Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jo tom chápu a kde ti to nastavovali? U Svorady?

Zmiňoval jsem už výše. Pan Aleš Řehoř www.sportdiag.cz

Mira Tapatalk

Odesláno

Babí léto je v plném proudu, je třeba toho využít :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Dát hlas 3
Odesláno

Brdyyy;-)

Odesláno

Tady taky zacina fičet a ma se to zvedat, uz neska to bylo chvilema docela sila;-)

Ale to nic neni - v usa ted ta boure Michael, to je jina kava - cekaj vitr az 240/hod to musi bejt narez jak hovado!

Odesláno

Paráda, borci ;)

Robertilos, krasa. Hlavne ta treti fotka. A jak to delate, ze mate vsichni ty kola tak cistoucky? :)

Kolo jsem měsíc nemyl. Má samočistící schopnost. Bláto z něho odpadává samo :)

Odesláno

Tak rýmička asi předčasně ukončila moji sezonu a začínám bilancovat. Za mnoho let moje nejlepší, od dubna jsem si to fakt užil jako nikdy předtím.

No a jelikož si rovnou začínám dávat cíle na 2019, chci se zeptat, kolik tak míváte najeto na horském kole za jednu sezonu?

Jsem někde kolem 3500 km, z toho cca 3/4 v lese, zbytek přejezdy po silnici. Jezdím hlavně o víkendech, k tomu pracovní dny kratší trasy podle toho kdy uteču z práce. Podle Endomondo jsem na kole seděl 182 hodin, takže si právě lámu hlavu jak příští rok najet více km a k tomu stíhat práci i rodinu... Jak to zvládáte vy?

P.S. Nechci začínat debatu o poměřování pindíků :-))

Odesláno

Treba ja to muzu nahnat maximalne na jizdach do prace a zpet (2x 22km). Ja mel v planu min 3-4tis a jestli dam 2,5tis budu rad.

Ideal makat ve fabrice, 14h padla a sup na kolo[emoji1]

Dotaz:

Narvu do Legacy kombi 3 silnicky a 3 lidi?:)

Dík

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Já mívám každý rok k těm 3.000 km. To je taková meta, kdy jsem spokojenej. Dost mi to naskakuje na delších trasách, kdy využívám toho, že někdo někam jede autem, je ochoten mě i s kolem vzít sebou a já pak jednu zpátky :D 

Co se nám narodilo dítě tak jsem přehodnotil vztah s tchýní :D Dřív jsem měl kopřivku už když jsem slyšel, že přijede a letos jsem byl rád, že přijede, zabaví manželku a dcerku a já budu moct na celý den na kolo :D 

A když k tomu člověk v létě chce ještě párkrát zajít na tenis, na střelnici, trochu potrénovat s lukem, zahrát si na saxofon a sem tam nějaký festival apod. tak naprosto vylučuji, že bych v příští sezóně mohl najet víc ...

Odesláno

O víkendu se urvu tak jednou za 2-3 tejdny na 4 hodinovou vyjížďku, přes týden se snažím vyjet 2-3x po půl sedmý cca na hodinu a půl, kdy si mladýho "přebírá" do péče manželka (=koupání, večerníček, pohádky, uspání). Těsně po práci v podstatě nejezdím - max jednou, dvakrát za sezonu.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...