SpeedBox nebo SpeedBox2 může mít negativní vliv na případnéreklamační řízení a může být důvodem pro zamítnutí reklamace. Asi tak nejak :-)
African Odesláno 21. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2018 Ty doma nemáš olej ve spreji? Opatrně to foukni hadickou na řetěz. Já včera taky málem nevyjel. Hned u baráku se mi posralo ložisko v ořechu. Tak sem zajel za kámošem do krámu, vyměnili jsme a paráda.To byl malý pokus o vtip kamaráde :-) Ondro, ty vodníku, ty jsi mě normálně s tou zelenou barvou někde uhranul... při nákupu na to nekoukám a teď v lese koukám že jsem celej sladěnej do zelena, to je mazec :-)
jakham Odesláno 21. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2018 Wau, asi jsem se zamiloval... http://www.bikepacking.com/news/2019-marin-four-corners-elite/
African Odesláno 21. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2018 Dneska to stálo opravdu za to, i hadice už vylézají z děr, super :-)
Lobber Odesláno 21. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2018 Sice foto ze včerejška.... tento víkend mám plně pracovní, tak sem si to prostě byl vynahradit 70km svihem.... to pivko vždy bodne
Návštěvník Zmizík Odesláno 21. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2018 (upraveno) Jeste k tomu cipovani Při provozu elektrokol vzniká mnoho dodatečných rizik, která se nevyskytují v běžné cyklistice. Při použitíproduktů SpeedBox nebo SpeedBox 2 elektrokolo nesplňuje požadavky dle normy (ČSN) EN 15194 +A1, kdyvýkon pomocného elektrického pohonu nebude snížen ani přerušen při dosažení rychlosti 25 km/h a více. V členských zemích EU je při použití produktů SpeedBox nebo SpeedBox2 elektrokolo považováno za malýmotocykl, čímž při jeho provozování na pozemních komunikacích může vzniknout povinnost užívání ochrannépřilby, sjednání povinného ručení (či jiného obdobného pojištění), registrace takovéhoto dopravního prostředku(včetně umístění registrační značky) včetně nutnosti být držitelem příslušného řidičského oprávnění. K cipovani se pouziva produkt SPEED BOX Elektrokola vybavena produkty SpeedBox nebo SpeedBox2 není dovoleno používat na pozemníchkomunikacích, cyklostezkách a veřejných prostranstvích. Elektrokola vybavena produkty SpeedBox nebo SpeedBox2 je možno používat výhradně na svém vlastnímpozemku, výhradně na svou vlastní zodpovědnost. Upozorňujeme, že použití produktu SpeedBox nebo SpeedBox2 může mít negativní vliv na případnéreklamační řízení a může být důvodem pro zamítnutí reklamace. Asi tak nejak :-) Koliks kdy viděl na kole registračních značek a pumpičkářů v helmě, asi tak nějak? Chci říct, že kdybych si měl někdy pořídit elektrokolo, tak todle bude první co udělám - možná jen proto, že to EN 15194 +A1 zakazuje. Upraveno 21. dubna 2018 uživatelem Zmizík
Lobber Odesláno 22. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2018 (upraveno) a teď v lese koukám že jsem celej sladěnej do zelena, to je mazec :-)Afri, myslíš nějak takhle ??? :0D :0D :0D Upraveno 22. dubna 2018 uživatelem Lobber
Bob Odesláno 22. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2018 Kluci mate nekdo zkusenost s kolem Superior XP 929?Vim ze je to karbonovej entry level, ale na tech mejch 2000 km za rok by to mohlo byt ok.
Jiřina Odesláno 22. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2018 Vcera rano makat a potom odmena Sent from my iPhone using Tapatalk
roura74 Odesláno 22. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2018 Ondro, ty vodníku, ty jsi mě normálně s tou zelenou barvou někde uhranul... při nákupu na to nekoukám a teď v lese koukám že jsem celej sladěnej do zelena, to je mazec :-)Afri je vidět, že jsi velkej parádník.
Rifik Odesláno 22. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2018 Tak první letošní píchačku mám za sebou:-) byla to rychlovka, chytnul jsem v lese hřebík a bylo vymalováno..
Micey Odesláno 22. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2018 Luxus to byl dneska. Kolo mi pucil tata, zajimava kombinace hlinikovyho ramu a karbonovejch kol, funguje to suprove.
Moty Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2018 Kluci, podsedlovou kapsu, doporučtě, ale mám teleskop, stačí mi asi na mobil, peněženku a klíče. dík moc
Lobber Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2018 Nebyla by lepší ledvinka??? Menší baůžek, když to nechceš tahat v tričku ... Tedy aspoň mě osobně tyhle kapsičky nevyhovují a za druhé, se mi vždy roztrhal... vždy se mi vytrval ten vrchní plast. čudl kterým to upínáš k sedlu...
Doporučené příspěvky