Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Včera výlet na Křivoklát. 191km,2300m up,až na pár asfaltových úseků,samý luxusní terény. Trošku tedy bahenní lázně. Fotek moc nemám,tak aspoň jedna od posledního občerstovacího stánku kousek od Barranďáku. Jo,takhke my si v Praze žijeme :-)

post-41205-0-78362200-1500273300_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Budeš spokojený neboj...

Nicméně nechtěl jsem to psát před tvou objednávkou, abych tě neovlivňoval. Za sebe ale musím říci, že krok Canyonu u tvého kola na tuto sezónu moc neschvaluji. Přesně před rokem jsem koupil též Nerve 6.0 ve výprodeji za cca 33 tisíc, jenže když se kouknu na vybavení, tak Nerve 6.0 minulý rok je ve všem stejný jako letošní Nerve 7.0. Jinak řečeno, název zůstal ve stejné ceně, ale v praxi je to samé kolo o 4 tisíce dražší.

Odkaz ke komentáři

Budeš spokojený neboj...

Nicméně nechtěl jsem to psát před tvou objednávkou, abych tě neovlivňoval. Za sebe ale musím říci, že krok Canyonu u tvého kola na tuto sezónu moc neschvaluji. Přesně před rokem jsem koupil též Nerve 6.0 ve výprodeji za cca 33 tisíc, jenže když se kouknu na vybavení, tak Nerve 6.0 minulý rok je ve všem stejný jako letošní Nerve 7.0. Jinak řečeno, název zůstal ve stejné ceně, ale v praxi je to samé kolo o 4 tisíce dražší.

Coz vo to. Drazsi. Prachy vydelas. Mnozi vyrobci ale delaji "stejnej" model kola mezirocne treba vo kilo tezsi. Z toho bych se zase zblaznil ja. Plusovy gumy.boosty.6fattie. Vsichni si to kupte:)

svet se poslal

http://bikepacker.com/plus-bikes-27-5-vs-29/

Odkaz ke komentáři

Včera výlet na Křivoklát. 191km,2300m up,až na pár asfaltových úseků,samý luxusní terény. Trošku tedy bahenní lázně. Fotek moc nemám,tak aspoň jedna od posledního občerstovacího stánku kousek od Barranďáku. Jo,takhke my si v Praze žijeme :-)

191 na bajku terénem, je heroický výkon. Klobouček.

Odkaz ke komentáři

Neuron AL 6.0 :) 

Chápu tvé natěšení, to čekání je paráda :-) My jedeme zítra s mazlíkem na výměnu zadní přehazovačky, chybička se vloudila. Ty nové Sram X9 byli z výroby často vadné, tak jsem jim kluka vyleštil ať se ti mechanici v kravatách moc neušpiní :-)

post-364-0-20858300-1500316371_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...