Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Díky za link na recenzi se spoustou info.

Plus je, že nemusím kupovat novou helmu, stačí ten snímač za 49 USD upevnit na stávající škopek

Mínus je, že si Spešl po roce strhne z mého účtu 29 USD roční poplatek. A další rok opět...

Ale i tak do toho asi půjdu, vemu ke Svoradovi svoji Rudy Project a uvidím na místě...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za link na recenzi se spoustou info.

Plus je, že nemusím kupovat novou helmu, stačí ten snímač za 49 USD upevnit na stávající škopek

Mínus je, že si Spešl po roce strhne z mého účtu 29 USD roční poplatek. A další rok opět...

Ale i tak do toho asi půjdu, vemu ke Svoradovi svoji Rudy Project a uvidím na místě...

Já jsem nedávno osekal a zrušil hafo ročního placení za různé služby, které jsem už ani nevyužíval...zadarmo nic nechci, ale ročně platit nic nebudu. To dám radši za helmu deset, ale všechno v jedné ceně :-)

Odkaz ke komentáři

Ne, servisuju si to sám. BTW po první rozborce tam nebylo co servisovat. Blbý je u novýho kola že pak může být problém se zárukou.

no právě, mě to přijde po roce jako zbytečnost, když to všechno maká, tlaky to drží. Když se to posere, tak se to prostě dá opravit za stejnou cenu, jako je ten servis, ne? Tak nevím...neříkám, třeba po 2 letech, to bych to asi řešil...

Odkaz ke komentáři

Sedm piv,6 litrů vody,jeden oběd,jedna svacina,nula defektů.

V Troji sem se málem poblil, protože sem v tom horku neměl na nic chuť a tělo potřebovalo prisun energie.Poslednich 30 km totální trápení. Z vany sem kvůli křečím málem nevylezl.

Takhle staci? :-)

Odkaz ke komentáři

Já jsem nedávno osekal a zrušil hafo ročního placení za různé služby, které jsem už ani nevyužíval...zadarmo nic nechci, ale ročně platit nic nebudu. To dám radši za helmu deset, ale všechno v jedné ceně :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

dáváte každý rok na servis tlumič a vidli? konkrétně fox? Se mi nějak něchce to Švecovi posílat. Jak dlouho mu to trvá?

Jo. Bylo to v unoru za tyden a neco zpet, cena 7500,- vcetne teleskopu a tohle vsechno poslali zpet ze vymenili. Doma bych to asi nedal.

1391b9f03a443b70fdcdf6d1b7ed0600.jpg

Odkaz ke komentáři

Yes, it sounds much better :-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...