Gustaf Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 nic nevidím, ale určitě to bude pecka Jestli je to Škoda bajk, tak to dělá SUP myslím....ale bohužel nic není vidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 Teď už to nejede, ale odpoledne to ještě šlo. Vypadalo to na Superiora. Za tu cenu to bylo slušně vybavené, pohon i kazeta GX eagle, brzdy Deore dostatečné, vidla DT Swiss. Váha taky slušná 11,5kg, jestli si dobře vzpomínám. Nápis Škoda na rámu byl docela decentní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 (upraveno) Jsem nasranej. Zaprvé protože mě opouští můj nejlepší bajk (vůle ve vidli a futra už nejsou) a náhrada za něj prostě neexistuje.A zadruhé protože blbost je pro změnu měřitelná - má 40cm a je zabroušená do špičky. Viz článek. Nechci vyvolávat paniku, ale kurva, ta tendence kudy se mtb ubírá mě vůbec nevyhovuje. Celej svůj bajkovej život jezdím backcountry - mám potřebu vypadnout vod lidí a jet cestou necestou, přebrodit potok, bojovat se živly. Potřebuju univerzální bajk-co největší zdvihy v co nejmenším a nejlehčím balení. Stabilita v rychlosti mě nezajímá, výbušnost a manévrovatelnost ano.Bajkování se dneska odehrává na umělým hřišti v lese, zabíráme a modifikujeme prostředí, a nakonec koncentrace bajkerů na km? už není vůbec přirozená a ano, může okolí škodit. Takže někoho naserem, a při dnešním diskurzu kdy zmrd je kdokoliv - sluníčkář, pražská kavárna, lepšolidi nebo třeba cyklisti - stačí nabrousit roxor... Do piči. Upraveno 11. dubna 2019 uživatelem maama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 @maama Pěkná prasárna. Četl jsem to včera. Lidi jsou strašní kokoti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 Svět se v prdel obrací.... Bohužel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
464 Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 Jede nekdo ze zdejsiho osazenstva v nedeli na SBC Ride, vyjizdku poradanou SkiBikeCentrem Radotin, silnicni kolo, Karlstejnsko, avg kole 27km/h? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 u nás v Roudnici n.L. se jede v sobotu https://www.bike-point.eu/po-stopach-praotce-cecha/mohu potvrdit, že minule to vypadalo dobře organizované.Trať jsem si minulý víkend prošel a je pěkně upravená bez listí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 Akorat je zrovna zima jak v prd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 u nás v Roudnici n.L. se jede v sobotu https://www.bike-point.eu/po-stopach-praotce-cecha/mohu potvrdit, že minule to vypadalo dobře organizované.Trať jsem si minulý víkend prošel a je pěkně upravená bez listí. Jo, zameteny to maj dobre, jel jsem tam cca pře 3 týdny a klopenky byly luxusní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 Akorat je zrovna zima jak v prd...a kdyby bylo hezky? co drzak na bidon, uz mas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 nic nevidím, ale určitě to bude pecka Jestli je to Škoda bajk, tak to dělá SUP myslím....ale bohužel nic není vidět Hele už to tam zas je. Je to toto: https://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/jizdno-kola/jizdni-kolo-skoda-mtb-29-full-000050212aex/0/1/24/43/1001 Akorát včera tam bylo za 72k a teď je za 79k A ano, dělá to pro ně Superior Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 Nó, až na ty brzdy asi slušný.. kola nejsou na kole za 80 taky žádná pecka, ale je to holt karbonovej rám. Hele, ale nemáš nějakýho rychlýho pevňáka? Pokud jo, vykašlal bych se na XC celopéro s malejma zdvihama a šel do něčeho odpruženějšího.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 (upraveno) Nó, až na ty brzdy asi slušný.. kola nejsou na kole za 80 taky žádná pecka, ale je to holt karbonovej rám. Hele, ale nemáš nějakýho rychlýho pevňáka? Pokud jo, vykašlal bych se na XC celopéro s malejma zdvihama a šel do něčeho odpruženějšího..zadní stavba je hlína...jestli máš xc pevňáka, tak ho prodej a nech si jen xc celopéro Upraveno 12. dubna 2019 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 To je už skoro fuk, si myslim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 Hele už to tam zas je. Je to toto: https://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/jizdno-kola/jizdni-kolo-skoda-mtb-29-full-000050212aex/0/1/24/43/1001 Akorát včera tam bylo za 72k a teď je za 79k A ano, dělá to pro ně SuperiorPrd tomu rozumím, ale origo Sup https://superiorbikes.eu/cz/2019/mtb-race-xf/xf969rc/matte-black-white-team-redmá stejnou cenovku a slevu u prodejce bys dostal možná ještě větší než tu zaměstnaneckou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 Nó, až na ty brzdy asi slušný.. kola nejsou na kole za 80 taky žádná pecka, ale je to holt karbonovej rám. Hele, ale nemáš nějakýho rychlýho pevňáka? Pokud jo, vykašlal bych se na XC celopéro s malejma zdvihama a šel do něčeho odpruženějšího..V čem jsou ty brzdy špatné? Jsou z vyšší řady Shimano, páky mají servo wave, můžeš použít lepší kotouče. Myslím, že dostatečné v dané ceně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 To jsou nějaký slx brzdy a ty rozhodně budou dostačující Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 Hele mám. U nás ve fitku stálo furt v rohu takový opuštěný spinningový kolo, tak jsem toho využil... :-) Teď ještě ten bidet, no... ale tam se dá dát petka, ne? :-) a kdyby bylo hezky? co drzak na bidon, uz mas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 Hele mám. U nás ve fitku stálo furt v rohu takový opuštěný spinningový kolo, tak jsem toho využil... :-) Teď ještě ten bidet, no... ale tam se dá dát petka, ne? :-)Bidet si na kolo nekupuj.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
464 Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 Chlapi, shanim nejspis kolo pro divku. GRAVEL nebo CX, jenom dve podminky - through axle vepredu a vzadu (pevne osy)- hydraulika Nejake tipy? Gracias. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky