Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak už to ladím a připravuji se na celodenní výlet :-) Trochu jen škoda že můj krásný kamarád mi neporadil s mazivem, takže jedu nenamazán, suchý jak poušť, zvěř bude se bát a utíkat z lesů skákajíc pod kola projíždějících aut jelikož celé kolo strašně skřípe, no a možná se vyplní i ten nejhorší scénář že to mnou milované kolo celé zadřu..... Přeji krásný den cyklisti :-)

Odesláno

Ty doma nemáš olej ve spreji? Opatrně to foukni hadickou na řetěz. Já včera taky málem nevyjel. Hned u baráku se mi posralo ložisko v ořechu. Tak sem zajel za kámošem do krámu, vyměnili jsme a paráda.

Odesláno

Jeste k tomu cipovani

Při provozu elektrokol vzniká mnoho dodatečných rizik, která se nevyskytují v běžné cyklistice. Při použití
produktů SpeedBox nebo SpeedBox 2 elektrokolo nesplňuje požadavky dle normy (ČSN) EN 15194 +A1, kdy
výkon pomocného elektrického pohonu nebude snížen ani přerušen při dosažení rychlosti 25 km/h a více.

V členských zemích EU je při použití produktů SpeedBox nebo SpeedBox2 elektrokolo považováno za malý
motocykl, čímž při jeho provozování na pozemních komunikacích může vzniknout povinnost užívání ochranné
přilby, sjednání povinného ručení (či jiného obdobného pojištění), registrace takovéhoto dopravního prostředku
(včetně umístění registrační značky) včetně nutnosti být držitelem příslušného řidičského oprávnění.

K cipovani se pouziva produkt SPEED BOX

Elektrokola vybavena produkty SpeedBox nebo SpeedBox2 není dovoleno používat na pozemních
komunikacích, cyklostezkách a veřejných prostranstvích.

Elektrokola vybavena produkty SpeedBox nebo SpeedBox2 je možno používat výhradně na svém vlastním
pozemku, výhradně na svou vlastní zodpovědnost.

Upozorňujeme, že použití produktu SpeedBox nebo SpeedBox2 může mít negativní vliv na případné
reklamační řízení a může být důvodem pro zamítnutí reklamace.

Asi tak nejak :-)

Odesláno

Ty doma nemáš olej ve spreji? Opatrně to foukni hadickou na řetěz. Já včera taky málem nevyjel. Hned u baráku se mi posralo ložisko v ořechu. Tak sem zajel za kámošem do krámu, vyměnili jsme a paráda.

To byl malý pokus o vtip kamaráde :-) Ondro, ty vodníku, ty jsi mě normálně s tou zelenou barvou někde uhranul... při nákupu na to nekoukám a teď v lese koukám že jsem celej sladěnej do zelena, to je mazec :-)

post-364-0-13948100-1524304577_thumb.jpg

post-364-0-40591200-1524304584_thumb.jpg

Odesláno

Sice foto ze včerejška.... tento víkend mám plně pracovní, tak sem si to prostě byl vynahradit 70km svihem.... to pivko vždy bodne

post-35752-0-79305300-1524342041_thumb.jpeg

post-35752-0-45763800-1524342111_thumb.jpeg

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Jeste k tomu cipovani

Při provozu elektrokol vzniká mnoho dodatečných rizik, která se nevyskytují v běžné cyklistice. Při použití
produktů SpeedBox nebo SpeedBox 2 elektrokolo nesplňuje požadavky dle normy (ČSN) EN 15194 +A1, kdy
výkon pomocného elektrického pohonu nebude snížen ani přerušen při dosažení rychlosti 25 km/h a více.

V členských zemích EU je při použití produktů SpeedBox nebo SpeedBox2 elektrokolo považováno za malý
motocykl, čímž při jeho provozování na pozemních komunikacích může vzniknout povinnost užívání ochranné
přilby, sjednání povinného ručení (či jiného obdobného pojištění), registrace takovéhoto dopravního prostředku
(včetně umístění registrační značky) včetně nutnosti být držitelem příslušného řidičského oprávnění.

K cipovani se pouziva produkt SPEED BOX

Elektrokola vybavena produkty SpeedBox nebo SpeedBox2 není dovoleno používat na pozemních
komunikacích, cyklostezkách a veřejných prostranstvích.

Elektrokola vybavena produkty SpeedBox nebo SpeedBox2 je možno používat výhradně na svém vlastním
pozemku, výhradně na svou vlastní zodpovědnost.

Upozorňujeme, že použití produktu SpeedBox nebo SpeedBox2 může mít negativní vliv na případné
reklamační řízení a může být důvodem pro zamítnutí reklamace.

Asi tak nejak :-)

Koliks kdy viděl na kole registračních značek a pumpičkářů v helmě, asi tak nějak? Chci říct, že kdybych si měl někdy pořídit elektrokolo, tak todle bude první co udělám - možná jen proto, že to EN 15194 +A1 zakazuje. 

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno (upraveno)

a teď v lese koukám že jsem celej sladěnej do zelena, to je mazec :-)

Afri, myslíš nějak takhle ??? :0D :0D :0D

post-35752-0-23219000-1524384241_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem Lobber
Odesláno

Kluci mate nekdo zkusenost s kolem Superior XP 929?

Vim ze je to karbonovej entry level, ale na tech mejch 2000 km za rok by to mohlo byt ok.

Odesláno

Ondro, ty vodníku, ty jsi mě normálně s tou zelenou barvou někde uhranul... při nákupu na to nekoukám a teď v lese koukám že jsem celej sladěnej do zelena, to je mazec :-)

Afri je vidět, že jsi velkej parádník.

Odesláno

Kluci, podsedlovou kapsu, doporučtě, ale mám teleskop, stačí mi asi na mobil, peněženku a klíče.

dík moc

Odesláno

Nebyla by lepší ledvinka??? Menší baůžek, když to nechceš tahat v tričku ... Tedy aspoň mě osobně tyhle kapsičky nevyhovují a za druhé, se mi vždy roztrhal... vždy se mi vytrval ten vrchní plast. čudl kterým to upínáš k sedlu...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...