Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hopa 26 je dobře že jsi přežil můj kamarád neměl na kole přilbu spadnul a zemřel :-( hraješ si z životem. Co se tyče lidi na cyklostezce chodci bruslaři nejhorší pejskari ti je opravdu masakr.

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Odesláno

Budu potřebovat něco obtížně píchnutelného a přitom spíš cestovní vzorek. Na treka jsem před časem koupil něco s ochranou proti trnům. Docela to funguje - 2 roky bez defektu. Chápu, že to nebude vážit úplně málo.

Odesláno

rolas>paráda, ať slouží! Jinak máš odvahu, tam bych se o víkendu a v tomhle počasí neodvážil ;)

Jako já jsem to sám lehce přehnal, asi 5 let jsem nejezdil na kole a dal jsem si rovnou 93km s lysou, co si budeme povídat, byly tam infarktové stavy, ale úsměv na tváři byl. Každopádně jsem tak nějak otestoval všechno, protože jsem si přes mapy hodil jak mám jet zpátky a vedlo mě to na Ostravici, tak si říkám dobrá, to se někde stočí, chyba lávky a i kdybych měl full, tak to nejedu, tak jsem si pěkně přeletěl přes řidítka :D

Kolo musím hodit na nějaký základní servis ještě k plné spokojenosti, jen mě lehce zarazila cena za servis vidlice :rolleyes: .

Odesláno

Dneska jsem využil, že milá odjela domů a tak jsem mohl dát Karlštejnsko, které nemá ráda, bo ona je od Přerova, kde je rovina, a tady jsou kopce :-)

Nakonec jsem ještě dal přejezd Brd (napříč - z Podbrd do Vraného, tedy od Berounky k Vltavě, příjemných 75km).

Na Skalce jsem navíc chytl nějakou vernisáž a celkem jsem jim tam vyluxoval raut. :-) Akorát toho vína jsem neměl pít tolik...

Kus dál v lese jsem pak ještě našel rukavice. V létě v nich nejezdím, tak jsem si to zkusil - fakt na nic. No ale začalo se mi chtít po tom rautu chtít na záchod, tak jsem si nechal, co kdyby. Papír jsem neměl...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

S přejezdem Vltavy je u Vraného trochu problém. Jediný most je toto:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Místy je v pohodě, ale v některých místech bych ten vlak potkat nechtěl. No, zákaz vstupu tam není...

No a nakonec oblíbená cyklo dálnice Podolí - Zbraslav - Vrané. Pokud chce zažít někdo zácpu z D1 v pátek u Průhonic na kole, tak tady je možnost. Malinovku neměli, tak jsme prubnul švestkovku - a fakt, chutná to jak švestkový kompot. Docela dobrý.

Odesláno

Odjinud: čoveče,to je popis jak při objevení Ameriky:-) jestli se chceš vyhnout davům,tak jezdí na Barrandak po levé straně a rovnou se stav na jedno u Ireny. To s tebou tak zaclouma, že popises rovnou A4.

Odesláno

Jako já jsem to sám lehce přehnal, asi 5 let jsem nejezdil na kole a dal jsem si rovnou 93km s lysou, co si budeme povídat, byly tam infarktové stavy, ale úsměv na tváři byl. Každopádně jsem tak nějak otestoval všechno, protože jsem si přes mapy hodil jak mám jet zpátky a vedlo mě to na Ostravici, tak si říkám dobrá, to se někde stočí, chyba lávky a i kdybych měl full, tak to nejedu, tak jsem si pěkně přeletěl přes řidítka :D

Kolo musím hodit na nějaký základní servis ještě k plné spokojenosti, jen mě lehce zarazila cena za servis vidlice :rolleyes: .

Kudy jsi jel dolů, po žluté? :D Obešlo se to bez zranění a kolo vydrželo?

Odesláno

To je story tydne :D

Dneska jsem využil, že milá odjela domů a tak jsem mohl dát Karlštejnsko, které nemá ráda, bo ona je od Přerova, kde je rovina, a tady jsou kopce :-)

Nakonec jsem ještě dal přejezd Brd (napříč - z Podbrd do Vraného, tedy od Berounky k Vltavě, příjemných 75km).

Na Skalce jsem navíc chytl nějakou vernisáž a celkem jsem jim tam vyluxoval raut. :-) Akorát toho vína jsem neměl pít tolik...

Kus dál v lese jsem pak ještě našel rukavice. V létě v nich nejezdím, tak jsem si to zkusil - fakt na nic. No ale začalo se mi chtít po tom rautu chtít na záchod, tak jsem si nechal, co kdyby. Papír jsem neměl...

Odesláno

Na webu Schwalbe si můžeš vyfiltrovat vhodné kandidáty podle řady parametrů - jedním z nich je odolnost proti defektu

V detailním popisu produktu je pak také hmotnost a orientační cena

Mají to hezky udělané, to je pravda, ale Schwalbe bylo asi to nejhorší co jsem kdy na kolo dal, zlatá Rubena. A těch reakcí už tu bylo hafo, takže tady krásně platí, není vše zlaté co se pěkně třpytí :-)

Odesláno

Jeste jsem zapomnel napsat, ze jsem taky videl velkou houseku. Ale nafocenou ji nemam, skoda.... (lezla moc rychle a nedala se zaostrit)

;-)

Odesláno

Kudy jsi jel dolů, po žluté? :D Obešlo se to bez zranění a kolo vydrželo?

Po červené. To byl jeden z těch pádů, kdy to nechápeš, semlelo se to ve chviličce a podařilo se mi to vychytat tak, že se mi nic nestalo, samozřejmě tam bylo značné publiku :D

Odesláno

Takhle jsem kdysi padal na Beskyd Tour...dojel jsem ve sjezdu nakou buchtu a hrrr pred ni, prece nebudu jezdit za holkou...par metru pred ni a kotrmelec...oklepu se, mavnu na ni ze dobry, naskocim a sup pred ni...par metru a kotrmelec...po tretim kotrmelci jsem to vzdal, ego uz mi stejne zadne nezbylo.

Odesláno

Bohužel budu muset vyměnit pár dílů, je tu někdo kdo tomu trochu více rozumí? Těch druhů kazet, klik, převodníků je tolik, že nevím zda mi to bude pasovat.

Odesláno

Budu potřebovat něco obtížně píchnutelného a přitom spíš cestovní vzorek. Na treka jsem před časem koupil něco s ochranou proti trnům. Docela to funguje - 2 roky bez defektu. Chápu, že to nebude vážit úplně málo.

Ja odporucam Maxxis, bezdušaky su poriadny kus gumy, napr Ardent, maju nejaku vahu ale ja som este ziadny defekt neriesil

Odoslané z SM-A600FN pomocou Tapatalku

Odesláno

Ardenty teď nově vozím jako bezduše a zatím jsem moc spokojený. Můžu foukat mnohem méně a defekt zatím žádný. Takže rozhodně doporučuju.

Předtím jsem měl Schwalbe Rocket Ron + duše a pořád jsem defektil.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Odesláno

Mám 12 let 1 helmu, bez defektu, ale říkám si, že kdyby teď byl, že bych nemusel dopadnout uplně dobře a protože sem Trek/Bontrager pozitive, tak sem se díval na jejich system Wavecel

https://www.trekbikes.com/cz/cs_CZ/vybaven%C3%AD/cyklistick%C3%A9-p%C5%99%C3%ADslu%C5%A1enstv%C3%AD/p%C5%99ilby/p%C5%99ilby-bontrager-wavecel/silni%C4%8Dn%C3%AD-cyklistick%C3%A1-p%C5%99ilba-bontrager-specter-wavecel/p/25364/?colorCode=yellowvisibility

máte ji někdo/zkoušel jste?

Je mi jasný, že jí musím zkusit na lebku, ale spíš mi de vo to, esli se nemám podívat po něčem jiným

díky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...