Návštěvník Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Vojto, JK je ubožák a hotovo, onehdá na poháru ve Velkejch Losinách (v juniorech) jsem mu poslední kilák skoro v pohodě skoro uvisel. Pravda, potom, co mi dal kolo.. ale už tehdy jsem věděl, že z něj nic pořádnýho nebude! Mimochodem posledně se zde žvanilo o watech, tak zde cincink - https://mtbs.cz/clanek/ondra-cink-a-watty-v-novem-meste/kategorie/trenink-a-fitness#.XO5crIgzY2wJe to jak říkáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 (upraveno) Tady ho nikdo neschazuje. Dokázal toho v MTB hrozně moc. Za to zaslouží obdiv. Je ale divný, že může jezdit maratony a závody kpz, ale na ostatní sere. Navíc, když nebude jezdit, tak se na olympiádu ani nemusí dostat. Mám pocit, že podle nasbiranych bodů se pak určuje počet jezdců, co můžou reprezentovat. No a Nino už taky není žádný mladík.... Ty Cimbalovo watty jsou neskutečný... A to bych chtěl vidět ty van der Poelovo... To je démon Upraveno 29. května 2019 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 Konecne je hezky, tak muzu na kole do prace. Dneska jsem v ramci hubnuti vymyslel delsi trasu (15 km misto 8) vc. vyjezdu na vrch Vitkov. Parada, snad pocasi vydrzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
464 Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 "v ramci hubnuti" O tomhle jsem taky premyslel, ale musel bych se drzet v nizkejch bpm, kolem 120-130. Ja jsem vetsinou magor a taham za to. Reseni = jezdit obcas s zenskejma nebo kamosema co moc netahaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 Podle me naopak, musis se poradne zadejchat (vyssi tepova frekvence) a v tom jet, ne? Samozrejme takhle se neda jet ani pul dne (za me), ale na cestu do prace proc ne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 Ne, ve vyšších tepovkách pálíš cukry místo tuků. Pro hubnutí se musíš držet níže, v aerobnim pásmu. Teda hodně zjednodušeně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
464 Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 Pro fatburn aby ses drzel tak 120-130, podle toho jakej mas threshold.Pokud pojedu bomby 160bpm, tak budu hubnout spis svaly. (coz se mi dari velmi dobre) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 Podle me naopak, musis se poradne zadejchat (vyssi tepova frekvence) a v tom jet, ne? Samozrejme takhle se neda jet ani pul dne (za me), ale na cestu do prace proc ne.... sice to není pravda, ale mohla by být... to je fakt peklo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 Tak ano, pri tepovce 50-60 % Tmax se sice pali to, co je zadouci (tuky), ale malou intenzitou. Musel bys jet pomalu a nekolik hodin. To mi na cestu do prace nevychazi:-) takze jedu na 70-80 % a aspon neco spalim, i kdyz ne tak efektivne. No, uvidime za mesic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 Proto se teď všude tvrdí, že na hubnutí je nejlepší elektrokolo. Motáš nohama, moc se nezadýcháš a pěkně u toho hubneš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 A můžeš si k tomu dát doutník od Tikala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 Já určitě na kole hubnu, protože když jedu,tak nemám čas se pořád něčím cpát. Žel Bohu si to pak vynahradím večer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 Proto se teď všude tvrdí, že na hubnutí je nejlepší elektrokolo. Motáš nohama, moc se nezadýcháš a pěkně u toho hubneš.Cha, cha :-) Když ti ho budou chtít prodat, tak ti budou tvrdit že vyléčí i rakovinu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 A je po uniku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 Kulhaveho babicka... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 Dnes při sjezdu rána, jak když se otevře šampáňo, tak koukám, co se stalo a vylítla mi prachovka.. ještě mi zbývalo 15 km domů a musel jsem to dojet:-( Nevíte o někom, kdo dělá v Olomouci kvalitní servis vidlic Rockshox? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 Dnes při sjezdu rána, jak když se otevře šampáňo, tak koukám, co se stalo a vylítla mi prachovka.. ještě mi zbývalo 15 km domů a musel jsem to dojet:-( Nevíte o někom, kdo dělá v Olomouci kvalitní servis vidlic Rockshox? Sent from my iPhone using Tapatalk ProMoolbike je jejich servisni partner. Byl jsem tam jednou a pohoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 Tvl, to je genialni. :-) Uz vidim prodejce e-kol jak pisou "Mate bezne kolo a nehubnete? Slapete jako divi a stale nic? Je to proto, ze na beznem kole mate prilis vysokou tepovou frekvenci neumoznujici spalovani tuku. Poridte si nase elektrokolo a zhubnete do plavek jste letos!" :-) Proto se teď všude tvrdí, že na hubnutí je nejlepší elektrokolo. Motáš nohama, moc se nezadýcháš a pěkně u toho hubneš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 ja jsem prezul z 28 decathlon plaste na 25 continental grand prix 4000 a dnes rano konecne mohl vyzkouset a nestacil se divit jak to jede skoro jako e-kolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
464 Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 Ze si nekoupil rovnou GP5000. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky