Tomas_2002 Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 Gusto!! Nazvat tuhle barvu na Bianchi modrou je na kriminál :-) :-) :-)Tohle byla, je a bude vždy jen a pouze CELESTE !! Já jsem tomu vždycky říkal "mejdlová". Prostě to co bylo na starejch Felíciích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 Vojenský prostor Libavá, kousek přístupný cyklistům o víkendech vede k pramenu řeky Odry, ta odsud teče do baltského moře a je to 2. nejdelší řeka v Polsku. Ta jarní vichřice + sucho + kůrovec = kde byl les je planina. Ošklivý pohled, nicméně to vypadá že všechny polomy jsou pořezané, nové stromy aktuálně sadí, tak to tam zase za pár let bude vypadat fajn. Pro mě hezkých pade po kopečkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 Jj dnes bylo fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 Tak jsem si dneska překopal své HT na 1-10 :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 Se máte, já dneska leda makačka na chatě. Snad bude zítra taky pěkně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 Tak jsem si dneska překopal své HT na 1-10 :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk32 ? Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 Převodník 34 zubů kazeta 11-36 zubů :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 Se máte, já dneska leda makačka na chatě. Snad bude zítra taky pěkně...Tak to jsme dva, ale chata taky super, jak je krasne. uz se klepu na zejtrek na krasnej pojezd po krusnejch horach! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 Převodník 34 zubů kazeta 11-36 zubů :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí TapatalkPeknej strojek. Mas recht, ja kdyz tam fouknu 10-32 tak nesmi fouknout jinak nez ze zadu... Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 Si říkám že to co mám vzadu tam někdo dal omylem, se 42 zuby to vypadá spíš jako kotouč do maflu a podle toho co píšete to tak fakt asi je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 Na celoperu mám vpředu 34 a v zadu 10-50 to je teprve cerkulárka :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 dneska jsem to využil, sice jedu pomaleji než byvh to tlačil, ale pocit k nezaplacení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 36 x 10-42 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 Dneska parádní výlet na novém e kole. Skvěle jsem si to užil ani jsem si nemyslel, že to bude taková zábava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2018 Tak sem se tesil na krusnohorskou magistralu a nahore 9 stupnu, vitr jak krawa a mlha vsade, ale hecnul sem to a dal sem to z Cinovce az do Ceskyho Jiretina a zpet a misto vyhledu na Flaje a okoli, sem cumel abych nekde neslitnul..Ale co, nakonec dobry;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 Babi leto je letos bomba. Sice chvilema bylo pod 10°C, ale na slunicku se pivo pilo paradne. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 Ondro pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 Sobotní pojezd s kamarády. Vichr jak sviňa, dřina jak sviňa, ale jinak nádherý den https://www.relive.cc/view/g25547322930 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 Kucí, zatím spíš teoreticky/výhledově - 29 hardtail se solidní výbavou, řekněme do osmdesáti? Hlavní podmínka je hliníkovej rám, to je prostě must. Dělá vůbec někdo takový polo-závodní kola na hliníku? Neřešme nějakej tuning, prostě kolo z fabriky.A proc hlinik a ne karbon? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 Tak jsem se vcera jeste po praci projel okolo Vltavy a v cca 18.30 uz sedel v me oblibene zahradni hospudce, tentokrat ale u grogu a v bunde a nadaval jsem, ze je zima a tma, no a okolo zrovna proplaval plavec... normalne si plaval Vltavou proti proudu smerem k zoo, jako by nic.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky