maama Odesláno 16. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2017 Nova potvora je doma.Nakej zmjd si prinesl do lesa igelitku strepu.srotu a nahazel mi to do myho soukromyho bajkparku. Jesteze jsem vsimavej. Najel jsem par km a dneska s kamosem vokruzni jizdu kolem kachny se zelim.palacinek a livancu. A uz se tesim na pristi mesic az dorazi oranzada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 16. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2017 Večerních 23km po Českým ráji, velká paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2017 Honzo, paráda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 Včera výlet na Křivoklát. 191km,2300m up,až na pár asfaltových úseků,samý luxusní terény. Trošku tedy bahenní lázně. Fotek moc nemám,tak aspoň jedna od posledního občerstovacího stánku kousek od Barranďáku. Jo,takhke my si v Praze žijeme :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 Kluci, nemáte tipy na nějaký fajn spíš XC trasy po české kanadě, klidně i s přesahem do Rakous? Budeme v Rožnově na Bizon ranchi. Kolo si beru jen já, na ranní vyjížďky 40-60 km před snídaní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 . . . na ranní vyjížďky 40-60 km před snídaní. pacient totok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 pacient totok Souhlasím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 Já vím že to je málo, ale ráno na lačno víc km nedám. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 Je to rebeeeel...tyvle před snídaní sem rad, ze se dojdu vychcat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 pacient totok no že fakt.............blázen, to sem neviděl................. .............by mě asi zabilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 Přišel email že odesláno, kurňa já se tak těším !!! https://www.youtube.com/watch?v=DkpTLnoaLO4&feature=youtu.be&list=PLVtfi70OYuQTABKN4TjdoKzjbb99lWE7c Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 Přišel email že odesláno, kurňa já se tak těším !!! https://www.youtube.com/watch?v=DkpTLnoaLO4&feature=youtu.be&list=PLVtfi70OYuQTABKN4TjdoKzjbb99lWE7c Budeš spokojený neboj... Nicméně nechtěl jsem to psát před tvou objednávkou, abych tě neovlivňoval. Za sebe ale musím říci, že krok Canyonu u tvého kola na tuto sezónu moc neschvaluji. Přesně před rokem jsem koupil též Nerve 6.0 ve výprodeji za cca 33 tisíc, jenže když se kouknu na vybavení, tak Nerve 6.0 minulý rok je ve všem stejný jako letošní Nerve 7.0. Jinak řečeno, název zůstal ve stejné ceně, ale v praxi je to samé kolo o 4 tisíce dražší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 Budeš spokojený neboj... Nicméně nechtěl jsem to psát před tvou objednávkou, abych tě neovlivňoval. Za sebe ale musím říci, že krok Canyonu u tvého kola na tuto sezónu moc neschvaluji. Přesně před rokem jsem koupil též Nerve 6.0 ve výprodeji za cca 33 tisíc, jenže když se kouknu na vybavení, tak Nerve 6.0 minulý rok je ve všem stejný jako letošní Nerve 7.0. Jinak řečeno, název zůstal ve stejné ceně, ale v praxi je to samé kolo o 4 tisíce dražší.Coz vo to. Drazsi. Prachy vydelas. Mnozi vyrobci ale delaji "stejnej" model kola mezirocne treba vo kilo tezsi. Z toho bych se zase zblaznil ja. Plusovy gumy.boosty.6fattie. Vsichni si to kupte:) svet se poslalhttp://bikepacker.com/plus-bikes-27-5-vs-29/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 Včera výlet na Křivoklát. 191km,2300m up,až na pár asfaltových úseků,samý luxusní terény. Trošku tedy bahenní lázně. Fotek moc nemám,tak aspoň jedna od posledního občerstovacího stánku kousek od Barranďáku. Jo,takhke my si v Praze žijeme :-)191 na bajku terénem, je heroický výkon. Klobouček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 Roura:a to sem raději nebudu psát kolik bylo piv:-) ale bylo to od sesti rano do osmi večer, takže to není tak hrozný. Akorat se chystám na očistu kola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 Přišel email že odesláno, kurňa já se tak těším !!! https://www.youtube.com/watch?v=DkpTLnoaLO4&feature=youtu.be&list=PLVtfi70OYuQTABKN4TjdoKzjbb99lWE7c Cos objenal? Já mám asi měsíc Nerve 6.0... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 Cos objenal? Já mám asi měsíc Nerve 6.0...Neuron AL 6.0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 Neuron AL 6.0 Chápu tvé natěšení, to čekání je paráda :-) My jedeme zítra s mazlíkem na výměnu zadní přehazovačky, chybička se vloudila. Ty nové Sram X9 byli z výroby často vadné, tak jsem jim kluka vyleštil ať se ti mechanici v kravatách moc neušpiní :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 Neuron AL 6.0 Dobrá volba u mne zatím 200km spokojenost jen ty brzdy se mi zdají slabé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 Dobrá volba u mne zatím 200km spokojenost jen ty brzdy se mi zdají slabé...Třeba se ještě zajíždí Předpokládané doručení je čtvrtek tak uvidíme, jsem na to nadrbanej jak stepní koza. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky