Mira188 Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Odesláno 9. října 2018 Jo tom chápu a kde ti to nastavovali? U Svorady?Zmiňoval jsem už výše. Pan Aleš Řehoř www.sportdiag.cz Mira Tapatalk
hator Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Odesláno 9. října 2018 Kouknu na to diky. Potreboval bych posed trochu doladit.
Robertilos Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Odesláno 9. října 2018 Babí léto je v plném proudu, je třeba toho využít Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
tikzot Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Odesláno 10. října 2018 Nadhera a krasny cisla;-) ja dnes vyrazim zase brdy, uz se nemuzu dockat;-)
TLD Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Odesláno 10. října 2018 Robertilos, krasa. Hlavne ta treti fotka. A jak to delate, ze mate vsichni ty kola tak cistoucky?
tikzot Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Odesláno 10. října 2018 Brdyyy;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Duke650 Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Odesláno 10. října 2018 Vysočina po práci paráda, až na ten vítr Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tikzot Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Odesláno 10. října 2018 Tady taky zacina fičet a ma se to zvedat, uz neska to bylo chvilema docela sila;-)Ale to nic neni - v usa ted ta boure Michael, to je jina kava - cekaj vitr az 240/hod to musi bejt narez jak hovado!
Duke650 Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Odesláno 10. října 2018 Tý jo takovej vítr chytit do zad tak bych dnešní trasu udělal za 10 minut
Gustaf Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Odesláno 10. října 2018 Tý jo takovej vítr chytit do zad tak bych dnešní trasu udělal za 10 minutletecky :D
Tom4 Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Odesláno 10. října 2018 Tady bezvětří a taky jsem odpoledne po práci neodolal. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kupko Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Odesláno 10. října 2018 Pěkně Tome :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Tom4 Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Odesláno 10. října 2018 Tak na mou "atletickou" postavu je výkon i vylézt na sedlo že jo
Robertilos Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Odesláno 10. října 2018 Paráda, borci Robertilos, krasa. Hlavne ta treti fotka. A jak to delate, ze mate vsichni ty kola tak cistoucky? Kolo jsem měsíc nemyl. Má samočistící schopnost. Bláto z něho odpadává samo
Duke650 Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Odesláno 11. října 2018 Tak rýmička asi předčasně ukončila moji sezonu a začínám bilancovat. Za mnoho let moje nejlepší, od dubna jsem si to fakt užil jako nikdy předtím.No a jelikož si rovnou začínám dávat cíle na 2019, chci se zeptat, kolik tak míváte najeto na horském kole za jednu sezonu?Jsem někde kolem 3500 km, z toho cca 3/4 v lese, zbytek přejezdy po silnici. Jezdím hlavně o víkendech, k tomu pracovní dny kratší trasy podle toho kdy uteču z práce. Podle Endomondo jsem na kole seděl 182 hodin, takže si právě lámu hlavu jak příští rok najet více km a k tomu stíhat práci i rodinu... Jak to zvládáte vy? P.S. Nechci začínat debatu o poměřování pindíků :-))
Igicz Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Odesláno 11. října 2018 Treba ja to muzu nahnat maximalne na jizdach do prace a zpet (2x 22km). Ja mel v planu min 3-4tis a jestli dam 2,5tis budu rad. Ideal makat ve fabrice, 14h padla a sup na kolo[emoji1] Dotaz:Narvu do Legacy kombi 3 silnicky a 3 lidi? Dík Sent from my iPhone using Tapatalk
Tomas_2002 Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Odesláno 11. října 2018 Já mívám každý rok k těm 3.000 km. To je taková meta, kdy jsem spokojenej. Dost mi to naskakuje na delších trasách, kdy využívám toho, že někdo někam jede autem, je ochoten mě i s kolem vzít sebou a já pak jednu zpátky Co se nám narodilo dítě tak jsem přehodnotil vztah s tchýní Dřív jsem měl kopřivku už když jsem slyšel, že přijede a letos jsem byl rád, že přijede, zabaví manželku a dcerku a já budu moct na celý den na kolo A když k tomu člověk v létě chce ještě párkrát zajít na tenis, na střelnici, trochu potrénovat s lukem, zahrát si na saxofon a sem tam nějaký festival apod. tak naprosto vylučuji, že bych v příští sezóně mohl najet víc ...
Paw Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Odesláno 11. října 2018 O víkendu se urvu tak jednou za 2-3 tejdny na 4 hodinovou vyjížďku, přes týden se snažím vyjet 2-3x po půl sedmý cca na hodinu a půl, kdy si mladýho "přebírá" do péče manželka (=koupání, večerníček, pohádky, uspání). Těsně po práci v podstatě nejezdím - max jednou, dvakrát za sezonu.
Doporučené příspěvky