exBURN Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Odesláno 5. června 2019 (upraveno) Mě se hrozně příčí měnit věci, které jsou v pořádku. 7500,- je masakr - boží kšeft. Minulý rok jsem rozhodil desetiletou Rebu a pořád jak nová. Upraveno 5. června 2019 uživatelem exBURN
roura74 Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Odesláno 5. června 2019 Mě se hrozně příčí měnit věci, které jsou v pořádku. 7500,- je masakr.Je to vec nazoru. Cca 2,5k za polozku, ktera ma nalitano skoro 9k km. Pak se ti to posere v pulce sezony a jsi par tydnu v haji. Auto by taky odjelo vic jak 15k km bez vymeny oleje.
roura74 Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Odesláno 5. června 2019 RS jsem taky neservisoval. Fox je dle meho a nacteneho nachylnejsi.
exBURN Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Odesláno 5. června 2019 Tak to jo. Jako já ve vidli olej měním každý rok, to je prkotina, ale přijde mi už paranoidní měnit o kroužky a gufera.
rolas Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Odesláno 6. června 2019 Chlapi potřebuji poradit, jsem z toho trochu jelen. Chci si vyměnit převodník, dle specifikace mám na kole Kliky SRAM S1000, BB30, 38/24 a středové složení SRAM BB30. Na netu jsem našel sadu přesně vypadající převodníky, ale píše tam Truvativ 2x10 GXP 104 BCD 38/24 a vůbec nevím jestli to GXP mi to nějak ovlivní. Přikládám fotku z netu. Na převodníku co mám na kole je ten stejný text.
Gustaf Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Odesláno 6. června 2019 Mě se hrozně příčí měnit věci, které jsou v pořádku. 7500,- je masakr - boží kšeft. Minulý rok jsem rozhodil desetiletou Rebu a pořád jak nová.mám právě stejný názor... Je to byznys jako prase. Kdyby byl tlumič v háji, tak se to projeví. Prostě po roce to nemůže bejt ko. Olej ve vidli nechám vyměnit u kámoše, co má servis. Na ostatní asi seru. Stejně je na to záruka jen 2 roky, ne?
Moty Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Odesláno 6. června 2019 viď a tak dlouho Ti kolo stejně nevydrží:-)))))))))
Gustaf Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Odesláno 6. června 2019 viď a tak dlouho Ti kolo stejně nevydrží:-)))))))))ale jo... Teď už jo :D ale jak z logiky věci mě to přijde kravina po jednom roce něco servisovat, když to funguje. Nebo jiného by bylo s ročním najezdem okolo 10k km...
odjinud Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Odesláno 6. června 2019 Ja jsem na starym kole mel furt malo najeto na servis vidle, pak jsem na to zapomnel, a pak se plynule dostal do stavu "uz to nema cenu":-) Vidle za ty roky (12 let) trosku zmekla, jakoby to tlumilo nastrihanejma kouskama molitanu:-) ale jinak je ok. Jen teda je to pruzina / elastomer.... U novy vidle uvazuju tak nejak podobne - mam malo najeto, takze jeste pockam... :-) Ale on by spis mel byt dan servisni interval v km, ne ze po sezone, ne? Nekdo najede 10kkm a v terenu, jiny 2kkm po polnackach... Kral - 300 km, to je mazec. Holt uz to neni na piva a gulas, ale iontaky a gely...
odjinud Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Odesláno 6. června 2019 Tak jsem na radu Kupky vcera koupil Conti CrossKing (drive X-King) s nejakou protection upravou. Tak snad to bude lepsi. Pokud ne, dam tam ten SmartSam+ na e-kola:-) Rano jsem uz nasadil zadni, co byla pichla, a hura, do prace jsem dojel!:-) Hele ne, 2x jsem pichl predni, 2x zadni, pokazdy osaham plast zevnitr, trn a kaminek co tam byl jsem vyndal.Bohuzel, co jsem se tak ptal na Bikeforu, tak nic rozumnyho s ochranou proti pichnuti se ani moc nedela. To uz je na e-kola, ma to okolo kila vahy + je to tvrdy.
African Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Odesláno 6. června 2019 Mám tady kámoše v autorizáku Cannondejlu a ten mě poslal vidli Rock Shocka poprvé po čtyřech letech do servisu, jinak mě každý rok vyhazoval, že je ok :-) U posledního kola mám Fox Dyad, která je také samozřejmě doporučená dělat každý rok a navíc se bere jako problémová, ale to je všechno jedna paní povídala. Chytil jsem pohodovýho kluka v servisu Foxe, který mi hned řekl že servis samozřejmě podle stylu jízdy, ale že 90% Dyadu co k ním dorazí žádný servis nepotřebují. Navíc se dá u Dyadu lehce poznat kdy potřebuje servis a to když pístek není úplně zatáhlý, ale když se začíná ukazovat. U mě po dvou letech stále perfektní...
Igicz Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Odesláno 6. června 2019 Kral083....ty kraso, to bych nedal. prdel, nohy, krece... zlate trasy okolo kila Sent from my iPhone using Tapatalk
464 Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Odesláno 6. června 2019 Chlapi potřebuji poradit, jsem z toho trochu jelen. Chci si vyměnit převodník, dle specifikace mám na kole Kliky SRAM S1000, BB30, 38/24 a středové složení SRAM BB30. Na netu jsem našel sadu přesně vypadající převodníky, ale píše tam Truvativ 2x10 GXP 104 BCD 38/24 a vůbec nevím jestli to GXP mi to nějak ovlivní. Přikládám fotku z netu. Na převodníku co mám na kole je ten stejný text. GXP vs BB30. Nepujde to.
464 Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Odesláno 6. června 2019 Tak jsem na radu Kupky vcera koupil Conti CrossKing (drive X-King) s nejakou protection upravou. Tak snad to bude lepsi. Pokud ne, dam tam ten SmartSam+ na e-kola:-) Rano jsem uz nasadil zadni, co byla pichla, a hura, do prace jsem dojel!:-) Ja zrovna objednal Continental Race King II Protection 29x2.2, ma snad top rolling resistance pri te ochrane kterou ma. Vysoke tpi a black chili compound. Z kolokramu za 890 kus.
odjinud Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Odesláno 6. června 2019 Jj, mam ty same, takovy OEM s hnusnym bilym logem az jsem nejdriv myslel, jestli to nejsou fejky :-) i stejna cena, ale shop Bikepart. Maj prodejnu v krematotiu Motol :-) Ad ta ochrana, na Bike-foru povidali, ze od r.2018 vcetne je uz pomerne slaba, pry podle testu. Driv byly pry skoro nepichnutelne, ale zase tvrde jako podrazka u kanad. Dneska je hlavne na bocich. Ale i tak by mely vydrzet vice. No, kazdopodne, ono nic moc jineho neni...
rolas Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Odesláno 6. června 2019 GXP vs BB30. Nepujde to.A tímto bych to mohl nahradit? Rozumělo by si to se Sram X.7? https://www.kupkolo.cz/mtb-kliky-fsa-comet-38x28z-bb30_z99981/?id_variation=1714213
464 Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Odesláno 6. června 2019 Nemusi kupovat nove kliky. Staci proste kdyz koupis prevodniky na takovou roztec a pocet sroubu, jako maji ty stavajici. Ty co vsak puvodne poslal maji vprostred GXP otvor uplne zbytecne, ten na prevodnikach ani bejt snad nemusi.
rolas Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Odesláno 6. června 2019 Já jen, že mi to přijde jako dobrá nabídka, tak jsem si říkal, že by to nebylo od věci to vyměnit celé. Když solo převodník mě vyjde 1400.
exBURN Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Odesláno 6. června 2019 Boží Jsem hrozně překvapen že to není až tak udrncané jak jsem čekal a ta rychlost
Doporučené příspěvky