Paw Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 Nějaký povídání je tady: https://www.dcrainmaker.com/2018/11/specialized-helmet-sensor.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 Objednal jsem toho Soota novýho. To L by bylo asi velký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 Nějaký povídání je tady: https://www.dcrainmaker.com/2018/11/specialized-helmet-sensor.htmlDíky za link na recenzi se spoustou info.Plus je, že nemusím kupovat novou helmu, stačí ten snímač za 49 USD upevnit na stávající škopekMínus je, že si Spešl po roce strhne z mého účtu 29 USD roční poplatek. A další rok opět...Ale i tak do toho asi půjdu, vemu ke Svoradovi svoji Rudy Project a uvidím na místě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 Se divim, ze to nema EU jeste povinne. Auta to uz mit povinne budou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 pro vlastníky android telefonu by mohlo být řešením tato aplikace http://www.gps-bodyguard.de/sos-button-app/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 pro vlastníky android telefonu by mohlo být řešením tato aplikace http://www.gps-bodyguard.de/sos-button-app/Používáš to? Uživatelské rozhraní je zmatený nesrozumitelný děs běs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 Bajk po kazdomesicnim servisu, vyjimecne jsem to svihl prez statl... Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 Díky za link na recenzi se spoustou info.Plus je, že nemusím kupovat novou helmu, stačí ten snímač za 49 USD upevnit na stávající škopekMínus je, že si Spešl po roce strhne z mého účtu 29 USD roční poplatek. A další rok opět...Ale i tak do toho asi půjdu, vemu ke Svoradovi svoji Rudy Project a uvidím na místě...Já jsem nedávno osekal a zrušil hafo ročního placení za různé služby, které jsem už ani nevyužíval...zadarmo nic nechci, ale ročně platit nic nebudu. To dám radši za helmu deset, ale všechno v jedné ceně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 (upraveno) Náhodou jsem narazil na inzerát: https://www.bike-forum.cz/bazar/inzerat/48689-prodam-angi-crash-senzor Upraveno 5. června 2019 uživatelem Paw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 dáváte každý rok na servis tlumič a vidli? konkrétně fox? Se mi nějak něchce to Švecovi posílat. Jak dlouho mu to trvá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 (upraveno) Ne, servisuju si to sám. BTW po první rozborce tam nebylo co servisovat. Blbý je u novýho kola že pak může být problém se zárukou. Upraveno 5. června 2019 uživatelem exBURN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 Chtěl sem zkusit jaký to je ujet 300. Teď už to vím a jednou to stačilo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 Ne, servisuju si to sám. BTW po první rozborce tam nebylo co servisovat. Blbý je u novýho kola že pak může být problém se zárukou.no právě, mě to přijde po roce jako zbytečnost, když to všechno maká, tlaky to drží. Když se to posere, tak se to prostě dá opravit za stejnou cenu, jako je ten servis, ne? Tak nevím...neříkám, třeba po 2 letech, to bych to asi řešil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 Chtěl sem zkusit jaký to je ujet 300. Teď už to vím a jednou to stačilo.no, pěkná práce...tohle se mi ani nechce moc zjišťovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 kral083: Jsi dabel, parada. Podel se s dalsimi daty:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 Sedm piv,6 litrů vody,jeden oběd,jedna svacina,nula defektů.V Troji sem se málem poblil, protože sem v tom horku neměl na nic chuť a tělo potřebovalo prisun energie.Poslednich 30 km totální trápení. Z vany sem kvůli křečím málem nevylezl. Takhle staci? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 díky moc za shrnutí zní to tak lákavě, že to snad ani nebudu zkoušet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 Já jsem nedávno osekal a zrušil hafo ročního placení za různé služby, které jsem už ani nevyužíval...zadarmo nic nechci, ale ročně platit nic nebudu. To dám radši za helmu deset, ale všechno v jedné ceně :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 dáváte každý rok na servis tlumič a vidli? konkrétně fox? Se mi nějak něchce to Švecovi posílat. Jak dlouho mu to trvá?Jo. Bylo to v unoru za tyden a neco zpet, cena 7500,- vcetne teleskopu a tohle vsechno poslali zpet ze vymenili. Doma bych to asi nedal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 Já jsem nedávno osekal a zrušil hafo ročního placení za různé služby, které jsem už ani nevyužíval...zadarmo nic nechci, ale ročně platit nic nebudu. To dám radši za helmu deset, ale všechno v jedné ceně :-)Yes, it sounds much better :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky