Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak Zdeňku, nic sem nezakřikl. Celý den bez defektu,ale sedět na tom celoperu po půl roce,bylo jak udělat si to levou rukou. Dost divnej pocit.

:-)

post-41205-0-00248400-1586711969_thumb.jpg

Upraveno uživatelem kral083
Odesláno

Kluci poraďte prosím nějakou teleskopickou sedlovku 31,6mm za rozumý peníze pro hobíka, tzn. 10tis je moc, spíš tak do pěti, Jestli je to vůbec za tyhle prachy možné.

Díky Joe

vzal bych něco bazarového, seženeš i novou

Odesláno

Tak Zdeňku, nic sem nezakřikl. Celý den bez defektu,ale sedět na tom celoperu po půl roce,bylo jak udělat si to levou rukou. Dost divnej pocit.

:-)

ty jsi hovado! (v nejlepším slova smyslu) Pár borců vedle ve vlákně "Motorkáři" po tomto nájezdu musí rehabilitovat :)

Odesláno (upraveno)

No, tie Dukove obrázky sú zábavnejšie :)

Edit: Aj kralove, ocenuje sa snaha nakreslit Taliansko :)

Upraveno uživatelem wawrik
Odesláno

Mám teď půjčené kolo Focus Raven 8.6 a musím říct, že i přesto, že se jedná o HT, tak oproti mému Cannondale je v tom velký rozdíl.

1 věc co nechápu je jednoplacka, chybí mi hrozně převody a jediné kde je to dostačující je v lese, ale jinak si to nedovedu představit mít.

Další věc i přesto, že obě kola jsou HT, tak Focus je takový traktor, ale za to cítím se na tom více jistější, oproti tomu Cannondale je prostě tvrdý, ale za to zas mnohem svižnější a má více takový závodní charakter.

Vidím, že tu nejsem sám co se týče nákupu Gravelu, znáte nějaké zahraniční eshopy, které mají zajímavé akce?

Odesláno

Anglický výrobci mají zajímavé ceny, třeba Planet X

No a není tam u Angličanů problém s pravostranným řízením? :-)

Odesláno

No a není tam u Angličanů problém s pravostranným řízením? :-)

Kupoval jsem bike na wiggle uk a pri objednani se vyplnuje na jaky strane ma byt paka predni brzdy
Odesláno

194 cm, 113 kg - hardtail od Cube ve velikosti 23". Někdy si ale říkám, jestli by nestačila jen 21". 
Kolo mám od července 2019, kdy jsem měl v dobách největší slávy rovných 120 kg. Tak uvidíme kam to stlačím po letošní sezóně. :) 

Odesláno

Výška >190cm, váha 71kg (:D), ale od země do rozkroku 100cm. Nemám problém s Bromptonem na 16" kolech a teleskopickou sedlovkou. Signlespeed 28" mě stavěl kamarád na zakázku a podle jeho slov "se dostal na samou horní hranici svýho přípravku, ve kterém svařuje rámy" :) 58cm rám je ale málo. Ideál tak 62cm.

Odesláno

Výška: 190 cm

Váha: 95 kg

Rozkrok v tretrách: 94cm

Rám: Canyon Ultimate CF velikost "L", čili moje horní hranice.

XL je u tohoto modelu zase moje spodní hranice, šel jsem do L (po konzultaci s Canyon)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...