Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kluci diky, jde me o jezdeni v prirode a ta arena vazne neni divocina. Pomotam se nekde kolem tech skal, urco tam neco je. A na odkazy juknu. Pak podam report

Odesláno

A furt ty bajky...Ja mel dneska taky teren. Takove lesni intermezzo:) Jel sem rano do prace, mel tam kolo, hadry... tak aspon na 2 hodky, kdyz je tak nadherne.

961cb5e9dfb78ef6063ef907d2636c83.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Kluci diky, jde me o jezdeni v prirode a ta arena vazne neni divocina. Pomotam se nekde kolem tech skal, urco tam neco je. A na odkazy juknu. Pak podam report

Tak jestli pro tebe není trať poháru moc divočina, tak uznávám, že toho pro sebe asi moc nenajdeš. Kdybys chtěl těch skal vidět co nejvíc tak z Dratenicek jeď zpátky přes Čtyři palice, Perníčky, Zkamenělý zámek a vracej se přes Svratku.

Btw s návštěvou bych neotálel, jsou teď krásné zbarvený buky a celkově je tu krásně (dneska dost větrno). Fotky ze včera z Rumpoltova mlýna6269c6ba63f7ba318dea73089481107a.jpg73e9403e42cb04b50f3bc114c8b34fd5.jpg

Upraveno uživatelem MIREK98
Odesláno

Mirek, pecka, diky, todle prubnu. Mam ted na pristich 14 dnu plan dat Zdaraky a Javorici, tak uvidim jak me to vyjde, podzim je paradni, tak snad ty barvy stihnu.

Odesláno (upraveno)

Dnes jsem se naučil poznat blbce: stačí se podívat do zrcadla :-)

Včera odpoledne jsem si dal 64km přesto, že jsem nastydlý s rýmou jak trám. Večer a v noci jsem pak byl lazar.

No a co udělá lazar a.k.a. blbec v neděli? Vyrazí na kolo! Ale dal jsem už jen 50, hnusně fouká a je mi fakt blbě...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Duke650
Odesláno

Jdu po shopping centru, říkám si nebudeš se tady na maloměstě chovat jako hovado, koupíš si to světlo na kolo hezky v obchodě, né na těch internetech.

Obchod pár set m2, od kol přes boty až po kdoví co na sport.

Říkám no tady bych se ztratil, zeptám se paní u pultu,

jsou tam dvě tak budou vědět.

Nasadil jsem co nejmoravštější kukuč, bezradný pohled a povídám jestli by paní byly tak hodný a nasměrovaly mě k regálu se světly na kolo.

"Ty nemáme."

"Vy nemáte světla na kola?"

"Ne, to je sezónní záležitost, víte?"

Normálně mi vzala vítr z plachet, radši jsem se jel projet dřív abych se vrátil za světla. :D

Odesláno

Ten vitr to neska znacne komplikoval, klasicky foukal jen proti me a kdyz ne, tak z boku, ale co, byla to pecka tak jako tak. Pulka rijna a takovehle pocasko je proste skvely!

Odesláno

Dnes jsem se naučil poznat blbce: stačí se podívat do zrcadla :-)

Včera odpoledne jsem si dal 64km přesto, že jsem nastydlý s rýmou jak trám. Večer a v noci jsem pak byl lazar.

No a co udělá lazar a.k.a. blbec v neděli? Vyrazí na kolo! Ale dal jsem už jen 50, hnusně fouká a je mi fakt blbě...

Hezký fotky. Kde je ten orel? Už to nestíhám registrovat, zabetonoval celou Vysočinu [emoji52]
Odesláno

Arco - Lago di Ledro, slusnej kopecek :-)

Odesláno

Hezký fotky. Kde je ten orel? Už to nestíhám registrovat, zabetonoval celou Vysočinu [emoji52]

Káně (GPS: 49°36´22.519?N, 16°2´1.430?E)

Obří socha káněte se nachází v areálu hotelu Horník ve Třech Studních (lyžařský areál Tři Studně), nedaleko rybníka Sykovec. Socha byla dokončena v září 2013.

http://www.zdarns.estranky.cz/clanky/sochy-michala-olsiaka.html

Odesláno

Včera jsem si dal oddechových 44, říčním údolím Mohelky od ústí skoro k prameni. Spousta mlýnů zaniklých i funkčních, a supr počasí.

Odesláno (upraveno)

Na treku s apačem ( manželkou). :-)

Otázka pro znalce - co je to za kopeček v pozadí? - Nápověda Krušné hory.

Upraveno uživatelem Dali
Odesláno

Dotaz na pláště:

Nemáte někdo zkušenost s Maxxis Pace? Jezdím 50 % asfalt, 50 % lesní cesty a polňačky, teď vozím nějaké Force, tak hledám něco rychlejšího (hlavně na asfalt).

(zdroj obrázku: https://mbaction.com)

Odesláno

Dotaz na pláště:

Nemáte někdo zkušenost s Maxxis Pace? Jezdím 50 % asfalt, 50 % lesní cesty a polňačky, teď vozím nějaké Force, tak hledám něco rychlejšího (hlavně na asfalt).

(zdroj obrázku: https://mbaction.com)

Jezdím asi to samé na Maxxis Rambler. Asfalt rychlý, na polní v pohodě, jedinou výtku mám k chování na šotolině, ale mám nahuštěno na max. tak co bych asi tak čekal :)

Odesláno

Jezdím asi to samé na Maxxis Rambler. Asfalt rychlý, na polní v pohodě, jedinou výtku mám k chování na šotolině, ale mám nahuštěno na max. tak co bych asi tak čekal :)

Mrknu na ně, díky za tip.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...