Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Vojto, JK je ubožák a hotovo, onehdá na poháru ve Velkejch Losinách (v juniorech) jsem mu poslední kilák skoro v pohodě skoro uvisel. Pravda, potom, co mi dal kolo.. ale už tehdy jsem věděl, že z něj nic pořádnýho nebude! :)

Mimochodem posledně se zde žvanilo o watech, tak zde cincink - https://mtbs.cz/clanek/ondra-cink-a-watty-v-novem-meste/kategorie/trenink-a-fitness#.XO5crIgzY2w

Je to jak říkáš ;) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady ho nikdo neschazuje. Dokázal toho v MTB hrozně moc. Za to zaslouží obdiv. Je ale divný, že může jezdit maratony a závody kpz, ale na ostatní sere. Navíc, když nebude jezdit, tak se na olympiádu ani nemusí dostat. Mám pocit, že podle nasbiranych bodů se pak určuje počet jezdců, co můžou reprezentovat.

No a Nino už taky není žádný mladík....

Ty Cimbalovo watty jsou neskutečný... A to bych chtěl vidět ty van der Poelovo... To je démon

Upraveno uživatelem Gustaf
Odkaz ke komentáři

Podle me naopak, musis se poradne zadejchat (vyssi tepova frekvence) a v tom jet, ne? Samozrejme takhle se neda jet ani pul dne (za me), ale na cestu do prace proc ne....

:lol2: sice to není pravda, ale mohla by být... to je fakt peklo....

Odkaz ke komentáři

Tak ano, pri tepovce 50-60 % Tmax se sice pali to, co je zadouci (tuky), ale malou intenzitou. Musel bys jet pomalu a nekolik hodin. To mi na cestu do prace nevychazi:-) takze jedu na 70-80 % a aspon neco spalim, i kdyz ne tak efektivne. No, uvidime za mesic...

Odkaz ke komentáři

Dnes při sjezdu rána, jak když se otevře šampáňo, tak koukám, co se stalo a vylítla mi prachovka.. ještě mi zbývalo 15 km domů a musel jsem to dojet:-(

Nevíte o někom, kdo dělá v Olomouci kvalitní servis vidlic Rockshox?

1a2fbf08f730317eaba3580d54809ece.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Odkaz ke komentáři

Dnes při sjezdu rána, jak když se otevře šampáňo, tak koukám, co se stalo a vylítla mi prachovka.. ještě mi zbývalo 15 km domů a musel jsem to dojet:-(

Nevíte o někom, kdo dělá v Olomouci kvalitní servis vidlic Rockshox?

1a2fbf08f730317eaba3580d54809ece.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Moolbike je jejich servisni partner. Byl jsem tam jednou a pohoda.

Odkaz ke komentáři

Tvl, to je genialni. :-) Uz vidim prodejce e-kol jak pisou "Mate bezne kolo a nehubnete? Slapete jako divi a stale nic? Je to proto, ze na beznem kole mate prilis vysokou tepovou frekvenci neumoznujici spalovani tuku. Poridte si nase elektrokolo a zhubnete do plavek jste letos!" :-)

Proto se teď všude tvrdí, že na hubnutí je nejlepší elektrokolo. Motáš nohama, moc se nezadýcháš a pěkně u toho hubneš. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...